Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι αλλα μετα την αποφοιτηση σου απο τη σχολη Υπαξ δεν υποχρεουσαι να παραμεινεις 7 χρονια στο στρατευμα; Αρα δε μπορεις να φυγεις ακομη;

Δημοσ.

Για κάνε μια έρευνα να δεις πόσοι έχουν δουλειά στην ηλικία σου εκτός δημόσιο και πόσα παίρνουν

Η κατάσταση είναι τραγική...60% ανεργία στους νέους

ερευνα γτ να κανω ρε συ?δεν επεσα απο τον ουρανο ξερω τα παντα οπως ολοι αλλα πιστευω πως εχω την ικανοτητα και την οικονομικη ευχερια να κανω καποια βηματα πιο ευκολα απο καποιους γτ να μην δοκιμασω?

Δημοσ.

αλλιως θα πηγαινε κανενας εποπ?χωρις βαθμο αλλα και χωρις λεφτα?περνουν καμια 100 παραπανω αναλογα τον βαθμο και τα χρονια ομως

Κοίτα, για μια δουλειά στην οποία μπαίνεις με βύσμα και αμόρφωτος και παράλληλα είσαι μόνιμος παίρνοντας το διπλάσιο του βασικού που ισχύει έξω, τέλεια είναι.

• Like 1
Δημοσ.

ναι αλλα μετα την αποφοιτηση σου απο τη σχολη Υπαξ δεν υποχρεουσαι να παραμεινεις 7 χρονια στο στρατευμα; Αρα δε μπορεις να φυγεις ακομη;

οχι οι εποπ ειναι 7 χρονια εγω απο την στιγμη που μονιμοποιηθηκα μπορω κανονικα.και αυτοι στα 7 μονιμοποιουνται γι'αυτο.αν και υπαρχουν παλι παραθυρακια

Κοίτα, για μια δουλειά στην οποία μπαίνεις με βύσμα και αμόρφωτος και παράλληλα είσαι μόνιμος, τέλεια είναι.

δεν διαφωνω.αν και εχω γνωρισει και εποπ  μορφωμενους

Δημοσ.

http://www.smy.gr/%CE%B7-%CF%83%CE%BC%CF%85/%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%AF%CF%84%CF%89%CE%BD/

Οι Μόνιμοι Υπαξιωματικοί με την αποφοίτησή τους από τη ΣΜΥ αναλαμβάνουν υποχρέωση παραμονής στο Στρατό για 5 χρόνια.

τελικα 5 ειναι οχι 7 , οποτε εχεις κανα 2 χρονια ακομη ?

εντιτ: μπα τωρα που το ξανασκεφτομαι στ οριο εισαι , λογικα αποφοιτησες το 08 οποτε θα κοντευεις να κλεισεις 5τια :P

Δημοσ.

http://www.smy.gr/%CE%B7-%CF%83%CE%BC%CF%85/%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%AF%CF%84%CF%89%CE%BD/

Οι Μόνιμοι Υπαξιωματικοί με την αποφοίτησή τους από τη ΣΜΥ αναλαμβάνουν υποχρέωση παραμονής στο Στρατό για 5 χρόνια.

τελικα 5 ειναι οχι 7 , οποτε εχεις κανα 2 χρονια ακομη ?

εχο ηδη 5 24 χρονων ειμαι

Δημοσ.

δύσκολες εποχές για επιχειρηματικές κινήσεις.

να ξέρεις πάντως πως στην ελλάδα τελευταίοι θα πεθάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι. αυτοί και οι κατσαρίδες.

έχε αυτό στο νου σου πριν κάνεις την όποια σου κίνηση

Τα παγκόσμια παράδοξα όμως η αγορά συνήθως τα απορίπτει - εξαφανίζει.

Εκτός και αν πιστεύεις ότι τώρα που τους ανακάλυψαν οι ξένοι θα συνεχίσει η 'φούσκα' των μισθών και των συντάξεων.

Δημοσ.

εχο ηδη 5 24 χρονων ειμαι

εχω χαχα

Τα παγκόσμια παράδοξα όμως η αγορά συνήθως τα απορίπτει - εξαφανίζει.

Εκτός και αν πιστεύεις ότι τώρα που τους ανακάλυψαν οι ξένοι θα συνεχίσει η 'φούσκα' των μισθών και των συντάξεων.

λαικ.

Δημοσ.

Φυγε οσο πιο γρηγορα μπορεις απο κει μεσα. Ο στρατος σου εχει καψει τον εγκεφαλο, κι απαντας στα δικα σου μηνυματα.

• Like 4
Δημοσ.

Το ότι έχεις σίγουρη δουλειά, με καλά λεφτα (για την δεδομένη οικονομική συγκυρία) είναι θετικό. Το ότι δεν σου αρέσει η συγκεκριμένη δουλειά είναι ένα σημαντικό θέμα αλλά θεωρώ σχεδόν δεδομένο πως το ίδιο θα πει και η συντριπτική πλειοψηφία όσων τυχερών - άτυχων εργάζονται στην ηλικία σου.

Τα σουβλατζίδικα μπορεί να φαίνονται μια καλή λύση αλλά επειδή ακριβώς σε αυτήν καταφεύγουν πολλοί, ιδίως την τελευταία χρονική περίοδο, θεωρώ πως είναι μια φούσκα που σε σύντομο χρονικό διάστημα θα σκάσει. Δεν θα μπορεί η ελληνική αγορά να υποστηρίξει για πολύ ακόμα κάθε νέο φαγάδικο, φούρνο, καφέ που ανοίγει. Κάποια από αυτά θα κλείσουν σύντομα.

Μην παραμυθιάζεσαι από την και καλά αντίστροφη του οικονομικού κλίματος και μην περιμένεις ότι η κατάσταση θα αλλάξει. Γιατί κακά τα ψέμματα μπορεί σε 1-2 χρόνια να αρχίσει η μεγέθυνση της οικονομίας αλλά να την χέσω πια αφού έχει υπάρξει οικονομική καθίζηση τέτοιου μεγέθους.

Long story short : μείνε στην σίγουρη δουλειά σου, κρατά τα πολύτιμα 20k σου, είσαι μόλις 24 χρόνων, έχεις χρόνια μπροστά σου να δεις το θέμα κάποιας επιχειρηματικής κίνησης στην Ελλάδα. Το τόλμημα μιας ακόμα επιχείρησης φαγητού που θα προστεθεί στον σωρό δεν είναι ευκαιρία, κανείς δεν προσδοκά να φάει το σουβλάκι σου, έχει κάτι μιλούνια λύσεις ήδη. Αντιθέτως η απώλεια μιας σίγουρης θέσης, και η επένδυση 20.000€ σε μια υπερκορεσμενη αγορά είναι εγκληματική.

• Like 12
Δημοσ.

Φυγε οσο πιο γρηγορα μπορεις απο κει μεσα. Ο στρατος σου εχει καψει τον εγκεφαλο, κι απαντας στα δικα σου μηνυματα.

Το ότι έχεις σίγουρη δουλειά, με καλά λεφτα (για την δεδομένη οικονομική συγκυρία) είναι θετικό. Το ότι δεν σου αρέσει η συγκεκριμένη δουλειά είναι ένα σημαντικό θέμα αλλά θεωρώ σχεδόν δεδομένο πως το ίδιο θα πει και η συντριπτική πλειοψηφία όσων τυχερών - άτυχων εργάζονται στην ηλικία σου.

Τα σουβλατζίδικα μπορεί να φαίνονται μια καλή λύση αλλά επειδή ακριβώς σε αυτήν καταφεύγουν πολλοί, ιδίως την τελευταία χρονική περίοδο, θεωρώ πως είναι μια φούσκα που σε σύντομο χρονικό διάστημα θα σκάσει. Δεν θα μπορεί η ελληνική αγορά να υποστηρίξει για πολύ ακόμα κάθε νέο φαγάδικο, φούρνο, καφέ που ανοίγει. Κάποια από αυτά θα κλείσουν σύντομα.

Μην παραμυθιάζεσαι από την και καλά αντίστροφη του οικονομικού κλίματος και μην περιμένεις ότι η κατάσταση θα αλλάξει. Γιατί κακά τα ψέμματα μπορεί σε 1-2 χρόνια να αρχίσει η μεγέθυνση της οικονομίας αλλά να την χέσω πια αφού έχει υπάρξει οικονομική καθίζηση τέτοιου μεγέθους.

Long story short : μείνε στην σίγουρη δουλειά σου, κρατά τα πολύτιμα 20k σου, είσαι μόλις 24 χρόνων, έχεις χρόνια μπροστά σου να δεις το θέμα κάποιας επιχειρηματικής κίνησης στην Ελλάδα. Το τόλμημα μιας ακόμα επιχείρησης φαγητού που θα προστεθεί στον σωρό δεν είναι ευκαιρία, κανείς δεν προσδοκά να φάει το σουβλάκι σου, έχει κάτι μιλούνια λύσεις ήδη. Αντιθέτως η απώλεια μιας σίγουρης θέσης, και η επένδυση 20.000€ σε μια υπερκορεσμενη αγορά είναι εγκληματική.

ευχαριστω φιλε για τη συμβουλη ειναι μια απο τις λιγες αξιολογες εδω μεσα.

Δημοσ.

έχει δίκιο ο τσιλ..

άραξε εκεί που είσαι. εγώ όταν πέρασα (πριν από σένα) την ψιλιάστηκα ότι παίζει πολύ παπάτζα και την έτζασα νωρίς.  Εσύ τώρα 24 χρονών και πέρνεις πιο πολλά λεφτά από το 80% του πλυθησμού, μην παραπονιέσαι καν και σκατά να καθαρίζεις.

Και για τους άπιστους, χαχα ήμουν και ΕΓΩ εκεί 10 χρόνια πριν...:

smy.jpg

Δημοσ.

τι εννοειται με την παπατζα ρε παληκαρια?οτι σας ειπε το βυσμα θα σας φτιαξει και δεν σας εφτιαξε?

και πως τα παρουσιαζετε ετσι τα πραγματα λες και δουλευετε σε αυτα τα εργοστασια(κινας) που αυτοκτονουν απο την πιεση που δεχονται...Σε ακομη ενα διαλυμενο κρατικο μαγαζι δουλευετε

Δημοσ.

Ακριβώς.

Δεν ξέρω για τον ΤΣ, αλλά προσωπικά είχα περάσει εκεί λόγο κοινωνικού κύκλου. πήγα είδα δεν μου άρεσε και ακολούθησα αυτό που ήθελα απο μικρός.

Έφυγα στις αρχές παρά το ότι όλοι μου λέγανε για την σίγουρη δουλειά κτλπ (ΔΕΝ είχαν άδικο. όσο ήμουν Ελλάδα μετάνιωνα την ώρα και την στιγμή που έφυγα)

Δημοσ.

Ρώτα τον τουβλομαν για διδακτορικά και cern. Κυκλοφορεί με διάφορα nicknames αλλά θα τον εντοπίσεις εύκολα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...