Hamurabi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Καλησπερα παιδια.εχω μαζεψει καμια 100αρια ταινιες μπλουρει κ θελω να φτιαξω ταινιοθηκη. Οχι τπτ τρελο, απλα τρεια μεγαλα ραφια το ενα κατο απταλλο ταοποια στις ακρες θα εχουν "αυτακια"για να μη φυγουν κατω ταδισκακια απο καμια ακρη. Ηθελα να ρωτησω το εξης. Υπαρχει καμια ιδεα του τι μπορω να βαλω στο πατωμα του καθε ραφιου ωστε να ξεχωριζει τα δισκακια το ενααπταλλο?
Dannie Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Καλησπερα παιδια.εχω μαζεψει καμια 100αρια ταινιες μπλουρει κ θελω να φτιαξω ταινιοθηκη. Οχι τπτ τρελο, απλα τρεια μεγαλα ραφια το ενα κατο απταλλο ταοποια στις ακρες θα εχουν "αυτακια"για να μη φυγουν κατω ταδισκακια απο καμια ακρη. Ηθελα να ρωτησω το εξης. Υπαρχει καμια ιδεα του τι μπορω να βαλω στο πατωμα του καθε ραφιου ωστε να ξεχωριζει τα δισκακια το ενααπταλλο? Μονο οταν αγορασα μικρη βιβλιοθηκη με τζαμι ησυχασα με dvd κ.τ.λ.με ειχε κουρασει η σκονη....
Adon1s Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Υπάρχουν ακόμα DVD με ταινίες που τα μαζεύει κόσμος ; 1
Dannie Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Υπάρχουν ακόμα DVD με ταινίες που τα μαζεύει κόσμος ; Το παιδι ειπε για bluray ταινιες εγω εγραψα dvd(εγω εχω περιπου 150 ταινιες που μου αρεσουν....καποια συλλεκτικα LP κ.τ.λ...λες να τα πεταξω??).Λιγο snob σε βρισκω...
HERTHAN Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 <p>Υπάρχουν ακόμα DVD με ταινίες που τα μαζεύει κόσμος ;</p> Γιατι που ζουμε στο 2150? 2
kostas_dr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Γιατι που ζουμε στο 2150? Το 2150 έκαναν εισβολή οι Daleks. Που καιρός για bluray ή dvd! 1
iniohos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Καλησπερα παιδια.εχω μαζεψει καμια 100αρια ταινιες μπλουρει κ θελω να φτιαξω ταινιοθηκη. Οχι τπτ τρελο, απλα τρεια μεγαλα ραφια το ενα κατο απταλλο ταοποια στις ακρες θα εχουν "αυτακια"για να μη φυγουν κατω ταδισκακια απο καμια ακρη. Ηθελα να ρωτησω το εξης. Υπαρχει καμια ιδεα του τι μπορω να βαλω στο πατωμα του καθε ραφιου ωστε να ξεχωριζει τα δισκακια το ενααπταλλο? Ουσιαστικα θες "σιδηροδρομου", κατι το οποιο δεν υπαρχει ετσι ακριβως. Εγω ειχα παρει μια φθηνιαρα ορθια βαση και ειχα ξηλωσει το ενα πλαϊνο για να κανω την δουλεια μου. Απο την αλλη τελικα, δεν ηταν και πολυ πρακτικο και το ξηλωσα. Προτιμω να βγαζω μια θηκη και να "γερνουν" λιγο τα υπολοιπα. Ετσι (χωρις σιδηροδρομο δλδ) χωρανε περισσοτερες θηκες.
warlock9_0 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 κάτι τέτοιο? http://www.amazon.com/dp/B003ODHR9W
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα