Προς το περιεχόμενο

HTC: Αύξηση εσόδων τον Μάιο στα επίπεδα του 2012


z4rx07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης φαίνεται ότι παρουσιάζει η HTC, έπειτα από μια περίοδο συνεχόμενων απωλειών με τα πρόσφατα οικονομικά στοιχεία να δείχνουν 48% αύξηση των εσόδων τον Μάιο σε σύγκριση με τον Απρίλιο.Την άποψη αυτή ενισχύουν και οι δηλώσεις στελέχους της εταιρείας ότι το HTC One κατάφερε να φθάσει τα 5 εκ. σε πωλήσεις.

 

Τα συνολικά έσοδα για το μήνα Μάιο διαμορφώθηκαν στα $969.6 εκ., καταφέρνοντας να συγκρατήσει τις απώλειες στο ποσοστό της τάξεως του μόλις 3.35% σε σχέση με τον ίδιο μήνα τον πρηγούμενο χρόνο. Κάτι τέτοιο αποτελεί όντως θεαματική άνοδο, δεδομένου ότι οι απώλειες που κατέγραφε η εταιρεία άγγιζαν το 50%.

 

Τα έσοδα για την περίοδο Ιανουαρίου-Μαΐου άγγιξαν τα 3.06 δισεκ δολάρια σε σχέση με το $1.4 εκ. το πρώτο τρίμηνο και $1.6 εκ. τον Απρίλιο-Μάιο. Εάν οι πωλήσεις συνεχίσουν να κινούνται σε ανοδικά επίπεδα, θα μπορέσει να ικανοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει, ακόμη και να τους ξεπεράσει.

 

Link.png Site: gsmarena.coim

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπολείπεται αρκετά από τους ανταγωνιστές της και σε σχέση με το παρελθόν, το θέμα είναι ότι τα καθαρά έσοδα είναι λιγότερα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...