aris1986 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Είπα,πρώτον έχω συνυπευθυνότητα 50% και δεύτερον είμαι μάλαξ Α! βαθμού. Αυτό δεν παει να πει οτι το αξιζε που στο κλεψε. μαζευτείτε ατομα και πηγαιντε να του το πάρετε πισω. Αμα αντισταθεί ας υπερισχύσει ο πιο δυνατός ή ο πιο πολυάριθμος.
Adon1s Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Ή ο περισσότερο άσβερκος . Sent from my iPhone using Insomnia
Hawk7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Τον μαζεψανε,η' ακομη του ζητανε ευγενικα να γυρισει τα κλεμενα πισω;
Prof_Chaos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 ωραίο παλικάρι όμως έχει τύπο.. και αθλητικός....ο χλαπάτσας μπροστά του είναι μοντέλο λολ Η αστυνομία θα ξέρει ποιος είναι .. τους εχει φακελωμένους κάτι τέτοιους ..αλλά ποιο να πρωτοπιάσει Το ξύλο δεν λύνει προβλήματα.. μόνο ο σιδερολοστός
margaritagr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Ποτε να μην αφηνετε τα ποδηλατα απο τα ματια σας. ΠΟΤΕ. Αν θελετε ενα ποδηλατο για καθημερινη μετακινηση επιλεξτε κατι οχι πολυ ακριβο, κανα ideal megisto ας πουμε, αφηνετε το σε πολυσυχναστα μερη (οχι κανα ερημικο στενακι που δε περνα ψυχη) και παρτε μια ΑΚΡΙΒΗ κλειδαρια. Κατι πεταλλα abus ειναι σκυλια. Επισης κανονικα πρεπει να βγαζεις τη σελα(ναι τις κλεβουνε οταν δε μπορουν να το παρουν ολο) και να κλειδωνεις και τον εναν τροχο. Και εννοειται δεν αφηνεις πανω κοντερακια φωτακια κλπ. Κι αν το χρησιμοποιειτε πχ για να πατε στη δουλεια ΜΗ το αφηνετε καθε μερα στο ιδιο σημειο και το σταμπαρουν. Το καλυτερο ειναι οπως προειπα να μη τα αφηνετε χωρις επιβλεψη, αλλα αν πρεπει να το κανετε, ακολουθειτε τα παραπανω.
kage Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 http://altzavella.wordpress.com/2012/07/08/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%B7%CF%84%CF%8E%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%BF/ http://www.cityofathens.gr/node/12963 - Δεύτερον, οι καλές και σύγχρονες κλειδαριές είναι δυσανάλογα ακριβές με το κόστος του ίδιου του ποδηλάτου. Αν ας πούμε ένα μέσο ποδήλατο κοστίζει 300-400€ και μια καλή κλειδαριά 70€ (ή μήπως λέω λίγα) είναι σα να παίρνεις ας πούμε αυτοκίνητο με 20χιλ € και να δίνεις και 3500€ για τη κλειδαριά (κι η κλειδαριά απλά να καθυστερεί αρκετά το κλέφτη, διότι απαραβίαστο δεν υπάρχει άμα έχει χρόνο ο άλλος).- Τρίτον, οι καλές αλυσίδες και τα καλά πέταλα είναι πασίβαρα κι άντε ας πούμε να θες να πας κάπου και να κουβαλάς και τη σιδεριά μαζί να το κλειδώσεις. ε ενταξει τοτε... μαγκες ειστε αξιοι της μοιρας σας.το ξερω δεν δινετε σημασια μεχρι να σας τσουξει.
bilakos10 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 ειμαι σιγουρος οτι κατι μου θυμιζει η φυσιογνωμια του.. σιγουρος. απλα δεν μπορω να προσδιορισω το απο που..... Εμένα πάντως αυτόν μου θυμίζει στην ακόμα πιο άσχημη έκδοση 4
SpirtouLisS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 στο ηρακλειο στην κρητη που μενω εγω ξερω τουλαχιστον 3 περιπτωσεις απο φιλους μου που τους εκλεψαν ποδηλατο το τελευταιο χρονο. επισης κλεβουν πολλα αξεσουαρ πανω απο ποδηλατα αν τυχει και τα ξεχασεις πανω οπως φακους και προειδοποιητικα leds κτλ. εχει γινει της μοδας μαλλον. καλη τυχη φιλε και μακαρι να ευοδωθει η προσπαθεια σας
Antwni Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 στο ηρακλειο στην κρητη που μενω εγω ξερω τουλαχιστον 3 περιπτωσεις απο φιλους μου που τους εκλεψαν ποδηλατο το τελευταιο χρονο. επισης κλεβουν πολλα αξεσουαρ πανω απο ποδηλατα αν τυχει και τα ξεχασεις πανω οπως φακους και προειδοποιητικα leds κτλ. εχει γινει της μοδας μαλλον. καλη τυχη φιλε και μακαρι να ευοδωθει η προσπαθεια σας Που ρε πατριώτη? Στο κέντρο? Ή στα κτελ?
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Εμένα πάντως αυτόν μου θυμίζει στην ακόμα πιο άσχημη έκδοση XAXAXAA ίδιος είναι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα