pavlinara Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 η σπιτονοικοκυρά το νοίκιαζε σε κάποιον ο οποίος το είχε σαν τρώγλη; και τι έκανε για αυτό; τώρα ας το καθαρίσει αυτή αν θέλει να το νοικιάσει.
kage Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 τραβα μαζεψε 2-3 αλλοδαπους και δωστους κανα φραγκο και θα στο φτιαξουν. το νου σου μονο μην βρουνε τιποτα περιουσια εκει μεσα;P η ιδιωτικη κλινικη παιρνει την συνταξη ή την πληρωνεις εσυ?
Kapetanakos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Θα είμαι όσο μπορώ γρήγορος και περιληπτικώς, για σοβαρούς προσωπικούς λόγους δεν είχα καμια σχέση με τον πατέρα μου κύριος μετά το θάνατο της μητέρας μου. Πριν ένα μήνα και κάτι πήρε ο αδερφός μου τηλέφωνο και ο πατέρας μου έλεγε τα δικά του, εν ολίγοις τελικά ο πατέρας μου έχει αργήσει να παθαίνει άνοια και τον πήγαμε πρόσφατα σε μια ιδιωτική κλινική Το θέμα μας τώρα είναι ότι το σπίτι που έμενε είναι σε μαύρο χάλι, πήγα και πέταξα ότι μπορούσα αλλά έχει πολύ δουλειά ακόμα. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση ο δήμος να πάει να αδειάσει το υπόλοιπο σπίτι και να το απολυμάνει-καθαρίσει ή όχι Λεφτά για ιδιωτικό συνεργείο δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα όποτε μόνο αυτό σκέφτηκα. Αυτά που θα σου πω μπορεί να σου φανούν χρήσιμα. Ο Δημος της εκάστοτε περιοχής επεμβαίνει μονο σε σπιτι που δημιουργεί πρόβλημα στην γειτονιά. Κοινός είναι επιβλαβές για την δημοσια υγεια. Δεν μπορει ο Δημος να ερθει και να στο καθαρίσει. Παρα μονο εσυ. Εχω δουλεψει σε διευθυνση καθαριοτητας μεγαλου δημου και τα ξερω απο πρωτο χερι.
sphinxgr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Προφανώς και το τσάμπα δεν υπάρχει, κάτι πρέπει να κάνεις κ εσύ. Με κάποιον τρόπο βγάλτα όλα απο το σπίτι, πάρε και τηλ το Δήμο Αθηναίων να έρθει να τα πάρει http://www.cityofathens.gr/node/479 tips: Μη σου πω μπορείς να το κάνεις και event και να έρθουν να σε βοηθήσουν ενδιαφερόμενοι. πχ Αν μου επέτρεπες να έρθω με το αλυσοπρίονο μου και μια go-pro, θα στο είχα αδειάσει το σπίτι εντός μιας ώρας. Μάλιστα αν ονόμαζες το event "chainsaw house party" δεν θα χρειαζόταν καν να ασχοληθείς. Θα το είχαν κανονίσει οι άπειροι συμμετέχοντες στο σκηνικό
REDODIN7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Λοιπον ρωτησα σημερα και μετα απο πολλα τηλεφωνηματα μου ειπαν οτι ο δημος αδειαζει το σπιτι αλλα δεν το καθαριζει, αυτο γυνετε με αιτηση στο υγειονομικο και αν χρειασθει εντολη απο εισαγγελεα (σε εμενα δεν χρειαζετε γιατι παω αυτοβουλος). Οποτε για αρχη θα κλεισω ενα ραντεβου να αδειασω το σπιτι και μετα θα παω να το καθαρησω ή θα παρω μια καθαριστρια να το καθαρισει.
headbanger Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 από ότι θυμάμαι είσαι άνεργος. Γιατί αρνήσαι να αποδειχθείς παραγωγικός για ΔΙΚΟ σου όφελος; πατέρας σου είναι, σου αρέσει δεν σου αρέσει. Φόρα παντελόνια και κάνε το σωστό. 2
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Κριμα που ειμαι μακρια.. Θα ερχομουν ανετα να αρχιζω να πεταω..Μάρεσουν τετοιες φασεις. Φορμα ολοσωμη και βουρ... Στειλε μου το τηλεφωνο σου σε pm να το εχω προχειρο, θα σε κανω να περασεις καλα εσενα αμα την βρισκεις με τετοια Λοιπον ρωτησα σημερα και μετα απο πολλα τηλεφωνηματα μου ειπαν οτι ο δημος αδειαζει το σπιτι αλλα δεν το καθαριζει, αυτο γυνετε με αιτηση στο υγειονομικο και αν χρειασθει εντολη απο εισαγγελεα (σε εμενα δεν χρειαζετε γιατι παω αυτοβουλος). Οποτε για αρχη θα κλεισω ενα ραντεβου να αδειασω το σπιτι και μετα θα παω να το καθαρησω ή θα παρω μια καθαριστρια να το καθαρισει. Σκεψου ποσα τηλεφωνηματα θα θελεις για να κλεισεις ραντεβου για να ερθουν να μαζεψουν πραγματα αν και οταν ερθουν (διοτι μιλαμε για δημοσια υπηρεσια απο τις "ΚΑΛΕΣ-σκληροπυρηνικες", οταν λεμε για δημους). Btw το σιγουρεψες οτι το κανουν αμισθι αυτο?
REDODIN7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 η σπιτονοικοκυρά το νοίκιαζε σε κάποιον ο οποίος το είχε σαν τρώγλη; και τι έκανε για αυτό; τώρα ας το καθαρίσει αυτή αν θέλει να το νοικιάσει. Το σκεφτηκα και αυτο αλλα ντρεπομαι ρε γαμωτο κατα τα αλλα μπορω να της πω να το κανει αυτη γιατι συμβολαιο δεν υπαρχει αλλα δεν μου φαινετε ωραιο. από ότι θυμάμαι είσαι άνεργος. Γιατί αρνήσαι να αποδειχθείς παραγωγικός για ΔΙΚΟ σου όφελος; πατέρας σου είναι, σου αρέσει δεν σου αρέσει. Φόρα παντελόνια και κάνε το σωστό. Το οτι ειναι πατερας δεν λεει τιποτα γονιος δεν ειναι αυτος που μας φερνει σε αυτο το κοσμο αλλα αυτος που μας μεγαλωνει και νοιαζετε για εμας και μεχρι τωρα του εχω φερθει πολυ καλα κυριος λογω της μητερας μου που ειχε καρκινο και δεν ηθελα να την στεναχορω. Στειλε μου το τηλεφωνο σου σε pm να το εχω προχειρο, θα σε κανω να περασεις καλα εσενα αμα την βρισκεις με τετοια Σκεψου ποσα τηλεφωνηματα θα θελεις για να κλεισεις ραντεβου για να ερθουν να μαζεψουν πραγματα αν και οταν ερθουν (διοτι μιλαμε για δημοσια υπηρεσια απο τις "ΚΑΛΕΣ-σκληροπυρηνικες", οταν λεμε για δημους). Btw το σιγουρεψες οτι το κανουν αμισθι αυτο? Ναι ρωτησα μου ειπαν δωρεαν, τωρα σε αυτο που λες εχεις δικιο αλλα το παιδι στο τηλεφωνω μου εειδη το σπιτι ειναι με νοικι θα τρεξει την διααδηκασια και μεσα στην αλλη εβδομαδα θα εχουμε τελειωσει.
mavroulis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Εδώ είχε γίνει παρόμοιος καθαρισμός από το Δήμο, αλλά η τύπισσα είχε κάνει το σπίτι χωματερή. http://www.cretablog.gr/2013/06/blog-post_7687.html
REDODIN7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Εδώ είχε γίνει παρόμοιος καθαρισμός από το Δήμο, αλλά η τύπισσα είχε κάνει το σπίτι χωματερή. http://www.cretablog.gr/2013/06/blog-post_7687.html Ε μπορεις να πεις οτι ειναι μια μινι χωματερη και σπιτι που θελω να αδειασω
Liverpool89 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Στειλε μου το τηλεφωνο σου σε pm να το εχω προχειρο, θα σε κανω να περασεις καλα εσενα αμα την βρισκεις με τετοια Οποτε θες στειλε πμ οτι εχεις θεμα με γκρεμισμα ή με πεταμα χωρισ να σε νοιαζει τιποτα και θα ερθω. Κατα χαλκιδικη μερια ομως..
Muchacho Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Εδώ είχε γίνει παρόμοιος καθαρισμός από το Δήμο, αλλά η τύπισσα είχε κάνει το σπίτι χωματερή. http://www.cretablog.gr/2013/06/blog-post_7687.html Την τελευταια φορα που περασα απο εκει,ειχε αρχισει να γινεται παλι χωματερη... YΓ.Παντως προσεχε γιατι μεσα στην μπιχλα δεν ξερεις ποτε τις θα βρεις ή τι θα πεταξεις καταλαθος..
REDODIN7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Την τελευταια φορα που περασα απο εκει,ειχε αρχισει να γινεται παλι χωματερη... YΓ.Παντως προσεχε γιατι μεσα στην μπιχλα δεν ξερεις ποτε τις θα βρεις ή τι θα πεταξεις καταλαθος.. Δεν νομιζω να εχεις τιποτα αξιας εκτος απο τις ηλεκρικες-ηλεκτρονικες συσκευες και ενα τραπεζι σαλονιου.
kanesaxo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Eπειδή βαρέθηκα να διαβάσω το τοπικ όλο, υπεύθυνος είναι αυτός στον οποίο ανήκει το σπίτι ή/και οι απευθείας κληρονόμοι του. Το 2ο βέβαια ειναι...υποκειμενικό,διότι αν κινηθεί κάτι δικαστικά αλλάζει το πράγμα. Θα σου πώ τη γίνεται σε περιπτώσεις που γνωρίζω. Σε πολλά χωριά, υπάρχουν οικόπεδα τα οποια εχουν αφεθεί στο έλεος του Θεού, που χορταριάζουν, γεμίζουν φίδια και σαβούρα. ΟΜΩΣ ειοναι ευθύνη του ιδιοκτήτη να το συντηρεί. Αν δε το κάνει, το κάνει ο Δήμος, και βρίσκει κάποιο τρόπο να του στείλει το λογαριασμό. Το οποιο πάλι ειναι κάπως παράνομο, διότι πρόκειται για ιδιοκτητη έκταση και θεωρητικά δε μπορεί κανείς να εισέλθει. Πολλοί δήμοι λοιπόν εχουν προνοήσει και εχουν πάρει αποφάσεις τοπικού συμβουλίου και έπειτα δημοτικού, για να υπάρχει κάποιο χειροπιαστό, ας πούμε, νομικό υπόβαθρο/υποχρέωση. Πρέπει να βρείς/τε λύση, διότι αν πρόκειται για τόσο μεγάλη εστία μόλυνσης, και συμβεί κάτι κακό ειδικά σε κάποιο παιδάκι, θα τρέχετε και δε θα φτάνετε.
REDODIN7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Eπειδή βαρέθηκα να διαβάσω το τοπικ όλο, υπεύθυνος είναι αυτός στον οποίο ανήκει το σπίτι ή/και οι απευθείας κληρονόμοι του. Το 2ο βέβαια ειναι...υποκειμενικό,διότι αν κινηθεί κάτι δικαστικά αλλάζει το πράγμα. Θα σου πώ τη γίνεται σε περιπτώσεις που γνωρίζω. Σε πολλά χωριά, υπάρχουν οικόπεδα τα οποια εχουν αφεθεί στο έλεος του Θεού, που χορταριάζουν, γεμίζουν φίδια και σαβούρα. ΟΜΩΣ ειοναι ευθύνη του ιδιοκτήτη να το συντηρεί. Αν δε το κάνει, το κάνει ο Δήμος, και βρίσκει κάποιο τρόπο να του στείλει το λογαριασμό. Το οποιο πάλι ειναι κάπως παράνομο, διότι πρόκειται για ιδιοκτητη έκταση και θεωρητικά δε μπορεί κανείς να εισέλθει. Πολλοί δήμοι λοιπόν εχουν προνοήσει και εχουν πάρει αποφάσεις τοπικού συμβουλίου και έπειτα δημοτικού, για να υπάρχει κάποιο χειροπιαστό, ας πούμε, νομικό υπόβαθρο/υποχρέωση. Πρέπει να βρείς/τε λύση, διότι αν πρόκειται για τόσο μεγάλη εστία μόλυνσης, και συμβεί κάτι κακό ειδικά σε κάποιο παιδάκι, θα τρέχετε και δε θα φτάνετε. Επειδη δεν το διαβασες ολο σου λεω οτι το σπιτι δεν ειναι δικο μας αλλα με ενοικιο και μαλιστα χωρις συμβολαιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα