Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως γίνεται αυτο?

αν καποιος εχει ιντερνετ εκει κοντα η σε γειτονικο χωριο κτλ εννοει να στησεις ενα λινκ με τον αλλον με ασυρματη ζευγη στα χ χιλιομετρα εφοσον υπαρχει οπτικη επαφη ωστε να παιρνεις ιντερνετ απο αυτον

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο γειτονικό χωριό (2 χλμ με πολυ καλή οπτική επαφή), ο Δήμος έχει βάλει δωρεάν Internet. Αν βάλω κάποια κεραία τύπου TP-LINK υπάρχει περίπτωση να έχω skype?

Δημοσ.

Εννοείται ότι θα χρειαστώ  Mikrotik groove, το ερώτημα είναι αν θα έχω την επιθυμητή τχτ ώστε να μπορώ να έχω skype

Δημοσ.

αν ειναι Omni απο την αλλη πλευρα μπορει να ειναι λιγακι δυσκολο.επισης καλυτερα κατι σε Mikrotik η ubiquiti παρα tp link

Δημοσ.

η ταχύτητα σου εξαρτάται από τι σύνδεση υπάρχει από την άλλη πλευρά, πόσοι χρηστες είναι μέσα και τον εξοπλισμό

μαλλον εννοει αν θα παιξει καλα το Link

Δημοσ.

Αυτό  εξαρτατε από αυτόν που θα το φτιάξει το link. Τα ubiquit / Μικροτικ + Grid η Dish δεν έχουν θέμα με τέτοιες απόστασεις

απλα απο την αλλη θα παραμενει μια ομνι οτι Omni μπορει να ειναι αυτη...

Δημοσ.

Eτσι αφού δεν θα είναι ίδιος εξοπλισμός και στις 2 μεριές, κάθε μεριά θα έχει διαφορετικό σήμα και το download/upload δεν θα είναι συμμετρικό

Δημοσ.

Eτσι αφού δεν θα είναι ίδιος εξοπλισμός και στις 2 μεριές, κάθε μεριά θα έχει διαφορετικό σήμα και το download/upload δεν θα είναι συμμετρικό

το βασικο θα ειναι το σημα απο την αλλη πλευρα να φτασει μεχρι αυτον και να παιξει εστω και οριακα.

Δημοσ.

Από τη wind μου είπαν να πάρω το στικάκι τους κ εάν δεν έχω skype να το επιστρέψω πίσω (εννοείται πως θα μου επιστρέψουν κ αυτοί τα χρήματα).

Τι λέτε?

Να δοκιμάσω πρώτα αυτό ή τσάμπα κόπος?

Να το δοκιμάσεις εννοείται αφού είναι τσάμπα (πάρτο κ γραπτώς για σιγουρία-αλλά δεν νομίζω να σου την κάνουν) και αν δουλέψει, είναι μάλλον ο πιο απλός και ευκολος τρόπος...;)

Δημοσ.

ας το δοκιμασει και αμα δεν παιξει μετα παει σε δορυφορικο υποχρεωτικα.αν εχει καρτα στο κινητο wind μπορει να το δοκιμασει χωρις να παρει καν stick.το ιδο και για τις αλλες εταιρειες.

• Like 1
Δημοσ.

Το usb και αργό θα είναι δεν κάνει για Skype και μηνιαια (η ότι είδους συμβόλαιο κανεις)  σύνδεση θέλει.

Το Link μπορεί να θέλει μαζεμένα λεφτά στην αρχή αλλα μετά δεν θέλει τίποτα αφού είπε υπάρχει free  internet

Δημοσ.

Το usb και αργό θα είναι δεν κάνει για Skype και μηνιαια (η ότι είδους συμβόλαιο κανεις)  σύνδεση θέλει.

Το Link μπορεί να θέλει μαζεμένα λεφτά στην αρχή αλλα μετά δεν θέλει τίποτα αφού είπε υπάρχει free  internet

αν ειναι για λιγο χρονικο διαστημα τοτε το Link ειναι μεγαλη ιστορια για καποιον που δεν ξερει δυστυχως και ακριβο λιγακι.αν ειναι για μονιμη κατασταση τοτε οκ.ενταξει το 3g παντως εχει καλυτερο Ping απο το δορυφορικο:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...