Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι,πήρα την απόφαση για το HTC 8S.

Xθες πάντως ένας φίλος (κάτοχος iphone,άρα όχι Android fanboy) προσπαθούσε να με πείσει να πάρω το XPERIA P,ίδια τιμή με καλύτερα specs και την τελευταία έκδοση Android.Αν το βάλεις κάτω ψυχρά όντως φαίνεται καλύτερο το Sony.

ΟΚ για τα specs το είδα και μόνος μου,για τις εκδόσεις που δεν ξέρω,όντως παίρνει την τελευταία;Και ποια είναι αυτή.

Αύριο παραγγέλνω το 8S μάλλον,απλά για να μου φύγει η απορία...

Ευχαριστώ σας

Δημοσ.

Τα specs δεν έχουν σημασία όταν μιλάμε για διαφορετικά λειτουργικά. Δες πχ τα specs του iPhone 5. Μεγαλύτερο θέμα είναι πόσο ελαφρύ είναι το λειτουργικό και τι πόσο καλή συνεργασία έχει με την συσκευή. Πχ το Android είναι αρκετά βαρύ λειτουργικό.

Sent from my SGH-T999 using Insomnia

Δημοσ.

Αν διαθέτεις παραπάνω χρήματα Ativ S ή ΝΟΚΙΑ 820/720

Καλύτερα το 820, σε σχέση με το 720. Πλέον το βρίσκεις με κάτω από 300.

Δες και το 8Χ, αν θες να πας σε HTC.  Και αυτό πλέον κάτω από 300!

Δημοσ.

Πάρε το 620. Όχι το 8S λογω των 4GB μνήμης.

Αν διαθέτεις παραπάνω χρήματα Ativ S ή ΝΟΚΙΑ 820/720

Καλύτερα το 820, σε σχέση με το 720. Πλέον το βρίσκεις με κάτω από 300.

Δες και το 8Χ, αν θες να πας σε HTC.  Και αυτό πλέον κάτω από 300!

freddie-so-close.png

Εεεεε,το πήρα :D , (το παρήγγειλα δλδ).

Λίγο δύσκολο να έχω πρόβλημα με τον χώρο,πέρα από εφαρμογή GPS και του Insomnia :P  δεν βλέπω να θέλω κάτι άλλο που να μην έχει απο default (mail,calendar,sms,contacts κτλ κτλ),μια SD για φώτο,βίντεο,αρχεία pdf κτλ και είμαι κομπλέ.

Επίσης μετράει για μένα και η εμφάνιση και το budget-ικο Lumia 620 παίζει να είναι και το μόνο Lumia που δεν μ' αρέσει.

Ευχαριστώ πάντως

Δημοσ.

Εεεεε,το πήρα :D , (το παρήγγειλα δλδ).

Λίγο δύσκολο να έχω πρόβλημα με τον χώρο,πέρα από εφαρμογή GPS και του Insomnia :P  δεν βλέπω να θέλω κάτι άλλο που να μην έχει απο default (mail,calendar,sms,contacts κτλ κτλ),μια SD για φώτο,βίντεο,αρχεία pdf κτλ και είμαι κομπλέ.

Επίσης μετράει για μένα και η εμφάνιση και το budget-ικο Lumia 620 παίζει να είναι και το μόνο Lumia που δεν μ' αρέσει.

Ευχαριστώ πάντως

Με γεια! Όντως σε εμφάνιση είναι πολύ ωραίο... Σε τί χρώμα το πήρες;

Δημοσ.

Άσχετο αλλά η Wind δίνει το Ascend W1 στα 189 ευρώ που είναι ότι και το HTC αλλά με μεγαλύτερη μπαταρία. Εν τω μεταξύ επειδή είναι ελληνικό σε καλύπτει και η εγγύηση ;)

Δημοσ.

Eχετε κατα νου, ότι σε προιόντα HTC καλύτερα να πάρετε παραεισαγωγής.Που πρέπει να τα στείλεις στην εκάστοτε χώρα προέλευσης για σέρβις. Χίλιες φορές. Τα ελληνικά πάνε για service στην ΑRVATO.Μπρρρ.

• Like 1
Δημοσ.

Καλορίζικο!

Γρήγορη συμβουλή ως "συνάδελφος" κάτοχος της συγκεκριμένης συσκευής:

Αν και υποθέτω πως δε θα αντιμετωπίσεις σημαντικό πρόβλημα με τον χώρο αποθήκευσης βάσει των λεγομένων σου, φαντάζομαι θα έχεις παρατηρήσει πως στην πραγματικότητα ο διαθέσιμος χώρος είναι σημαντικά λιγότερος από 4GB (Το λειτουργικό και οι εφαρμογές της MS μάνι μάνι τρώνε κοντά στα 2,5 GB!).

Επειδή δεν είναι άμεσα εμφανές, ο Internet Explorer κάνει caching και αποθηκεύει cookies κλπ στην εσωτερική μνήμη. Αν δεις λοιπόν τον διαθέσιμο χώρο να ελαττώνεται μετά από κάποια περίοδο χρήσης, πήγαινε στις ρυθμίσεις του browser και κάνε διαγραφή ιστορικού... 

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την ενσωματωμένη εφαρμογή του Bing. Αντίστοιχα --> Ρυθμίσεις --> Διαγραφή ιστορικού.

Α και φυσικά --> Ρυθμίσεις --> Χώρος Αποθήκευσης --> Ορίζεις να αποθηκεύονται οι φωτό, αρχεία μουσικής κλπ στην κάρτα SD.

Δημοσ.

το 8x ειναι πολυ ωραιο αλλα εχει μονο 4GB μνημη εσωτερικη παιρνει SD αλλα δεν μπορεις να βαλεις εφαρμογες εκει. Αν δε σε ενδιαφερουν εφαρμογες ειναι καλη περιπτωση. To HTC 8X πολυ καλο. Με τα HTC δε θα εχεις ομως nokia drive και κατι αλλες αποκλειστικοτητες της Nokia

Το 8x έχει 16gb μνήμη

http://www.gsmarena.com/htc_windows_phone_8x-4975.php

Δημοσ.

Ενώ στα internets διάβασα ότι έχει ελεύθερη μνήμη 1.7 GB,με το που το ανοίγω βλέπω 1.1 GB.

Είδα ότι 570κάτι MB τα έχει σαν "άλλο",που μπορώ να δω τι είναι αυτό το "άλλο";

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...