gigisoni Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Επειδη δεν το διαβασες ολο σου λεω οτι το σπιτι δεν ειναι δικο μας αλλα με ενοικιο και μαλιστα χωρις συμβολαιο. Γκούχου... Έστω και χωρίς συμβόλαιο, το σπίτι ανήκει στον ένοικο, ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να μπει μέσα χωρίς την συγκατάθεση του ενοίκου. Θεωρητικά αν συμβεί κάτι, και ο ένοικος θα τρέχει και δεν θα φτάνει.
REDODIN7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Γκούχου... Έστω και χωρίς συμβόλαιο, το σπίτι ανήκει στον ένοικο, ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να μπει μέσα χωρίς την συγκατάθεση του ενοίκου. Θεωρητικά αν συμβεί κάτι, και ο ένοικος θα τρέχει και δεν θα φτάνει. ο ενοικος δεν ειναι στο σπιτι εχει φυγει εδω και 1.5 και ειναι σε κλινικη για ατομα με ανοια
archsatan Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Rε συ ρεντ1 χωρις συμβολαιο εμενε και σκας; Να πα να γ*****ι η τυπισσα που δν εχει δωσει φραγκο στην εφορεια και ας βγαλει ακρη μονη της. Αν ειναι βρες κανα ρουμανο -που συνηθως αυτοι αναλαμβανουν- να παρει ψυγεια κουζινες να τα στειλει για σκραπ να βγαλεις και κανα φραγκο.
gnsX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 έχει να κάνει με την εθνικότητα; Δλδ ο Ρουμάνος παίρνει ψυγεία,κουζίνες,ο Μαροκινός γραφεία,καρέκλες,ο Πολωνός το μπαρ και τα ποτά ας πούμε;
REDODIN7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Rε συ ρεντ1 χωρις συμβολαιο εμενε και σκας; Να πα να γ*****ι η τυπισσα που δν εχει δωσει φραγκο στην εφορεια και ας βγαλει ακρη μονη της. Αν ειναι βρες κανα ρουμανο -που συνηθως αυτοι αναλαμβανουν- να παρει ψυγεια κουζινες να τα στειλει για σκραπ να βγαλεις και κανα φραγκο. Ρε εσυ το ξερω απλα δεν ειναι του χαρακτηρα μου να τρωω κοσμο για αυτο πιο πολυ τρεχω να βρω λυση. Λεφτα δεν θελω ρε οτι εχει και το θελει ας το παρει
bilakos10 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 έχει να κάνει με την εθνικότητα; Δλδ ο Ρουμάνος παίρνει ψυγεία,κουζίνες,ο Μαροκινός γραφεία,καρέκλες,ο Πολωνός το μπαρ και τα ποτά ας πούμε; Τα ποτά τα παίρνει ο Έλληνας.
gigisoni Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 ο ενοικος δεν ειναι στο σπιτι εχει φυγει εδω και 1.5 και ειναι σε κλινικη για ατομα με ανοια Εσύ μια χαρά όμως μπαίνεις μέσα. Η σκέψη να ειδοποιήσεις την ιδιοκτήτρια για τα χάλια του σπιτιού όπως φαίνεται ούτε που πέρασε από το μυαλό σου.. Το πρώτο που θα έπρεπε να κάνεις, αφού είτε δεν θέλεις για τον οποιοδήποτε λόγο, είτε βαριέσαι να καθαρίζεις. Όχι να ανοίγεις thread σε τεχνολογικό φόρουμ..
REDODIN7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Εσύ μια χαρά όμως μπαίνεις μέσα. Η σκέψη να ειδοποιήσεις την ιδιοκτήτρια για τα χάλια του σπιτιού όπως φαίνεται ούτε που πέρασε από το μυαλό σου.. Το πρώτο που θα έπρεπε να κάνεις, αφού είτε δεν θέλεις για τον οποιοδήποτε λόγο, είτε βαριέσαι να καθαρίζεις. Όχι να ανοίγεις thread σε τεχνολογικό φόρουμ.. Ρε φιλε gigisoni αυτο ηταν το πρωτο που εκανα αλλα επειδη ειμαι φιλοτιμος μου κλαφτηκε και θελει να βγαλω εγω το φιδι απο την τρυπα.
gnsX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 δεν σου κλάφτηκε σου έπαιξε θέατρο για να γλυτώσει το κόστος και τον κόπο,το φιλότιμος έχει κι ένα όριο,μετά πάει μαλάκας (δεν στην λέω)
REDODIN7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 δεν σου κλάφτηκε σου έπαιξε θέατρο για να γλυτώσει το κόστος και τον κόπο,το φιλότιμος έχει κι ένα όριο,μετά πάει μαλάκας (δεν στην λέω) Ε καλα το ξερω οτι ειμαι μαλακας αλλα αυτο δεν αλλαζει ειναι στον χαρακτηρα, το κοστος δεν ειναι τοσο μεγαλο ο κοπος ειναι το θεμα αυτη μενει στη νεα μακρι για αυτο χωνει εμενα
gigisoni Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Θα πρέπει να πηγαινοέρχεται στην Νέα Μάκρη για να αδειάζει τα βρώμικα νερά και να γεμίζει τον κάδο της σφουγγαρίστρας με καθαρά;
REDODIN7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Θα πρέπει να πηγαινοέρχεται στην Νέα Μάκρη για να αδειάζει τα βρώμικα νερά και να γεμίζει τον κάδο της σφουγγαρίστρας με καθαρά; Οχι αλλα πρεπει να τραβηκτει απο εκει να ερθει εδω δηλαδη 2 και ωρες δρομος και δεν ξερω αν τελειωσει σε μια μερα αυτο σκεφτομαι και τρεχω.
archsatan Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 έχει να κάνει με την εθνικότητα; Δλδ ο Ρουμάνος παίρνει ψυγεία,κουζίνες,ο Μαροκινός γραφεία,καρέκλες,ο Πολωνός το μπαρ και τα ποτά ας πούμε; Ρε μαν σοβαρα τωρα ειτε εχεις καποιου ειδους νοητικη υστερηση η προσφατα αρχισες να κανεις παρεα με ατομα του α/α χωρου και σου χουν κανει πλυση εγκεφαλου (οσου διαθετεις δλδ). Που ειδες καποιο ρατσιστικο στοιχειο στο ποστ μου και βγηκες να πεις τις ανωθεν μαλακιες; Να μαθεις λοιπον οτι συγκεκριμενοι λαοι ασχολουνται με συγκεκριμενα επαγγελματα ειτε γτ στη χωρα των ειναι πιο εξελιγμενα ειτε γτ εχουν παραδοση κλπ. Ετσι δλδ οπως θα παρω τον πολωνο να μου καλουπωσει ετσι αντιστοιχα θα παρω τον γερμανο να μου κανει μια μελετη καθαρισμου λυμματων, τον ελληνα για να μου κρατησει βιβλια κ.ο.κ. Και για να σου λυθει η απορια οταν χρειαστηκα στο παρελθον να στειλω λεβητες και τις 3 φορες ανελαβαν ρουμανοι το σκραπ.
gigisoni Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Οχι αλλα πρεπει να τραβηκτει απο εκει να ερθει εδω δηλαδη 2 και ωρες δρομος και δεν ξερω αν τελειωσει σε μια μερα αυτο σκεφτομαι και τρεχω. Και τι σε νοιάζει εσένα; Ας ξυπνήσει στις 5 να γλιτώσει και την κίνηση. Σκέφτεσαι ότι δεν θα τελειώσει σε μία μέρα και γι'αυτό τρέχεις; Σε κυνηγάει κανείς να καθαριστεί το σπίτι σε μια μέρα; Συνειδητοποιείς ότι η λογική σου είναι τελείως άλογη; Τεσπα, αποχωρώ γιατί θα με κουφάνεις, καλή σου τύχη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα