zoranb Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Έχει παραγγείλει κανείς custom παπούτσι από το online κατάστημα της NIKE; Πόσο καιρό έκανε να έρθει; Ήταν ευχαριστημένος;
Astromeri Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Εγώ πήρα πριν 2 μήνες. 1 μήνα και μερικές μέρες έκαναν μέχρι να μου έρθουν. Το χρώμα ήτανε λίγο πιο ανοιχτό από αυτό που φαίνεται στο site. Τους έστειλα μήνυμα αλλά μου είπαν ότι αυτό είναι το χρώμα που διάλεξα και ότι ίσως από τον υπολογιστή να φαίνεται λίγο πιο σκούρο και επειδή είναι ID δεν μπορώ να το γυρίσω. Κατ' άλλα όλα καλά σε ότι είχα διαλέξει και γράψει. 1
zoranb Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Σαν κόστος πόσο φθηνότερο σου βγήκε από την εδώ αγορά;
RottenLungs Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Τι φθηνότερο ρε Zoranb... Τα custom είναι αρκετά πιο ακριβά.
Astromeri Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Φτηνότερο; Επειδή είναι ID έκανε 2 φόρες τη τιμή του αν απλά το έπαιρνες από κάποιο κατάστημα με προκαθορισμένα χρώματα. 119 ευρώ πλήρωσα με τα μεταφορικά ενώ αντίστοιχο μοντέλο σε μαγαζί το έχω δει με 65 ευρώ.
zoranb Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Nike με 65ευρώ; Μπορείς σε παρακαλώ να μου δείξες το μοντέλο;
Fotis13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 1 με 2 μηνες μαχ κανουν , φυσικα και ειναι πιο ακριβα απο του εμποριου . Sent from my iPhone5 using Insomnia
RottenLungs Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Τα δικάμου δεν είχαν τόσο μεγάλη διαφορά. Ελλάδα είχα γύρω στα 145€ και το custom ήταν στα 200 με μεταφορικά. Εγω βέβαια τα πήρα γύρω στα 70€ την πρώτη μέρα τον προηγούμενων εκπτώσεων.
Astromeri Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ναι 65 ευρώ και συγκεκριμένα κάτι Nike blaze χαμηλά από το sportsdirect ενώ τα δικά μου 110.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ναι 65 ευρώ και συγκεκριμένα κάτι Nike blaze χαμηλά από το sportsdirect ενώ τα δικά μου 110. Ρε παιδια σ'αυτο το sportsdirect κοιταξτε κατι τιμες που εχει, πολυ φθινα! http://www.sportsdirect.com/Mens/Mens-Indoor-and-Court-Trainers http://www.sportsdirect.com/mens/mens-polo-shirts
RottenLungs Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Είναι πιστοποιημένο κατάστημα;;; Γιατι αν όχι, μπορεί αντι για φθηνό nike, να πάρεις ακριβό Inke. (Μπορεί βέβαια να πέταξα πατάτα και να είναι απο τα πιο γνωστά καταστήματα στο χώρο, δεν ξέρω)
Astromeri Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Είναι πιστοποιημένο κατάστημα;;; Γιατι αν όχι, μπορεί αντι για φθηνό nike, να πάρεις ακριβό Inke. (Μπορεί βέβαια να πέταξα πατάτα και να είναι απο τα πιο γνωστά καταστήματα στο χώρο, δεν ξέρω) Υπάρχει ολόκληρο topic για το συγκεκριμένο στην κατηγορία internet.
margaritagr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 ερχονται με κουριερ ή τα παιρνεις απ το ταχυδρομιο?
Astromeri Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Τα στέλνουν με UPS αν θυμάμαι καλά. Εμένα μου τα φέρανε εδώ Σουηδία οπότε δεν μπορώ να ξέρω με τι έρχονται στην Ελλάδα.
Andy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 παρτε αφοβα απο sportsdirect..εχω παρει και εγω..υπερευχαριστημενος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα