REDODIN7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Θα είμαι όσο μπορώ γρήγορος και περιληπτικώς, για σοβαρούς προσωπικούς λόγους δεν είχα καμια σχέση με τον πατέρα μου κύριος μετά το θάνατο της μητέρας μου. Πριν ένα μήνα και κάτι πήρε ο αδερφός μου τηλέφωνο και ο πατέρας μου έλεγε τα δικά του, εν ολίγοις τελικά ο πατέρας μου έχει αργήσει να παθαίνει άνοια και τον πήγαμε πρόσφατα σε μια ιδιωτική κλινική Το θέμα μας τώρα είναι ότι το σπίτι που έμενε είναι σε μαύρο χάλι, πήγα και πέταξα ότι μπορούσα αλλά έχει πολύ δουλειά ακόμα. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση ο δήμος να πάει να αδειάσει το υπόλοιπο σπίτι και να το απολυμάνει-καθαρίσει ή όχι Λεφτά για ιδιωτικό συνεργείο δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα όποτε μόνο αυτό σκέφτηκα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Aπο που κι ως που ο δημος να αναλαβει αδειασμα+καθαρισμα+απολυμανση ιδιωτικων χωρων? 3
REDODIN7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Aπο που κι ως που ο δημος να αναλαβει αδειασμα+καθαρισμα+απολυμανση ιδιωτικων χωρων? Αμα δεν εχεις κατι θετικο να πεις σε παρακαλω μην ξανα σχολιασεις το θεμα ειναι σοβαρο. Τωρα απλα για να απαντησω στο ερωτημα σου μπορει να ειναι ιδιωτικος αλλα αποτελει εστια μικροβιων και κινδυνο για την δημοσια υγεια.
Liverpool89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μπορεις σιγα σιγα να το κανεις μονος σου. Ή και με καποιους φιλοτιμους φιλους σου.... Αλλα ποσο αθλια να ειναι η κατασταση... Πεταξετα ολα να τελειωνεις...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Αμα δεν εχεις κατι θετικο να πεις σε παρακαλω μην ξανα σχολιασεις το θεμα ειναι σοβαρο. Τωρα απλα για να απαντησω στο ερωτημα σου μπορει να ειναι ιδιωτικος αλλα αποτελει εστια μικροβιων και κινδυνο για την δημοσια υγεια. Lol, δεν σχολιασα κατι. ΑΠΑΝΤΗΣΗ εδωσα σε αυτο που ρωτας. Αν η απαντηση δεν ηταν αυτη που ηθελες να ακουσεις τοτε παραπονεσου στο δημο και οχι σε εμενα. Σχετικα με το "εστια μικροβιων", στην καλυτερη θα παραπονεθουν οι γειτονες και ο δημος θα σου στειλει κανα σημειωμα να αναλαβεις τον καθαρισμο και αν δεν το κανεις και συνεχισουν τα παραπονα μπορει και να σε τρεξουν. Προφανες ειναι οτι ο δημος ειναι υπευθυνος για τους δημοσιους χωρους και οχι για τον ιδιωτικο χωρο του καθενος που δεν τον καθαριζει ή τον μετατρεπει σε χαβουζα για Χ/Υ λογους. 1
Cossutius. Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Αν και άτσαλα στο πρωτο ποστ, ο Μιδι Μιλιζ, σου έδωσε την σωστη απάντηση. Δεν τιθεται θέμα δήμου σε ιδιωτική κατοικία. Αν είσαι ο κληρονόμος και έχεις αποδεχθεί τη κληρονομιά, είσαι υπευθηνος. Εαν δεν εισαι και δεν την εχει αποδεχθεί κάποιος, τοτε το σπιτι πάει στο κράτος, οπότε εκει ναι, κάποιος θα ασχοληθει μετά απο χιλιάδες παράπονα γειτόνων, αν υπάρχει κανα ψοφίμι μέσα, διαφορετικά δε θα ασχοληθεί κανεις. 1
REDODIN7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Lol, δεν σχολιασα κατι. ΑΠΑΝΤΗΣΗ εδωσα σε αυτο που ρωτας. Αν η απαντηση δεν ηταν αυτη που ηθελες να ακουσεις τοτε παραπονεσου στο δημο και οχι σε εμενα. Σχετικα με το "εστια μικροβιων", στην καλυτερη θα παραπονεθουν οι γειτονες και ο δημος θα σου στειλει κανα σημειωμα να αναλαβεις τον καθαρισμο και αν δεν το κανεις και συνεχισουν τα παραπονα μπορει και να σε τρεξουν. Προφανες ειναι οτι ο δημος ειναι υπευθυνος για τους δημοσιους χωρους και οχι για τον ιδιωτικο χωρο του καθενος που δεν τον καθαριζει για Χ/Υ λογους. Μπορει να σε πηρα απο τα μουτρα αλλα το θεμα ειναι σοβαρο οποτε εν μερη συγνωμη αλλα θελω να βρω γρηγορα μια λυση. Στο αδειασμα μπορει να εχεις και δικιο αλλα το σπιτι θελει απολυμανση γιατι ειναι σε αθλια κατασταση και τωρα εχουμε και καλοκαιρι και ακομα χειροτερα σχετικα κοντα υπαρχει παιδικη χαρα. Αν και άτσαλα στο πρωτο ποστ, ο Μιδι Μιλιζ, σου έδωσε την σωστη απάντηση. Δεν τιθεται θέμα δήμου σε ιδιωτική κατοικία. Αν είσαι ο κληρονόμος και έχεις αποδεχθεί τη κληρονομιά, είσαι υπευθηνος. Εαν δεν εισαι και δεν την εχει αποδεχθεί κάποιος, τοτε το σπιτι πάει στο κράτος, οπότε εκει ναι, κάποιος θα ασχοληθει μετά απο χιλιάδες παράπονα γειτόνων, αν υπάρχει κανα ψοφίμι μέσα, διαφορετικά δε θα ασχοληθεί κανεις. Οπως ειδες ειπα οτι μπορει και να εχω και λαθος για αυτο του ζητησα συγνωμη αλλα οπως ειπα ειναι σοβαρο το θεμα για αυτο ημουν αποτομος. Το σπιτι δεν ειναι δικο του ειναι με ενοικιο και οπως ειπα ειναι κινδυνος για την δημοσια υγεια και πιο διπλα εχει παιδικη χαρα. Μπορεις σιγα σιγα να το κανεις μονος σου. Ή και με καποιους φιλοτιμους φιλους σου.... Αλλα ποσο αθλια να ειναι η κατασταση... Πεταξετα ολα να τελειωνεις... Δυστηχως δεν παιζει αυτο που λες δεν υπαρχει καποιος που να θελει να βοηθησει αλλα το θεμα δεν ειναι το αδειασμα αλλα η κατασταση. Τωρα οταν λεω χαλια εννωω χαλια μιλαμε για τρωγλη
gnsX Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μάζεψε 5,6 φίλους και ξεκινήστε το καθάρισμα,σιγά πόσο θα πάρει,ο δήμος κι εγώ έχω την εντύπωση ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα 1
Liverpool89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Οπως σου ειπα πανε και πετατα ολα αν ειναι... Σε μια εβδομαδα θα εισαι κομπλε.. Μετα εφοσον το εχεις αδειασει παρε καναδυο μπουκαλια χλωρινη αδειασετα μεσα και ξεκινα το σφουγγαρισμα...
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Όσο τρώγλη και να είναι, σωρούς από σκουπίδια αν έχει, 2 άτομα αν μπουν με σακούλες μέσα σε 2 το πολύ ημέρες έχουν τελειώσει. Την πρώτη μέρα πετάνε τα σκουπίδα και μαζεύουν την χοντρή βρωμιά και την άλλη σφουγγάρισμα με χλωρίνες κλπ. Όταν έχεις αποφασίσει να τα πετάξεις όλα είναι εύκολα τα πράγματα γιατί ό,τι βλέπεις το βάζεις μέσα στην σακούλα(θα πάρεις τις μεγάλες που είναι για πτώματα) και τελείωσες. Άμα έχει όμως και πράγματα που θες να τα κρατήσεις τότε θα είναι δύσκολα γιατί θέλει διαλογή ξερωγώ. Οπότε πέτα τα όλα και τελείωσες
bilakos10 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Εγώ προχθές πήρα τηλέφωνο στον δήμο και ήρθαν και μου μαγείρεψαν. Άσε μας ρε φίλε που θες να σου ξεβρωμίσει το κράτος ένα σπίτι που στην ουσία σου ανήκει. Στην χειρότερη πάρε τηλέφωνο στα "Βρώμικα Σπίτια" του ΣΚΑΙ.
REDODIN7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Όσο τρώγλη και να είναι, σωρούς από σκουπίδια αν έχει, 2 άτομα αν μπουν με σακούλες μέσα σε 2 το πολύ ημέρες έχουν τελειώσει. Την πρώτη μέρα πετάνε τα σκουπίδα και μαζεύουν την χοντρή βρωμιά και την άλλη σφουγγάρισμα με χλωρίνες κλπ. Δεν ειναι τοσο ευκολα οσο τα λες, το προβλημα δεν ειναι τα σκουπιδια αυτα τα πεταξα ειναι οτι εχει ψυγεια κουζινες κλπ που ειναι με μουχλα κλπ, το σπιτι εχει υπογειο που ειναι πολυ λουκι και επισης παιζει να του εχουν κοψει το νερο Εγώ προχθές πήρα τηλέφωνο στον δήμο και ήρθαν και μου μαγείρεψαν. Άσε μας ρε φίλε που θες να σου ξεβρωμίσει το κράτος ένα σπίτι που στην ουσία σου ανήκει. Στην χειρότερη πάρε τηλέφωνο στα "Βρώμικα Σπίτια" του ΣΚΑΙ. Δεν ειναι το σπιτι δικο μου το ειπαμε αυτο! Οκ σου φαινεται περιεργο αλλα υπαρχουν προγραμματα στα οποια ο δημος σου στελνει ατομα να σου μαγειρεψουν οποτε μαλλον δεν τα ξερεις ολα.
paylidis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Όσο τρώγλη και να είναι, σωρούς από σκουπίδια αν έχει, 2 άτομα αν μπουν με σακούλες μέσα σε 2 το πολύ ημέρες έχουν τελειώσει. Την πρώτη μέρα πετάνε τα σκουπίδα και μαζεύουν την χοντρή βρωμιά και την άλλη σφουγγάρισμα με χλωρίνες κλπ. Όταν έχεις αποφασίσει να τα πετάξεις όλα είναι εύκολα τα πράγματα γιατί ό,τι βλέπεις το βάζεις μέσα στην σακούλα(θα πάρεις τις μεγάλες που είναι για πτώματα) και τελείωσες. Άμα έχει όμως και πράγματα που θες να τα κρατήσεις τότε θα είναι δύσκολα γιατί θέλει διαλογή ξερωγώ. Οπότε πέτα τα όλα και τελείωσες συμφωνώ... και η τακτική στρατού δεν είναι κακή παντως σε τέτοιες περιπτώσεις (λαστιχο, χλωρινη χύμα, σκουπισμα τα νερά εξω..) προσωπικά μπήκα πριν 10 μέρες σε ένα σπίτι στην επαρχία/εξοχή το οποίο ειχε 6 χρόνια να κατοικηθεί/καθαριστεί και ο τελευταίος που έφυγε το άφησε σε αηδιαστικό χάλι... Ευτυχώς ήταν 25-30 τετραγωνικά... εφαγα 2-3 μέρες και το έκανα βιώσιμο - δόξα το θεο... ρεντοντιν δυστυχώς ο δήμος ή καποια αλλη υπηρεσία δε μπορεί να παρέμβει σε ιδιωτικό χώρο ειδικά εφόσον δεν υπάρχει καταγγελία απο γειτονες (π.χ. θα μπορούσε να εμπλακει κάπως το υγειονομικο αλλα μετα απο καταγγελίες - αλλα οχι για να στο καθαρισει). Υπομονη, κουραγιο και 2-3 φιλότιμα χέρια...
gnsX Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Ήρεμα man,αν δεν γίνεται τίποτα τότε δεν χάνεις να πάρεις ένα τηλ στον Δήμο να ρωτήσεις
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δεν ειναι τοσο ευκολα οσο τα λες, το προβλημα δεν ειναι τα σκουπιδια αυτα τα πεταξα ειναι οτι εχει ψυγεια κουζινες κλπ που ειναι με μουχλα κλπ, το σπιτι εχει υπογειο που ειναι πολυ λουκι και επισης παιζει να του εχουν κοψει το νερο Κουζίνα και ψυγείο εννοείς ότι πρέπει να τα κρατήσετε; Αν ναι τότε έχει πολύ δουλειά... Σε κάθε περίπτωση μπορείς να το κάνεις μόνος σου 3-4-5 ώρες την ημέρα και ας σου πάρει και πάνω από βδομάδα. Χρόνο και υπομονή θέλει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα