Προς το περιεχόμενο

Killer Instinct [2013] [Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι ρε το παιχνίδι είναι εκπληκτικό και είστε προκατειλημμένοι! :P :P

Όσοι το έπαιξαν στην Ε3 μόνο καλά λόγια λένε. Όσο για το γιουχάρισμα

the audience was booing the 'exclusive to Xbone' during the KI presentation

Δημοσ.

Όσοι το έπαιξαν στην Ε3 μόνο καλά λόγια λένε. Όσο για το γιουχάρισμα

the audience was booing the 'exclusive to Xbone' during the KI presentation

Μου αρέσει πως πήδηξες από κάτι αίολο, τι "λένε" στην E3, σε κάτι πολύ συγκεκριμένο: το γιουχάισμα μόλις αναφέρθηκε το παιχνίδι στην μέση ενός μιας παρουσίασης με fighting games μετά την Marvel στην EVO 2013.

Επίσης ανέβασε την ένταση, boo ακούγετε με το που είπαν KI, όχι μόνο στην MS.

Δημοσ.

ολόκληρο arcticle έδειξα με το official stream twitch του Evo που κράζανε όλοι το killer instinct λόγο double helix και όχι το xbox juan, ντροπή για τα fighting games και για το όνομα που κουβαλάει το παιχνίδι είναι, αν είχε την rare απο πίσω ο κόσμος θα έκανε κωλοτούμπες για να το παίξει και θα ακούγαμε screams απο χαρά σε ένα τέτοιο event που μαζέυει τους πιο καμμένους απο τους καμμένους.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Aν και θεωρώ τα fighting games ξεπερασμένα , πιστεύω  επειδη το killer instinct εχει όνομα και κάποια ιστορία ειναι πολύ καλή επιλογή του xbox για launch title.

Δημοσ.

Γιατί αν δεν έβγαινε exclusive δεν θα έπιανε; Αν δεν ήταν free δεν θα έπιανε;

Αν είχε όλο το roster και να μην είχε ΜΟΝΟ έναν χαρακτήρα δεν θα έπιανε;

Εγώ πιστεύω ότι για όλα τα παραπάνω θα μπεί σε περιπέτειες. Τουλάχιστον ας είναι καλό παιχνίδι άξιο της ιστορίας και του ονόματός του...

Αν και το περιμένω πολλά χρόνια κρατάω μικροσκοπικό καλάθι...

Δημοσ.

Οι κινησεις των παιχτων απο οσα εχουν δειξει εμενα προσωπικα μου φαινονται σπαστες και χωρις συνοχη και δεν εχουν το Fluidity που ειχαν τα παλια. Περαν απο τα ονοματα των χαρακτηρων ειναι σαν να βλεπω ενα Remake toy Bloody Roar και οχι το Killer Instict.

Mακαρι να κανω λαθος αλλα προτιμησαν απο οσα δειχνουν να πανε για το ευκολο cash in, στις πλατες της ιστοριας του τιτλου.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το προβλημα ειναι οτι η εταιρια παραγωγης ειναι κακιστη. Οι πιθανοτητες του να βγαλουν εναν σωστο τιτλο ειναι ελαχιστες εως μηδαμινες και αυτο φαινεται ακομα και απο την επιλογη του artwork που χρησιμοποιησαν. Αν ειχαμε εστω και ενα καλο δειγμα της δουλειας της double helix ισως και να ειχα καποιες ελπιδες αλλα οπως εχει δεν εχω καμια ελπιδα για τον τιτλο, ουτε σε θεμα playability, ουτε σε ισσοροπια, ουτε σε μουσικη, ουτε τιποτα. Ενας τιτλος γενικουρα που απαξ και εβγαινε με ενα οποιοδηποτε αλλο ονομα απλα θα περναγε και δεν θα ακουμπαγε. 

Μην μου πει κανεις οτι εχουν χρονο ακομα, δεν εχουν καθολου χρονο ακομα. Το παιχνιδι προκειται να γινει launch μαζι με την κονσολα. Η μοιρα του ειναι ηδη προκαθορισμενη και η εταιρια παραγωγης δεν προκειται να κανει θαυματα. 

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι οτι η εταιρια παραγωγης ειναι κακιστη. Οι πιθανοτητες του να βγαλουν εναν σωστο τιτλο ειναι ελαχιστες εως μηδαμινες και αυτο φαινεται ακομα και απο την επιλογη του artwork που χρησιμοποιησαν. Αν ειχαμε εστω και ενα καλο δειγμα της δουλειας της double helix ισως και να ειχα καποιες ελπιδες αλλα οπως εχει δεν εχω καμια ελπιδα για τον τιτλο, ουτε σε θεμα playability, ουτε σε ισσοροπια, ουτε σε μουσικη, ουτε τιποτα. Ενας τιτλος γενικουρα που απαξ και εβγαινε με ενα οποιοδηποτε αλλο ονομα απλα θα περναγε και δεν θα ακουμπαγε. 

Μην μου πει κανεις οτι εχουν χρονο ακομα, δεν εχουν καθολου χρονο ακομα. Το παιχνιδι προκειται να γινει launch μαζι με την κονσολα. Η μοιρα του ειναι ηδη προκαθορισμενη και η εταιρια παραγωγης δεν προκειται να κανει θαυματα. 

Η εταιρεία παραγωγής έχει μαζέψει πολύ νέο κόσμο με προυπηρεσία στο χώρο των fight games. Οπότε ας βγεί πρώτα το παιχνίδι και κρίνουμε μετά. Καλό δείγμα δουλείας δεν είχαμε και απο την Rocksteady για παράδειγμα και βγάλανε GOTY.

Διαβάζω θετικά σχόλια απο όσους το δοκίμασαν και μιας και μιλάμε για μουσική αυτό δηλαδή δεν εντυπωσιάζει? 

To theme μου αρέσει

http://www.killerinstinctcentral.com/exclusive-killer-instinct-xbox-one-music-suite/

Δημοσ.

Μωρε η μουσικη του ως τωρα ειναι οκ, δεν εχει ομως αυτη τη "σκοτειναδα" που υπαρχει στο κανονικο KI οπως δεν υπαρχει και η αναλογη ατμοσφαιρα μιας και το artwork ειναι πολυ "happy" και το σχεδιο υπερβολικα στυλιζαρισμενο χωρις να υπαρχει ουτε δειγμα αιμα και fatalities. Αλλα οκ αυτο εχει να κανει με το οπτικοακουστικο artwork του παιχνιδιου. Επι της ουσιας ομως δεν ειμαι εγω που πρεπει να πιστεψω στις δυνατοτητες της double helix, αυτοι πρεπει να αποδειξουν οτι μπορουν να φτιαξουν εναν σωστο τιτλο. Οσους "experts" και να προσλαβουν το τελικο αποτελεσμα θα μετρησει. Το παιχνιδι εγω το εχω εξ αρχης ξεγραμμενο βαση, αν ομως αποδειχτει οτι ειναι καλο τοτε θα ειμαι ο πρωτος που θα παραδεχτει τις ικανοτητες της εταιριας οπως απεδειξε η Rocksteady οτι τελικα διαθετει ικανοτητες. Τα θετικα σχολια που διαβαζω δεξια και αριστερα για το παιχνιδι ειναι απλα αυτο, θετικα αρχικα σχολια για εναν μη ολοκληρωμενο τιτλο. Δεν σημαινει ομως οτι το τελικο αποτελεσμα και το meta game θα ειναι κατι καλο. 

Δημοσ.

Κι εγώ πολύ μικρό καλάθι κρατάω αλλά απ´την μία αυτή η ριμάδα η νοσταλγία και απ´την άλλη αρχίζει και μου αρέσει αυτός ο διαφορετικός σχεδιασμός που σιγά σιγά αρχίζουν και κυλάνε τα σάλια...

Τώρα σαν gameplay, balance, mechanics etc, δεν ξέρω κι εκεί πως θα τα πάει κι αυτό ειναι που φοβάμαι περισσότερο.

Αυτό όμως που με ενοχλεί πιο πολύ είναι το καταραμένο το exclusive!

Ο χρόνος θα δείξει...

Δημοσ.

Νοσταλγια που σε κανει να αναρωτιεσαι γιατι η Nintendo αφησε την rare να την αγορασει η Ms.Γιατι πχ ενα απο τους αγαπημενους μου τιτλους σε N64 και Snes να πρεπει να τον δω στο xbox :mad:  :mad:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...