Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ουτε να το σκεφτεις να αφησεις το μονιμο εσοδο.για 2 λογους.ο πρωτος ειναι που θελεις συνεταιριλικια.αν ηταν καλος ο συνεταιρος,θα ειχε και ο θεος........κατα δευτερης,δεν εχεις ιδεα απο τεβε,λογιστιλικια,περαιωσεις,τελη επιτηδευματος,φορολογηση 30% πανω κατω επι κερδων,και το κυριοτερο,το αγχος αν θα βγει αυριο μεροκαματο.γιατι οσα εγραψα παραπανω(εκτος του τελευταιου),τρεχουν ειτε βγαλεις χρημα ,ειτε ΔΕΝ ΒΓΑΛΕΙς........κατσε στα αυγα σου και πες και ευχαριστω στην τυχη σου

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πίστεψέ με, αν αφήσεις την δουλειά σου θα αποκτήσεις πολύ σημαντικότερα ψυχολογικά προβλήματα όταν αντιληφθείς ότι ο σταθερός-μηνιαίος μισθός είναι παρελθόν.

• Like 1
Δημοσ.

ρε φίλε στη ποιο μάχιμη μονάδα του ελληνικού στρατού υπηρετείς και δεν έχεις ψυχική ηρεμία ή μήπως υπάρχει πρόβλημα με τους συναδέλφους σου?  πάντως να ξες πως ανοίγοντας το δικό σου μαγαζι θα ξεχάσεις πραγματικά τι θα πει ηρεμία λόγω των πολλών εξόδων που υπάρχουν. ειδικά αν δεν πάει καλά το μαγαζί (στο απευχομαι, μακάρι να θησαυρίσεις), και οι λογαριασμοί τρέχουν.....

Δημοσ.

Εγώ αυτό που έχω δεί εδώ Χίο είναι ότι όλα τα φαγάδικα δουλεύουν και το πιο ταλαίπωρο απο τους φοιτητές. Τι τουρίστες και μλκίες, αν έχει φοιτητές το μέρος και προσφέρεις κάτι καλό και οικονομικό την έχεις κάνει την καλή 100%. Δεν είναι και καμιά επιστήμη να έχεις γυράδικο πάντως, σιγά σιγά θα το στρώσεις. Καμια διαφημισούλα στο ΑΕΙ/ΤΕΙ και στις φοιτητικές εστίες, τίποτα προσφορές και έγινες.

Δημοσ.

Μπορείς να ανοίξεις το μαγαζί με συνέταιρο στο όναμά του και εφόσον είναι πολύ έμπιστος. Εσύ δε θα φαίνεσαι πουθενά, εκτός βέβαια αν θες τόσο πολύ να δουλεύεις ο ίδιος και όχι να έχεις υπαλλήλους. Αν δεις ότι πάει καλά η δουλειά φεύγεις απ το στρατό. Ξέρω αστυνομικό που το χει κάνει αυτό και σκεφτόταν να φύγει από το σώμα, μπορεί και να φυγε.

Δημοσ.

Πίστεψέ με, αν αφήσεις την δουλειά σου θα αποκτήσεις πολύ σημαντικότερα ψυχολογικά προβλήματα όταν αντιληφθείς ότι ο σταθερός-μηνιαίος μισθός είναι παρελθόν.

100% αυτό ακριβώς.. Λαχείο έχεις στα χέρια σου με το σταθερό μισθό..

Φυσικά αν νιώθεις οτι είναι τόσο τραγική η κατάσταση προέχει η ψυχική σου ηρεμία και όχι τα λεφτά.

Δημοσ.

γιατί δεν ανοίγεις την επιχείριση με τον φίλο σου χωρίς να παραιτηθείς?

Αφου εσείς οι στρατιωτικοί έχετε ΠΟΛΥ ελεύθερο χρόνο, τι χρόνο , μέρες. :mellow: 

anyway , η γνώμη μου ειναι παραμένεις στην δουλειά σου , ανοίγεις την επιχείριση και αν δεις οτι πάει καλά και μπορεί να σε ζήσει την πουλευεις απο το στρατό.

όμορφα και ωραία , χωρίς να μείνεις ξεκρέμαστος.

Δημοσ.

γιατί δεν ανοίγεις την επιχείριση με τον φίλο σου χωρίς να παραιτηθείς?

Αφου εσείς οι στρατιωτικοί έχετε ΠΟΛΥ ελεύθερο χρόνο, τι χρόνο , μέρες. :mellow: 

anyway , η γνώμη μου ειναι παραμένεις στην δουλειά σου , ανοίγεις την επιχείριση και αν δεις οτι πάει καλά και μπορεί να σε ζήσει την πουλευεις απο το στρατό.

όμορφα και ωραία , χωρίς να μείνεις ξεκρέμαστος.

Σαν δεν ντρέπεσαι ρε αλητάμπουρα που θα μας πεις ότι οι Δ.Υ έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο.

Τα παιδιά έχουν βγάλει ρόζο στον κώλο απ'την πολύ δουλειά.

Δείξε σέβας.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου θα σου πω την προσωπική μου άποψη γιατί βρέθηκα στην θέση σου πριν από 1,5 χρόνια περίπου. Ημουν 10 χρόνια στο ΠΝ από σχολή υπαξιωματικων.

Η γυναίκα μου, τότε κοπέλα μου, ήταν απο το εξωτερικό και είχε έρθει Ελλάδα για σπουδές. Οταν τελείωσε λόγω ότι βλέπαμε που παει η κατάσταση της είπα να γυρίσει πίσω και είμασταν σε σχέση απο απόσταση περίπου 2 χρόνια. Οταν η κατάσταση δεν πηγενε άλλο αποφάσισα ότι αν βρω δουλειά στην χώρα της φεύγω . Τελικά βρήκα δουλειά και έφυγα τρέχοντας.

Μετά απο 1,5 χρόνια βλέποντας τι έκανα το αποτέλεσμα ήταν το εξής :

πήρα την καλύτερη απόφαση , είμαι σε μια δουλειά που μου αρέσει πολύ με καλό μισθό και με το δικό μου σπίτι που χτίσαμε με την γυναίκα μου πλέον χωρίς δάνειο . Εχω μια πολύ καλή Ζωή και αισθάνομαι τυχερος

Δεν άκουσα κανέναν , όλοι ήταν κατα εκτός απο έναν ξαδερφο μου, αλλά δεν πήρα βιαστική απόφαση.

Σκέψου σοβαρά χωρίς να ακούς άλλους ,ουτε τον συνετερο σου .

Δες τι αληθινά θες εσύ και μην παρασερνεσε απο άλλους.

Ελπίζω ότι απόφαση πάρεις να πανε όλα καλά για σένα

• Like 1
Δημοσ.

αλλο δουλεια σε αλλη χωρα και αλλο επιχειρην στο ελλαντα........

Σε αυτό δεν έχεις καθόλου άδικο. ....

Δημοσ.

Σε αυτό δεν έχεις καθόλου άδικο. ...

αν επιτρεπεις τι δουλεια κανεις τωρα?

Σαν δεν ντρέπεσαι ρε αλητάμπουρα που θα μας πεις ότι οι Δ.Υ έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο.

Τα παιδιά έχουν βγάλει ρόζο στον κώλο απ'την πολύ δουλειά.

Δείξε σέβας.

ελατε στη μοιρα καταδρομων που ειμαι να δουμε ποιος καθεται παλικαρια.τα εχουμε κανει ολα ισα και κανεις δεν εκτιμαει τον κοπο του αλλου νυχτερινες -ασκησεις- υπηρεσιες24ωρες και ποσα αλλα...εσεις ειστε ολοι παλικαρια με π κεφαλαιο που ειστε χειροτερα και εχετε ζησει την δυσκολια της ζωης την ατελειωτη εργασια τισ αντιξοοτατες συνθηκες του μεροκαματου -η γενια που ακουει καζαντζιδη και κλαιει.ελεος πια δλδ δεν υπαρχει πια κατανοηση οτι καποιοι κλαδοι ειναι πιο δυσκολοι θελει τοσο μυαλο???ειναι λογικο εγω να σεβομαι τον κοπο του δασκαλου -του υπαλληλου γραφειου-του εμπορου-του του του και αυτοι οπως εσεις να λενε το χοντρο και το μακρυ τους για εμενα τον στρατιωτικο???δλδ τι μικροπρεπεια και αλαζονεια σας περιβαλει???εγω ενα ξερω οι ανθρωποι που σεβονται τον εαυτο τους σεβονται πρωτα τους γυρω τους!!!

ευχαριστω ολους για τις απαντησεις και ειλικρινα πολλοι με βοηθησατε να αποφασισω για το μελλον μου ευχομαι σε ολους οτι καλυτερο,εγω αποφασισα να φυγω και εχω και ορεξη και το κουραγιο να αντιμετωπισω καποια πραγματα ,η αποτυχια ειναι μεσα στην ζωη αμα αποτυχω θα ξαναδοκιμασω και αν ξανααποτυχω παλι εκει θα ειμαι να σκεφτω ενα βημα παρακατω και να ξαναπροσπαθησω να ζησω τη ζωη μου οπως εγω θελω και οχι οπως μου υποδεικνυουν!!!

• Like 2
Δημοσ.

-η γενια που ακουει καζαντζιδη και κλαιει

σε ποιους αναφέρεσαι; εγω δεν ξέρω κανέναν που να ακουει καζαντζιδη και να κλαιει...

παπατζα alert

Δημοσ.

αν επιτρεπεις τι δουλεια κανεις τωρα?

ελατε στη μοιρα καταδρομων που ειμαι να δουμε ποιος καθεται παλικαρια.τα εχουμε κανει ολα ισα και κανεις δεν εκτιμαει τον κοπο του αλλου νυχτερινες -ασκησεις- υπηρεσιες24ωρες και ποσα αλλα...εσεις ειστε ολοι παλικαρια με π κεφαλαιο που ειστε χειροτερα και εχετε ζησει την δυσκολια της ζωης την ατελειωτη εργασια τισ αντιξοοτατες συνθηκες του μεροκαματου -η γενια που ακουει καζαντζιδη και κλαιει.ελεος πια δλδ δεν υπαρχει πια κατανοηση οτι καποιοι κλαδοι ειναι πιο δυσκολοι θελει τοσο μυαλο???ειναι λογικο εγω να σεβομαι τον κοπο του δασκαλου -του υπαλληλου γραφειου-του εμπορου-του του του και αυτοι οπως εσεις να λενε το χοντρο και το μακρυ τους για εμενα τον στρατιωτικο???δλδ τι μικροπρεπεια και αλαζονεια σας περιβαλει???εγω ενα ξερω οι ανθρωποι που σεβονται τον εαυτο τους σεβονται πρωτα τους γυρω τους!!!

ευχαριστω ολους για τις απαντησεις και ειλικρινα πολλοι με βοηθησατε να αποφασισω για το μελλον μου ευχομαι σε ολους οτι καλυτερο,εγω αποφασισα να φυγω και εχω και ορεξη και το κουραγιο να αντιμετωπισω καποια πραγματα ,η αποτυχια ειναι μεσα στην ζωη αμα αποτυχω θα ξαναδοκιμασω και αν ξανααποτυχω παλι εκει θα ειμαι να σκεφτω ενα βημα παρακατω και να ξαναπροσπαθησω να ζησω τη ζωη μου οπως εγω θελω και οχι οπως μου υποδεικνυουν!!!

Kατσε ρε φιλε ομως ενα λεπτο.... πριν μπεις δεν ηξερες οτι θα εχεις 24ωρες υπηρεσιες? αυτο δεν το καταλαβαινω. Και επισης για ποιο λογο ο στρατιωτικος να παιρνει 900 με το που βγαινει και ενας επιστημονας 580 με το ζορι. Και επισης εσυ τις υπολοιπες μερες εισαι σπιτι σου στις 3 το πολυ και η 24ωρη υπηρεσια που εχεις την επομενη την παιρνεις αργια... να τα λεμε ολα.

Οι αξιωματικοι τοσα παιρνουν και παραπανω... κοντα στο 1000αρικο ειναι τα σημαιοφορακια απο ΣΝΔ.Και τι κανουν? δινουν εντολες στου ΕΠΟΠ και ασχολουνται με χαρτουρα οταν δεν έχουν ασκηση με καποιο καραβι... στις ασκησεις με το καραβι το ξεπερνανε το 1000αρικο.

Οποτε σου λεει και η γκομενα θα παω με αυτον που χει σιγουρη δουλεια.... με το που βγει ο αξιωματικος απευθειας ο μισθος πεφτει και κανει την ζωη του. Μια ζωη ειμασταν μια χωρα πορδελο που ευννουσε τους λιγους αλλα τεσπα ασε να μην γραψω αλλο αποψε γιατι θα γινω κακος και δεν το θελω.Αλλα μην κλαιγονται τωρα και οι στρατιωτικοι.... ας βγουνε εξω να δουνε τι ανεργια και τι μισθοι παιζουν στους επιστημονες και μετα να μιλησουμε. Λες εμας για αλαζονειες αλλα δεν κοιτας τους συναδελφους σου που οταν αρχιζουν να λενε για τις περικοπες και τους ακουει καποιος ανεργος αμεσως σκεφτεται οτι αυτοι δεν τους ενδιαφερει κανεις αλλος στην κοινωνια μονο ο μισθουλης που εχασαν.

υγ Καλυτερα να μην αφησεις την δουλεια σου εμενα ενας φιλος του πατερα μου διευθυντης ανωνυμης εταιρειας.... ΑΕ ετσι? οχι αστεια... πολλους εργαζομενους στη δουλεψη του μου ειπε οτι η σκεψη εναρξης επιχειρησης μικρης αυτη τη περιοδο ειναι καταστροφη μη το σκεφτεσαι καν μου λεει. Εγω προσωπικα αυτον θα τον ακουγα και τον ακουω.... ειναι διευθυντης ΑΕ και εμεις μπροστα του ειμαστε ακομη παιδαρελια σε αυτα τα θεματα. Ειναι η αληθεια δυστυχως ή ευτυχως. Ο πιο πανω που σου ειπε μην ακους κανεναν παρα μονο εσενα πηγε στο εξωτερικο και μενει εκει δεν εμεινε ελλαδα να σου πω εγω ποσο θα το σκυλομετανιωνε που αφησε το ΠΝ. Εχω και περιστατικο δουλευει σε βενζιναδικο τωρα..... Ενω μεσα στο καραβι θα ηταν αρχοντας σαν αρχικελευστης θα διεταζε. Μην το σκεφτεσαι καν μεινε εκει που εισαι μην χασεις την συνταξη.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...