saks80 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 φιλε ετσι και εισαι μερακλης,παιρνεις καλα κρεατα και εχεις καλο ψηστη στο μαγαζι θα χεστεις στο χρημα.παρα την κριση τα φαγαδικα δουλευουν ακομα και ειδικα τα φαστ φουντ.αν πετυχεις καλη γευση στο γυρο και δουλευεις με φρεσκα κρεατικα και οχι κατεψυγμενα θα πας καλα.
vk13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Οταν η κατάσταση δεν πηγενε άλλο αποφάσισα ότι αν βρω δουλειά στην χώρα της φεύγω . Τελικά βρήκα δουλειά και έφυγα τρέχοντας. Μετά απο 1,5 χρόνια βλέποντας τι έκανα το αποτέλεσμα ήταν το εξής : πήρα την καλύτερη απόφαση , είμαι σε μια δουλειά που μου αρέσει πολύ με καλό μισθό και με το δικό μου σπίτι που χτίσαμε με την γυναίκα μου πλέον χωρίς δάνειο . Εχω μια πολύ καλή Ζωή και αισθάνομαι τυχερος Δεν άκουσα κανέναν , όλοι ήταν κατα εκτός απο έναν ξαδερφο μου, αλλά δεν πήρα βιαστική απόφαση. Σκέψου σοβαρά χωρίς να ακούς άλλους ,ουτε τον συνετερο σου . Ναι εσύ βρήκες δουλειά όμως στο εξωτερικό έτοιμη στρωμμένη επειδή είχες και γυναίκα εκεί... Για έλα εδώ να κάνεις το "όνειρο" σου να σου πω εγώ, τι ωραία που θα σαι να ανοίγεις σουβλατζίδικα και ταβέρνες τέτοιες εποχές, αφήνοντας σίγουρο μηνιάτικο και σύνταξη αργότερα και πιθανό εφάπαξ. Είναι έγκλημα τοπικ σταρτερ να αφήσεις το σίγουρο μισθό για κάτι που δεν ξέρεις αν θα πιάσει... Για μένα μη το σκέφτεσαι καν. Μείνε εκεί που είσαι. Επίσης ποιος σου είπε ότι οι άλλοι περνάνε καλά;; Νομίζεις οι επιχειρήσεις, μικρομάγαζα, εργοστάσια, καταστήματα περνάνε καλύτερα από σένα;;; Το σύνολο του ιδιωτικού τομέα έχει πέσει στην κατάθλιψη... Πολύ σωστά το έγραψε κάποιος.. Τελευταίοι σε αυτή τη χώρα θα πεθάνουν οι Δ.Υ. Τέτοια πράγματα θέλουν ώριμες και ρεαλιστικές σκέψεις/βήματα, όχι επιπολεοτητες του στυλ "θα κάνω αυτό που θέλω και μαρέσει" λες και είσαι 16 χρονών. Βέβαια διαβάζοντας το τελευταίο σου ποστ ίσως να το έχεις πάρει απόφαση να φύγεις... Πρόσεχε μετά μη το μετανοιώσεις, ξαναλέω είμαστε στην Ελλάδα του 2013 και όχι στην ονειροχώρα... 1
militarist Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Ναι εσύ βρήκες δουλειά όμως στο εξωτερικό έτοιμη στρωμμένη επειδή είχες και γυναίκα εκεί... Για έλα εδώ να κάνεις το "όνειρο" σου να σου πω εγώ, τι ωραία που θα σαι να ανοίγεις σουβλατζίδικα και ταβέρνες τέτοιες εποχές, αφήνοντας σίγουρο μηνιάτικο και σύνταξη αργότερα και πιθανό εφάπαξ. Είναι έγκλημα τοπικ σταρτερ να αφήσεις το σίγουρο μισθό για κάτι που δεν ξέρεις αν θα πιάσει... Για μένα μη το σκέφτεσαι καν. Μείνε εκεί που είσαι. Επίσης ποιος σου είπε ότι οι άλλοι περνάνε καλά;; Νομίζεις οι επιχειρήσεις, μικρομάγαζα, εργοστάσια, καταστήματα περνάνε καλύτερα από σένα;;; Το σύνολο του ιδιωτικού τομέα έχει πέσει στην κατάθλιψη... Πολύ σωστά το έγραψε κάποιος.. Τελευταίοι σε αυτή τη χώρα θα πεθάνουν οι Δ.Υ. Τέτοια πράγματα θέλουν ώριμες και ρεαλιστικές σκέψεις/βήματα, όχι επιπολεοτητες του στυλ "θα κάνω αυτό που θέλω και μαρέσει" λες και είσαι 16 χρονών. Βέβαια διαβάζοντας το τελευταίο σου ποστ ίσως να το έχεις πάρει απόφαση να φύγεις... Πρόσεχε μετά μη το μετανοιώσεις, ξαναλέω είμαστε στην Ελλάδα του 2013 και όχι στην ονειροχώρα... Ποιος σου είπε ότι βρήκα στρωμένη δουλειά , δεν ήξερα ότι επειδή έχω γυναίκα απο εδώ θα μου άνοιγαν τις πόρτες... Δεν πήγα να δουλέψω σε γνωστό σε πολυεθνική δουλεύω, και εκεί δεν είναι στρατός ούτε Ελλάδα, δουλεύω αρκετά αλλά ανταμοιβομαι ανάλογα και μου αρέσει όσο για τον φίλο αν δεις του λέω να το δει καλά χωρίς να ακούει κανέναν είτε είναι κατα είτε υπέρ, γιατί μόνο αυτός ξέρει ένα αυτό που τον ενοχλεί είναι κάτι πολύ σοβαρό που μπορεί να του δημιουργήσει αλλά προβλήματα η όχι, Τώρα όσο αφορά αν οι στρατιωτικοί κάθονται οι όχι , δεν μπορούμε με το γενικευουμε φυσικά και υπάρχουν κάποιοι που περίρνανε ζάχαρη αλλά υπάρχουν αρκετοί που δεν περνάνε , εγώ είχα 270 μέρες πλευσιμες ανα χρόνο τα 6 πρώτα χρόνια μου και μην μου πείτε για λεφτά γιατί αν μπορούσα να αρνήθω να πάω θα το έκανα, άλλοι παλι πανε 20 μέρες τον χρόνο ..... Τι να γίνει....
Star_Light Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Ποιος σου είπε ότι βρήκα στρωμένη δουλειά , δεν ήξερα ότι επειδή έχω γυναίκα απο εδώ θα μου άνοιγαν τις πόρτες... Δεν πήγα να δουλέψω σε γνωστό σε πολυεθνική δουλεύω, και εκεί δεν είναι στρατός ούτε Ελλάδα, δουλεύω αρκετά αλλά ανταμοιβομαι ανάλογα και μου αρέσει όσο για τον φίλο αν δεις του λέω να το δει καλά χωρίς να ακούει κανέναν είτε είναι κατα είτε υπέρ, γιατί μόνο αυτός ξέρει ένα αυτό που τον ενοχλεί είναι κάτι πολύ σοβαρό που μπορεί να του δημιουργήσει αλλά προβλήματα η όχι, Τώρα όσο αφορά αν οι στρατιωτικοί κάθονται οι όχι , δεν μπορούμε με το γενικευουμε φυσικά και υπάρχουν κάποιοι που περίρνανε ζάχαρη αλλά υπάρχουν αρκετοί που δεν περνάνε , εγώ είχα 270 μέρες πλευσιμες ανα χρόνο τα 6 πρώτα χρόνια μου και μην μου πείτε για λεφτά γιατί αν μπορούσα να αρνήθω να πάω θα το έκανα, άλλοι παλι πανε 20 μέρες τον χρόνο ..... Τι να γίνει.... Ρε συ φιλε ενας γνωστος ειναι εποπ και παιρνει 850 στο ναυτικο σε μερικες μερες φευγει ταξιδι και θα τσιμπησει αλλα 500 συνολο 850 + 500 = 1350 και ειναι 27 χρονων και με απολυτηριο λυκειου θα τα εβλεπε αυτα τα λεφτα πουθενα αλλου? ΠΟΥΘΕΝΑ. Ουτε αυτος ουτε εγω στην Ελλαδα του 2013. Λες για πλευσιμα ε και? μεσα στο καραβι κοιμασαι , τρως και μολις δεσει σε λιμανι βγαινεις να κανεις την βολτα σου.Ειδικα κατι τυποι απο τις ΣΣΑΣ δεν κανουν απολυτως τιποτα.Και εν παση περιπτωση το καραβι ηταν επιλογη σου τα ηξερες πριν πας στην σχολη τα ειδες και μεσα που κανετε εκπαιδευτικα ταξιδια. Επισης μεχρι πριν λιγο καιρο στο Ναυτικο ειχανε και οδοιπορικα + την ασφαλιση που εχουν στο καλυτερο νοσοκομειο + αλλες παροχες + οτι τρωνε μεσα αμα θελουν. Ποιοι αλλοι τα εχουν αυτα για πες μου. Για να μπορεσεις να φυγεις εξωτερικο στο οποιο εξωτερικο ζητανε τα ενοικια απο πριν 5-6 μηνες + τα αεροπορια εισιτηρια σημαινει οτι ειχες καλη οικονομικη κατασταση λογω ναυτικου.
militarist Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Ρε συ φιλε ενας γνωστος ειναι εποπ και παιρνει 850 στο ναυτικο σε μερικες μερες φευγει ταξιδι και θα τσιμπησει αλλα 500 συνολο 850 + 500 = 1350 και ειναι 27 χρονων και με απολυτηριο λυκειου θα τα εβλεπε αυτα τα λεφτα πουθενα αλλου? ΠΟΥΘΕΝΑ. Ουτε αυτος ουτε εγω στην Ελλαδα του 2013. Λες για πλευσιμα ε και? μεσα στο καραβι κοιμασαι , τρως και μολις δεσει σε λιμανι βγαινεις να κανεις την βολτα σου.Ειδικα κατι τυποι απο τις ΣΣΑΣ δεν κανουν απολυτως τιποτα.Και εν παση περιπτωση το καραβι ηταν επιλογη σου τα ηξερες πριν πας στην σχολη τα ειδες και μεσα που κανετε εκπαιδευτικα ταξιδια. Επισης μεχρι πριν λιγο καιρο στο Ναυτικο ειχανε και οδοιπορικα + την ασφαλιση που εχουν στο καλυτερο νοσοκομειο + αλλες παροχες + οτι τρωνε μεσα αμα θελουν. Ποιοι αλλοι τα εχουν αυτα για πες μου. Για να μπορεσεις να φυγεις εξωτερικο στο οποιο εξωτερικο ζητανε τα ενοικια απο πριν 5-6 μηνες + τα αεροπορια εισιτηρια σημαινει οτι ειχες καλη οικονομικη κατασταση λογω ναυτικου. Μάλλον δεν με κατάλαβες δεν παραπονιεμε και φυσικά αν δεν έφευγα απο Ελλάδα δεν θα δήλωνα παραίτηση αλλά έχω δει ανθρώπους που δεν το άντεχαν ψυχολογικά το όλο θέμα και δεν έφυγαν γιατί κάποιος τους πίεζε να μην φύγουν , συνήθως γονείς, και στο τέλος αυτοί κατέληγαν με ψυχολογικά. Γιατρό λέω στον φίλο ότι πρέπει να σκεφτεί σοβαρά μόνος του αν αυτό που τον ενοχλεί ειναι κάτι που σοβαρό η όχι
bilakos10 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Επίσης ένας άλλος λόγος που κανένας Δ.Υ δεν πρέπει να αφήσει την δουλειά του, είναι γιατί θα αποκτήσει τεράστια ψυχολογικά προβλήματα όταν θα χρειαστεί να δουλέψει κανονικά, σαν τον υπόλοιπο κόσμο. Υ.Σ Δεν μισώ τους Δ.Υ, μισώ αυτούς που δεν παραδέχονται ότι τα ξύνουν ολημερίς στην "δουλειά" τους. 3
skiabox Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 bilakos10 : Υπάρχει και το ηθικό κομμάτι πάντως. Εγώ δε θα μπορούσα ποτέ να διανοηθώ να ζήσω εις βάρος των παιδιών μου. 1
panos_90 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Για μένα κάτσε και αναλογίσου πόσο σε ικανοποιεί το επάγγελμα του στρατιωτικού και βαθμολόγησε με άριστα το 10.Ύστερα σκέψου τα αρνητικά της δικής σου επιχείρησης,όπως άγχος,πάγια έξοδα κάθε μήνα κτλπ.Κατά την προσωπική μου άποψη το κάπως αρνητικό της υπόθεσης είναι η συνεργασία που θες να επιδιώξεις για να δημιουργήσεις την επιχείρηση,εγκυμονεί πολλούς κινδύνους.Πάντως είναι καλή ιδέα να δοκιμάσεις την τύχη σου σε κάτι αυτοδημιούργητο όπως το γυράδικο που έχεις σκεφτεί,αλλά έχε τον νου σου αν θα μπορούσες και σε κανέναν άλλον τομέα να πετύχεις.Τέλος, άσε στο πίσω μέρος του μυαλού σου αυτά για περί αποτυχίας όσοι κάνανε λεφτά δεν κινήθηκαν εκ του ασφαλούς,όπως έχε στον νου σου πως πολλοί στην πρώτη τους επιχείρηση αποτυγχάνουν αλλά στην δεύτερη προσπάθεια τους υπάρχεις μεγάλο ποσοστό επιτυχίας! Sent from my iPhone using Insomnia
aris1986 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Insomnia does not support the troops! Αμαν ρε παιδια τον φαγατε τον ανθρωπο. Μια ερωτηση για επιχειρηση εκανε. Εχετε κακες εμπειριες απο τον στρατο οι περισσοτεροι και κραζετε ο,τι φοραει χακι... 1
tomasss Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Εγώ θα πρότεινα στον TS να βγάλει παραπεμπτικό για τον ψυχολόγο και να τον βλέπει 1 φορά στις 15 μπας και αγαπήσει την δουλειά του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα