Star_Light Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Συγκατοικιση μονο με εμφανισημες.... να έχει και ενδιαφερον αλλιως ΜΠΑ. Και φυσικα δεν θα φερνουν γκομενους σπιτι παρα μονο τις πολυ ωραιες φιλες τους..... Μπορουν επισης να αλλαζουν μπροστα σου.... δεν ειμαστε και ξενοι. 1
Pa0ki Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Αν δεν έχεις θέμα οικονομικό καλύτερα μόνος Θα κάτσει καμιά φάση με κάνα γκομενάκι και τι θα του πεις του συγκάτοικου 3 το βράδυ, φύγε? Και άντε το κάνεις μια δυο τρεις....αν το κρατήσεις το γκομενάκι θα ξεσπιτώνεις τον άλλον μέρα παραμέρα? Ή θα γ@μάς στο δίπλα δωμάτιο? Αν βρει αυτός γκομενάκι? Συμφωνώ στο να βρεις καλύτερα μια γκαρσονιέρα μόνος σου. Με 150€ σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη βρίσκεις και με 20-30€ πιο κάτω σε επαρχιακές. Με συγκάτοικο αναγακαστικά θα νοικιάσεις σπίτι άνω των 50τ.μ δηλαδή ενοίκιο άνω των 250€ δηλαδή θα δίνεις 125€. Άχα καλό! Βρες μου γκαρσονιέρα με 130€ Κομοτηνή και μετακομίζω αύριο Κάτω από 200 δεν βρίσκεις τίποτα Για Θεσ/νίκη/Αθήνα δεν το συζητώ....με 150€ τι να νοικιάσεις? Τρύπα σε πολυκατοικία του 60' στου διαόλου τη μάνα και αν 1
florevil Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Χμμ άρα το κόβω να καλώ φίλους μου όποτε έχω όρεξη ! Έτσι, θα έχω την ησυχία μου και τα πάντα. Άρα για αθήνα το νοίκι κάπου στα 250 να φανταστώ για ένα αξιοπρεπής διαμέρισμα ; Έχουν πέσει και οι τιμές άρα όλο και κάτι θα βρω. florevil ερχεσαι Αθηνα τελικά? που πέρασες? τα βιντεάκια πως πάνε? Όλα καλά με τα βιντεάκια ! Τρίτη λυκείου θα πάω, και θα σπουδάσω σκηνοθεσία στη γαλλία (έχω έρθει Αθήνα για να πηγαίνω σε γαλλικό λύκειο).
Prof_Chaos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 300 για ενα μικρό διαμέρισμα.. 250 για γκαρσονιέρα..βέβαια ανάλογα με την περιοχή // Επίσης αν μπορείς οικονομικά κάτσε μόνος σου ..
sphinxgr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Στα Κ Πατήσια μια χαρά βρίσκεις εξαιρετικό 2άρι 1985, με <200 ευρώ. Εδώ έχουν νοικιαστεί 2άρια με 2 γκαράζ 2007, με 270€
Praktor007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Συγκατοίκηση λέμε! Συγκατοικούσα 3 χρόνια με μια κοπελίτσα. Από τον πρώτο μήνα αναπτύξαμε μια σχέση και τα πέρναγα τέλεια μετά. 1
panos2171 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Αν δεν έχεις θέμα οικονομικό καλύτερα μόνος Θα κάτσει καμιά φάση με κάνα γκομενάκι και τι θα του πεις του συγκάτοικου 3 το βράδυ, φύγε? Και άντε το κάνεις μια δυο τρεις....αν το κρατήσεις το γκομενάκι θα ξεσπιτώνεις τον άλλον μέρα παραμέρα? Ή θα γ@μάς στο δίπλα δωμάτιο? Αν βρει αυτός γκομενάκι? Άχα καλό! Βρες μου γκαρσονιέρα με 130€ Κομοτηνή και μετακομίζω αύριο Κάτω από 200 δεν βρίσκεις τίποτα Για Θεσ/νίκη/Αθήνα δεν το συζητώ....με 150€ τι να νοικιάσεις? Τρύπα σε πολυκατοικία του 60' στου διαόλου τη μάνα και αν O ξάδερφός μου στην Ξάνθη νοίκιαζε επιπλωμένη γκαρσονιέρα με 150€ πέρυσι. Στις Σέρρες ξέρω πως και με 120-130 βρίσκεις. Όταν λες τρύπα τι εννοείς?? Εγώ στη Θεσσαλονίκη νοικιάζω 32 τ.μ με 150€ στην Άνω πόλη. Με τα πόδια σε 20 λεπτά είμαι κέντρο, διαόλου τη μάνα δηλαδή δε το λες, ούτε το θεωρώ τρύπα. Μια χαρά 2 δωμάτια έχω και μπανιέρα. Έχω δει μεγαλύτερα που δεν έχουν. Επίσης η πολυκατοικία είναι το 1990. Τις προάλλες είδα σε αγγελία σπίτι στους Αμπελόκηπους Θεσ/νικης 90τ.μ στα 200€. Άμα ψάξεις βρίσκεις. Στο κέντρο χτυπάν τιμές και αν υπάρχει πυλωτή.
Toufas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Συγκατοικιση μονο με εμφανισημες.... να έχει και ενδιαφερον αλλιως ΜΠΑ. Και φυσικα δεν θα φερνουν γκομενους σπιτι παρα μονο τις πολυ ωραιες φιλες τους..... Μπορουν επισης να αλλαζουν μπροστα σου.... δεν ειμαστε και ξενοι. Permavirgin detected
Star_Light Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Συγκατοίκηση λέμε! Συγκατοικούσα 3 χρόνια με μια κοπελίτσα. Από τον πρώτο μήνα αναπτύξαμε μια σχέση και τα πέρναγα τέλεια μετά. Ετσι πρεπει.
Star_Light Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Αυτο ειναι η εξαιρεση νομιζω.... Φανταζομαι ειναι αυτονοητο για οσους δεν κοιμουνται οτι κανουμε πλακα ετσι? Aν θες να συγκατοικισεις εννοειται οτι πρωτα ψαχνεις αναμεσα σε φιλους / φιλες και μετα σε αγνωστους.
Lucifer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Αν μπορείς μόνος, μόνος. Αν δεν μπορείς μόνος, με γυναίκα. Εκτός αν ψήνεσαι να βλέπεις κατουρημένες τουαλέτες, τρίχες στα σιφόνια, Αναγέννηση Παγασητικού - Χαμοδράκα στη διαπασών και λοιπές άνοιωθες παπαριές. Τώρα κάτι ιστορίες που ακούστηκαν αν θες να τη γαμήσεις, αν ακούσεις κάνα αχ-βαχ, εντάξει, προφανώς αν θες να χώσεις ότι φέρει ωοθήκες, είσαι ο λόγος που ρωτάνε στα φόρα "να βρω συγκάτοικο ή θα μου τύχει κάνας κόπανος". Μην είσαι αυτός ο τύπος. Μπίζνες. 1
Star_Light Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Αν μπορείς μόνος, μόνος. Αν δεν μπορείς μόνος, με γυναίκα. Εκτός αν ψήνεσαι να βλέπεις κατουρημένες τουαλέτες, τρίχες στα σιφόνια, Αναγέννηση Παγασητικού - Χαμοδράκα στη διαπασών και λοιπές άνοιωθες παπαριές. Τώρα κάτι ιστορίες που ακούστηκαν αν θες να τη γαμήσεις, αν ακούσεις κάνα αχ-βαχ, εντάξει, προφανώς αν θες να χώσεις ότι φέρει ωοθήκες, είσαι ο λόγος που ρωτάνε στα φόρα "να βρω συγκάτοικο ή θα μου τύχει κάνας κόπανος". Μην είσαι αυτός ο τύπος. Μπίζνες. Εγω δεν πιστευω οτι υπαρχει αντρας αυτη τη στιγμη ο οποιος δεν θα ειχε φαντασιωση με την συγκατοικο του... εκτος και αν η συγκατοικος δεν βλεπεται καθολου.
christiana78 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μου αρέσει που όλοι έχετε τις κοπέλες στο μυαλό σας τακτικές και νοικοκυρές.... 3
sphinxgr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Προφανώς και δεν επιλέγεις γυναίκα για συγκάτοικο. Αυτό το κάνεις μόνο για να σπρώξεις. Περισσότερα προβλήματα απο θετικά φέρνει. Διαφορετικά γυναίκα 500 κιλά, που όμως είναι νοικοκυρά την θες για συγκάτοικο? Case closed Απο την άλλη αγόρι συγκάτοικος που ταιριάζεις είναι ότι καλύτερο. Την περνάς καταπληκτικά. Αρκεί να μην είσαι ζηλιάρης και σπρώχνει αυτός δίπλα και εσύ τον παίζεις!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα