mindtrapper Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 να σου πω εγω τι δε μου αρεσε.... ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΠΟΙΛΕΡ Έπρεπε να είναι σε spoiler, OK, αλλά είναι ξεκάθαρο μετά την πρώτη πρόταση τι θα ακολουθήσει...
kmanikas13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Πιστεψε με αν ηξερα πως να βαλω την ενδειξη spoiler θα το εκανα . Δεν μπορω ομως να δικαιολογησω τα νευρα σου πετωντας μια εξυπναδα .....
viper2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Πιστεψε με αν ηξερα πως να βαλω την ενδειξη spoiler θα το εκανα . Δεν μπορω ομως να δικαιολογησω τα νευρα σου πετωντας μια εξυπναδα ..... Τι κανεις σε forum οταν δεν ξέρεις τα βασικά;
kmanikas13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Απο ποτε χρειαζεται πιστοποιητικο γνωσης για να γραψεις σε ενα forum; Αν εκανα τοσο μεγαλο παραπτωμα με αυτο το spoiler μου τι να πω δεν θα ξαναγινει αλλα ας σοβαρευτουμε λιγο.... 1
viper2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Αν θελεις να σοβαρευτείς θα επρεπε να είχες κανει report τον εαυτό σου και να ζητήσεις συγνώμη για την αναστάτωση που προκαλεσες.
viper2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 γίνεσαι γραφικός ! Ίσως. Αλλα ξερω να βάζω spoiler 5
DKNI Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Απο ποτε χρειαζεται πιστοποιητικο γνωσης για να γραψεις σε ενα forum; Αν εκανα τοσο μεγαλο παραπτωμα με αυτο το spoiler μου τι να πω δεν θα ξαναγινει αλλα ας σοβαρευτουμε λιγο.... Σοβαροι ημαστε Το οτι ξερεις να οδηγεις πχ αυτοκινητο, δεν σημαινει οτι δεν πειραζει αν δεν ξερεις τι σημαινει το STOP Ρωτας και μαθαινεις Το οτι λες πως αν ηξερες θα το εβαζες, το κανει ακομα χειροτερο. Μας λες δλδ οτι καταλαβαινεις οτι κανεις που δεν ειναι σωστο απλα επειδη δεν ξερεις και δεν εχεις ορεξη/βαριεσαι να ψαξεις, το κανεις παρ'αυτα
speedy23 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Αν θελεις να σοβαρευτείς θα επρεπε να είχες κανει report τον εαυτό σου και να ζητήσεις συγνώμη για την αναστάτωση που προκαλεσες. Made me laugh much more than it should have. Απο υπαρχοντες σειρες, μονο το Ray Donovan υπαρχει τωρα το καλοκαιρι που ν'αξιζει? Μαλακια με το Newsroom που η τριτη αρχιζει το φθινοπωρο.
viper2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 http://blogs.indiewire.com/theplaylist/exclusive-first-official-poster-10-character-one-sheets-for-steven-soderberghs-cinemax-series-the-knick-20140703 2
patrickdrd Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 ειδα το π/σ/κ leftovers, halt and catch fire & tyrant και το τελευταιο το συστηνω ανεπιφυλακτα, πολυ καλο, στα αλλα δυο με αριστα το 5 βαζω 3αρακι στο πρωτο, δεν βλεπω να το συνεχιζω και 3,5 στο δευτερο, αν κ προγραμματιστης κ εγω, δεν με ενθουσιασε
viper2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δεύτερη σεζόν του Witches of East End. tentacle rape 1
kostas_dr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Κυκλοφορεί το 1ο επεισόδιο http://en.wikipedia.org/wiki/Matador_%28U.S._TV_series%29
Προτεινόμενες αναρτήσεις