Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για νέο φίλο


annakihlia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά καλημέρα,

 

Πρόσφατα μετέφερα το site μου από την πλατφόρμα elgg που το είχα στήσει στην πλατφόρμα oxwall. Μου δίνει όλες τις δυνατότητες που θέλω και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένη, μέχρι που ανακάλυψα κάτι που μου δημιουργεί ένα τεράστιο πρόβλημα. 

 

Τα προφίλ των χρηστών μου περιέχουν ευαίσθητα δεδομένα έτσι είναι απαραίτητο να μπορούν να επιλέγουν ποιος θα τα βλέπει (όλοι, μόνο οι ίδιοι ή μόνο οι φίλοι τους). Κατέβασα λοιπόν ένα plugin για privacy που κάνει ακριβώς αυτό. Μέχρι εδώ όλα τέλεια! Το πρόβλημα έρχεται από το γεγονός πως όταν κάποιος επιλέγει να βλέπουν το προφίλ του μόνο οι φίλοι του (που θα το επιλέξουν οι περισσότεροι αν όχι όλοι) τότε κανείς δε μπορεί να τον προσθέσει σα φίλο. Έτσι όμως κανείς δε θα μπορεί να είναι φίλος με κανέναν. Εγώ θα ήθελα ακόμα κι αν κάποιος δε μπορεί να δει τις πληροφορίες του προφίλ, ωστόσο από πάνω να υπήρχε το κουμπί "add friend" και στη συνέχεια αν ο άλλος δεχόταν το αίτημα φιλίας να ξεκλείδωνε κανονικά το προφίλ του γι αυτόν. 

 

Το θέμα είναι ότι κανονικά το site μου θα ξεκινούσε αύριο το πρωί και τώρα αυτό με πάει πολύ πίσω. Αν είναι εύκολο κάποιος να μου απαντήσει θα του ήμουν ευγνώμων καθώς έχω αγχωθεί με αυτό το θέμα. Αν ξέρει κάποιος έναν τρόπο να το κάνω, για παράδειγμα πειράζοντας τα αρχεία, ή ακόμα μπορεί να μου το κάνει ο ίδιος (επί πληρωμή) αναμένω άμεσα!!!

 

Ευχαριστω πολυ!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...