Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λοιπον καλησπερα!
Ηθελα να αλλαξω τα παραπανω parts για να κανω overclock...
Πρωτα απο ολα πειτε μου εαν το παρακατω συστημα θα ειναι σε θεση για ενα υψηλο overclock δεν λεω extreme λεω υψηλο...προσεχτα

Υδροψυξη : H60

Τροφοδοτικο : Corsair Builder Series CX500 80Plus Bronze

GPU : Μια 2η HD 6770

Mobo : Arsock B75 Pro3
CPU εχω i7 2600(οχι τον K) και RAM 8 GB corsair 1600MHz...
Εχετε να προτεινετε κατι αλλο?
Το Budget ειναι 300€
Ποσο λετε με το παραπανω build να παω τον CPU?

Δημοσ.

To φανταστικα...

Και σορρυ για το ρε...

Το crysis 3 σε τι γραφικα θα το τρεχει smooth? με τον παραπανο build?

Δημοσ.

Νίκο αν είσαι σε παραπάνω από 720p και παίζεις παιχνίδια σαν το crysis3, που το δυνατό χαρτί τους είναι η οπτιακουστική απόλαυση κατά κύριο λόγο,πρέπει να αλλάξεις κάρτα γραφικών.

Αν θες την γνώμη μου ξέχνα το cf στις κάρτες. H cpu σου είναι κορυφή και χωρίς υπερχρονισμό

Δημοσ.

Nαι αλλα δεν μπορω να maxaro το crysis 3...

Και απο μια γρηγορη ματια χρειαζομαι τουλαχιστον 2x HD 6770 για να παιξω εστω στο high σε 1920 χ 1080... αρα?Δηλαδη λες οτι ενας παρομοιος στα 4.2-4.5 Ghz δεν θα ειχε διαφορα?

Δημοσ.

Δεν θα καταλάβεις διαφορές στο Crysis με μία δεύτερη 6770.

Όλο το σύστημα σου είναι μία χαρά. Χτύπα μία GTX 770 να τα παίζεις όλα τέζα. :)

Διαφορετικά όπως κουβεντιάζουμε στο διπλανό post, αν μπορείς να κάνεις SLI (290€), εδώ:
http://www.insomnia.gr/topic/485615-sli-gigabyte-gtx-650ti-boost-amd-fx/?p=52411820

Δημοσ.

Θες και ανοιγεις συνεχεια νεο thread η πατας δημιουργία κατα λαθος; Σήμερα ειναι το δεύτερο θεμα που ανοιγεις για τον ιδιο σκοπο ο οποιος ειναι ακόμα αγνωστος...τελικα θες 670; θες water cooled pc; τι απόλα;

Δημοσ.

Ναι ειδικα εσυ Millennium...κοιτα λιγο τις κριτικες μου και πες μου εαν ερχομαι :D μονο εγω trollaro εε?

Ειμαι αναποφασιστος και δεν ξερω...δεν θελω να φαω στη μαπα μια καρτα που δεν θα μπορω να αλλαξω μετα...

Δημοσ.

Μα ρε αγορι μου δε σου φταιει κανενας. Ανοιγεις το ενα θρεντ πισω απο το αλλο για να μας δωσεις να καταλαβουμε τι?? Οτι τη μια θες υδροψυξη στη καρτα γραφικων, αλλα ξεπεταγεται μια 670 απο το βαθος.

"Δουλευω σε 3D προγραμματα αυτο σημαινει οτι η καρτα μπορει να δουλευει και μηνες...ασταματητα για render(διαδικασια υλοποίησης ενος χωρου/αντικειμενου φτιαγμενο σε 3D προγραμμα που απαιτει μεγαλη δυναμη!"

"Το crysis 3 σε τι γραφικα θα το τρεχει smooth?"

"αα επισης δεν ειμαι σιγουρος αλλα...το τροφοδοτικο μου ειναι turbo x δηλαδη μαπα...εαν αλλαξω σε ενα καλυτερο της corsair λετε να αντεξει η μπα?"

"-Εσυ δεν ελεγες πως την ειχες παει με μια σκουπα το core clock στα 1600 mhz?"

"-Πεταξα λιγο troll μωρε σιγα.......δηλαδη φριζαρει επειδη δεν εχει αρκετο ρευμα?"

"Κοιτα πως εχει να δεις...Βγαινω καθε μερα εξω για 4-5 ωρες...και παιζω beach voley

Και οταν ειμαι στο σπιτι καθομαι και κανω render...και για αυτο το λογο δεν θελω να φαω στη μαπα μια καρτα η οποια δεν θα ανταπεξερχεται..."

Απαντησε μου τωρα...Τι θες πρωτα απ'ολα??

Δημοσ.

Μια καινούργια καρτούλα γραφικών όπως ανέφεραν και τα παιδιά πιο πάνω και είσαι κομπλέ αν θέλεις για κάτι παραπάνω. Ούτε overclocking ούτε 2η 6770. Η συγκεκριμένη όμως δεν σου σηκώνει τα παιχνίδια που παίζεις ? 

Δημοσ.

Με oc σηκωνει το Battlefield 3 αλλα δεν νιωθω και πολυ ανετα...και δυστηχος θα μειωθει η ζωη της...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...