Προς το περιεχόμενο

nike custom online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει παραγγείλει κανείς custom παπούτσι από το online κατάστημα της NIKE; Πόσο καιρό έκανε να έρθει; Ήταν ευχαριστημένος;

Δημοσ.

Εγώ πήρα πριν 2 μήνες. 1 μήνα και μερικές μέρες έκαναν μέχρι να μου έρθουν. Το χρώμα ήτανε λίγο πιο ανοιχτό από αυτό που φαίνεται στο site. Τους έστειλα μήνυμα αλλά μου είπαν ότι αυτό είναι το χρώμα που διάλεξα και ότι ίσως από τον υπολογιστή να φαίνεται λίγο πιο σκούρο και επειδή είναι ID δεν μπορώ να το γυρίσω. Κατ' άλλα όλα καλά σε ότι είχα διαλέξει και γράψει.

• Like 1
Δημοσ.

Φτηνότερο; Επειδή είναι ID έκανε 2 φόρες τη τιμή του αν απλά το έπαιρνες από κάποιο κατάστημα με προκαθορισμένα χρώματα. 119 ευρώ πλήρωσα με τα μεταφορικά ενώ αντίστοιχο μοντέλο σε μαγαζί το έχω δει με 65 ευρώ.

Δημοσ.

Τα δικάμου δεν είχαν τόσο μεγάλη διαφορά. Ελλάδα είχα γύρω στα 145€ και το custom ήταν στα 200 με μεταφορικά. Εγω βέβαια τα πήρα γύρω στα 70€ την πρώτη μέρα τον προηγούμενων εκπτώσεων.  B)

Δημοσ.

Είναι πιστοποιημένο κατάστημα;;; Γιατι αν όχι, μπορεί αντι για φθηνό nike, να πάρεις ακριβό Inke. (Μπορεί βέβαια να πέταξα πατάτα και να είναι απο τα πιο γνωστά καταστήματα στο χώρο, δεν ξέρω)

Δημοσ.

Είναι πιστοποιημένο κατάστημα;;; Γιατι αν όχι, μπορεί αντι για φθηνό nike, να πάρεις ακριβό Inke. (Μπορεί βέβαια να πέταξα πατάτα και να είναι απο τα πιο γνωστά καταστήματα στο χώρο, δεν ξέρω)

Υπάρχει ολόκληρο topic για το συγκεκριμένο στην κατηγορία internet.

Δημοσ.

Τα στέλνουν με UPS αν θυμάμαι καλά. Εμένα μου τα φέρανε εδώ Σουηδία οπότε δεν μπορώ να ξέρω με τι έρχονται στην Ελλάδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...