Xero1991 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Τι είναι το push-pull και αλλάζει τόσο πολύ τα πράγματα?
sobi1984 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 ειναι η τοποθετηση των ανεμιστηρων πανω σε μια ψυκτρα ετσι ωστε ο ενας να τραβαει αερα και να ψυχει την ψυκτρα και ο δευτερος να διωχνει τον αερα απο την ψυκτρα.... το οποιο σχεδον παντα εχει θετικα αποτελεσματα στην μειωση της θερμοκρασιας απο λιγους εως πολλους βαθμους αναλογα την ψυκτρα.
karmen1983 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Εγώ στο συγκεκριμένο θέμα θα έβλεπα χρήσιμα τα εξής. 1)Μία φωτογραφία της ψύκτρας επάνω στην μητρική, έτσι ώστε μελλοντικά αν κάποιος έχει μνήμες πύργους, να μπορεί να δει ποιες ψύκτρες επηρεάζουν και ποιες όχι. 2)Εντυπώσεις απο το πόσο εύκολη ή πόσο δύσκολη είναι η εγκατάσταση της ψύκτρας. Βοήθησε το manual ή έπρεπε να το ψάξετε το θέμα εσεις; Ετσι ένας αρχάριος χρήστης μπορεί να πάρει επιπλέον πληροφορία. 3)Για τα συγκριτικά και τις βαθμολογίες αφήστε τα στους reviewers που έχουν ένα στανταρ σύστημα σε σταθερή πάντα θερμοκρασία δωματίου 3
Thanos1972 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Συμφωνω με τον φιλο απο πανω.για το θεμα των φωτογραφιων και το θεμα της εγκαταστασης. Ας ξεκινησω τοτε εγω μπας και πιασει ετσι το νημα. Για αρχη με την hyper 212+ στην παλια την μητρικη και με μνημες Kingston hyper x blu (εδω καταλαβαινει καποιος τι ειναι το push pull. Εδω μια πιο κοντινη με τις μνημες. Αξιολογηση αποδοσης hyper212+ : πολυ καλη σε θεματα θερμοκρασιων και εξαρταται βεβαια το κοστος. Αξιολογηση εγκαταστασης hyper 212+ : θα την χαρακτηριζα πολυ ευκολη ακομη και για καποιον που δεν ξερει.πιο δυσκολο ειναι να κουμπωσεις σωστα μια stock ψυχτρα ειτε intel ειτε amd παρα αυτη. Και εδω με αλλαγη μητρικης και ψυχτρας σε NH-D14 και vga cooler MK-26 black αλλα ιδιες μνημες και κουτι. Αποδοση NH-D14 (δεν νομιζω οτι χρειαζεται να πω κατι εγω εδω. Εγκατασταση NH-D14 : ελαχιστα δυσκολοτερη απο την hyper μονο και μονο λογο του ογκου αυτης. Μνημες με ψηλα heatspreaders πχ corsair vengeance,δεν χωρανε με τιποτα.....ενω με την hyper χωρανε χωρις να χρειαστει να ανεβει επανω ο ανεμιστηρας.για χιλιοστα,χωρανε. Αποδοση Mk-26 black : οτι και να πω ειναι λιγο.λες και την εχω με νερο ειναι η καρτα.αριστη. Εγκατασταση Mk-26 black : εδω μπορω να πω οτι δυσκολευτηκα λιγο,οχι γιατι πρεπει να μπουνε πρωτα τα ψυχτρακια στις μνημες και στα vrms,αυτο ειναι το ευκολο.δυσκολευτηκα γιατι το manual της συγκεκριμενης δεν βοηθαει καθολου και το ιντερνετ λιγο.ουσιαστικα επειδη ειναι συμβατη με παρα πολλες καρτες γραφικων και εχει πολλα parts μεσα,πρεπει να εισαι σιγουρος οτι χρησιμοποιεις τα σωστα parts και μετα οτι σφιγγεις με σωστο τροπο της βιδες και με σωστη πιεση.και μετα η τοποθετηση της καρτας στο κουτι ειναι λιγο ζορι λογο βαρους και fans. Αλλα ολα αυτα δεν επηρεαζουν την αριστη αποδοση της οποτε χαλαλι. Φιλε Karmen,κατι τετοιο εννοουσες? 6
WalkerSW Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Συμφωνω με τον φιλο απο πανω.για το θεμα των φωτογραφιων και το θεμα της εγκαταστασης. Ας ξεκινησω τοτε εγω μπας και πιασει ετσι το νημα. Για αρχη με την hyper 212+ στην παλια την μητρικη και με μνημες Kingston hyper x blu (εδω καταλαβαινει καποιος τι ειναι το push pull. Εδω μια πιο κοντινη με τις μνημες. Αξιολογηση αποδοσης hyper212+ : πολυ καλη σε θεματα θερμοκρασιων και εξαρταται βεβαια το κοστος. Αξιολογηση εγκαταστασης hyper 212+ : θα την χαρακτηριζα πολυ ευκολη ακομη και για καποιον που δεν ξερει.πιο δυσκολο ειναι να κουμπωσεις σωστα μια stock ψυχτρα ειτε intel ειτε amd παρα αυτη. Και εδω με αλλαγη μητρικης και ψυχτρας σε NH-D14 και vga cooler MK-26 black αλλα ιδιες μνημες και κουτι. Αποδοση NH-D14 (δεν νομιζω οτι χρειαζεται να πω κατι εγω εδω. Εγκατασταση NH-D14 : ελαχιστα δυσκολοτερη απο την hyper μονο και μονο λογο του ογκου αυτης. Μνημες με ψηλα heatspreaders πχ corsair vengeance,δεν χωρανε με τιποτα.....ενω με την hyper χωρανε χωρις να χρειαστει να ανεβει επανω ο ανεμιστηρας.για χιλιοστα,χωρανε. Αποδοση Mk-26 black : οτι και να πω ειναι λιγο.λες και την εχω με νερο ειναι η καρτα.αριστη. Εγκατασταση Mk-26 black : εδω μπορω να πω οτι δυσκολευτηκα λιγο,οχι γιατι πρεπει να μπουνε πρωτα τα ψυχτρακια στις μνημες και στα vrms,αυτο ειναι το ευκολο.δυσκολευτηκα γιατι το manual της συγκεκριμενης δεν βοηθαει καθολου και το ιντερνετ λιγο.ουσιαστικα επειδη ειναι συμβατη με παρα πολλες καρτες γραφικων και εχει πολλα parts μεσα,πρεπει να εισαι σιγουρος οτι χρησιμοποιεις τα σωστα parts και μετα οτι σφιγγεις με σωστο τροπο της βιδες και με σωστη πιεση.και μετα η τοποθετηση της καρτας στο κουτι ειναι λιγο ζορι λογο βαρους και fans. Αλλα ολα αυτα δεν επηρεαζουν την αριστη αποδοση της οποτε χαλαλι. Φιλε Karmen,κατι τετοιο εννοουσες? Απο εσένα καλε μου φίλε δεν περίμενα τετοιο cable managment! Κατα τα αλλα να συμπληρώσω και εγώ οτι τα manual της prolima ειναι για τον π....ο. Παθοντας και εγώ με μια mk13 (καλύτερη btw απο mk26 αρκει να έχει γερο pcb η καρτα! )
Thanos1972 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μην κοιτας δεξια βρε.εκει ειναι τα καλωδια που ειναι στο πισω μερος της μητρικης.εχει κοντα καλωδια το τροφοδοτικο μου δυστηχως οποτε δεν μπορω να τα κρυψω.για δες εκει κατω απο την ΜΚ 26?φαινεται τιποτα :P Btw ο το κουτι ειναι ξαπλωμενο στο πατωμα γιαυτο δεν διπλωνει η καρτα....κανονικα ειναι πιασμενη με tie wraps απο το ταβανι του case.ξερει η Μαρικα....
Thanos1972 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Σταματα γιατι επεσα στο πατωμα απο τα γελια ετσι οπως βλεπω την φωτογραφια.................Ξεφτιλα. 1
WalkerSW Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μοντια απο τις λιγες!! Δεν βοηθάν στη συγκράτηση και οι πλαστικες μαλακιες της xigmatek ... το έχω ζησει το σκηνικο με 2 asgard. Χαθηκε ο κόσμος να βαλουν και αυτοι τις κλασσικές χειρόβιδες?
Thanos1972 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Χα,εισαι τρελος?με κανονικες βιδες την εχω την καρτα επανω.σιγα μην την αφησα στα πλαστικα επανω να την κρατανε.
Antwni Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ας το βάλω εδώ για να πάρω παραπάνω απαντήσεις! Και να κάνω hijack δε με νοιάζει (freezer 7 pro rev2 Πολύ καλή ψύχτρα και αθόρυβη!) Την έχω βάλει σωστά ή θα πρέπει να την στρίψω αριστερόστροφα δηλαδή να πάει ο ανεμιστήρας από δεξια? Γιατί είχα δει video στο youtube και ήταν έτσι, αλλά εμένα δε μου φαίνεται σωστά... http://postimg.org/image/fu3qkijt1/
WalkerSW Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Φερτη μιση σβούρα... έτσι την βάζουν σε am sockets διοτι δεν μπορει να μπει αλλιώς. 1
Zapee995 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Ακομα και με τους ανεμηστηρες σε αλλη θεση, η Silver Arrow μια χαρα τα παει. Το θεμα ειναι οτι ο ενας ξεκινησε εναν εκνευριστικο θορυβο οταν φορτωνει, κατι που μοιζει με τζιτζιρισμα. Τον σταματησα με το χερι και δεν εβγαλε κιχ. Παει για αλλαγη ή λαδωμα?
karmen1983 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μήπως κάπου σου βρίσκει και δε το βλέπεις; Ή μήπως το καλώδιό του δε το έχεις στηρίξει καλά με αποτέλεσμα να συντονίζει και σου κάνει λαμακία; Βγάλε τον απο τη ψύκτρα και ξαναδοκίμασε αν κάνει το ίδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα