giompail Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Παίδες μπορείτε να μου πείτε κάποια γνώμη για την παρακάτω κ.γ. NVIDIA GeForce GT 640M με μνήμη 512 MB GDDR5 Πως την βλέπετε? Παιχνίδια όπως bo2 παίζει.,.?
keravnos21 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μπορει να παιζει αλλα ουτε 1 Gb μνημη δεν εχει μην περιμενεις πολλα και ειναι και απο laptop να υποθεσω ε ? Ας απαντησει και κανενας αλλος και βλεπεις.
shooterg Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ειναι παλια καρτα..Αλλα το black ops 2 νομιζω θα το παιζει δεν εχει και τρομερα γραφικα...
giompail Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μπορει να παιζει αλλα ουτε 1 Gb μνημη δεν εχει μην περιμενεις πολλα και ειναι και απο laptop να υποθεσω ε ? Ας απαντησει και κανενας αλλος και βλεπεις. Μπορει να παιζει αλλα ουτε 1 Gb μνημη δεν εχει μην περιμενεις πολλα και ειναι και απο laptop να υποθεσω ε ? Ας απαντησει και κανενας αλλος και βλεπεις. Φίλε μου keravne21 δεν είναι laptop...imac είναι απλα θέλω να δοκιμάσω και κανα παιχνιδακι...
keravnos21 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Νομιζα οτι ηθελες να αγορασεις καποια συσκευη που εχει την συγκεκριμενη καρτα και ηθελες την γνωμη της κοινοτητας αλλα αφου την εχεις γιατι δεν το δοκιμαζες εξ' αρχης ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα