Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>Επισης για gtx 690 και για amd 7990 τι λετε?</p>

Αν και δικο σου θέμα νομίζω ότι αν ήσουν πραγματικά ενα τυχερός που θα του χάριζαν ένα από τα δυο τέρατα δε θα ρωτούσες καν κάτι τέτοιο για άλλες δύο κάρτες. Εκτός και αν το θέμα έχει χαρακτήρα vs.

Όπως και να εχει οποία και να πάρεις η σου δώσουνε τελικά καλό κάψιμο.

;-)

Δημοσ.

Εγω θα επαιρνα αυτη που κανει λιγοτερο θορυβο και λιγοτερη καταναλωση παντως,ετσι κι αλλιως η 780 ειναι κοντα σε επιδοσεις στην titan,οποια και να παρεις κερδισμενος thats for sure.

Πιστευετε οτι υπαρχει bottleneck me 780 π.χ στο συγκεκριμενο συστημα του superpie ή με i7 920 που εχω εγω?

Δημοσ.

Γιατι του απαντατε ακομα βρε παιδια??Τζαμπα κοπος...

Γιατι τσαμπα κοπος φιλε μου? Μπορεις να μου το εξηγησεις?

Δημοσ.

Γιατι του απαντατε ακομα βρε παιδια??Τζαμπα κοπος...

Εγω θελω μια απαντηση απο σενα φιλε μου...

Δημοσ.

Ας προσεξει να μην γλιστρησει απο τα σαλια του... Μολις στηθουν θα του τριψω ενα ωραιοτατο bench στην μουρη και ειμαστε κομπλε....

Δημοσ.

Παιδια ενας γνωστος μου απο εξωτερικο εχει 2 καρτες γραφικων,μια titan της asus και μια gtx 780 evga οχι την sc.. Και θα μου δωσει ετσι χωρις χρηματα μια απο τις δυο.Ποια λετε να του προτεινω να μου δωσει? Την titan ή την gtx 780? Ρωταω μηπως παιζει να εχω προβληματα με την titan λογω οτι ειναι διπλη καρτα..Τι λετε?

Κανεις παιδια?

Επισης για gtx 690 και για amd 7990 τι λετε?

Με δυο titan σε sli και cpu 4770k τι θα λεγατε?

Λες αρχικα πως ενα θειος σου θα σου δωσει ή την Titan ή την 780..και μετα λες τα παραπανω...και θες να μην σε παρω στην πλακα??

Ας προσεξει να μην γλιστρησει απο τα σαλια του... Μολις στηθουν θα του τριψω ενα ωραιοτατο bench στην μουρη και ειμαστε κομπλε....

Κοιτα μονο απο την φορα που θα παρεις να μην μου πεσεις..

• Like 1
Δημοσ.

Ρε φιλε ειπα οτι θα μου δωσει μια απο τις titan ή gtx 780.Ειπα εγω οτι θα παρω μια απο τις 690 ή 7990? Ειπα να μου πουν την γνωμη τους για τις 2 αυτες καρτες,δεν ειπα οτι θα παρω καποια απο αυτες (gtx 690 ή 7990)

Δημοσ.

Ρε φιλε ειπα οτι θα μου δωσει μια απο τις titan ή gtx 780.Ειπα εγω οτι θα παρω μια απο τις 690 ή 7990? Ειπα να μου πουν την γνωμη τους για τις 2 αυτες καρτες,δεν ειπα οτι θα παρω καποια απο αυτες (gtx 690 ή 7990)

Βρε φιλε αστο το θεμα να τελειωνεις..βγες εξω να ξεσκασεις και μην κουραζεις τα παιδια με αερολογιες..καλο σου απογευμα..

• Like 1
Δημοσ.

Οταν τις παρω και σου τις στειλω φωτογραφια και bench τι θα μου πεις?

Απο τις 2 τατιανες εννοεις???Κανε ενα δροσερο μπανακι πρωτα και μετα στειλε μου..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...