Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Σεπτέμβρη αναχωρω για μεταπτυχιακό στο Λονδίνο,

γνωρίζει κάποιος που θα μπορουσα να απευθυνθώ για σπίτι;;

Κάποιο site ή μεσιτικό;;

Κάτι φθηνό ψάχνω για συγκατοίκηση εννοείται..

Δημοσ.

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα πριν από κάποια χρόνια και παιδεύτηκα αρκετά μέχρι να βρω το κατάλληλο σπίτι για συγκατοίκηση.

Οι παράγοντες που επηρεάζουν την τελική απόφαση είναι πολλοί.

Έπεσε το ρεύμα και θα συνεχίσω αργότερα.

Συνεχίζω, λοιπόν, λέγοντας ότι ο βασικός παράγοντας είναι η θέση του ιδρύματος του μεταπτυχιακού και κατά δεύτερο τα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις. Φυσικά, εννοείται ότι θα επιλέξεις σπίτι που να βρίσκεται πάνω σε μια γραμμή του μετρό που να εξυπηρετεί τις μετακινήσεις σου προς το ίδρυμα, και μάλιστα με λίγες στάσεις, αν και αυτό δεν είναι απόλυτο γιατί, αν το ίδρυμα βρίσκεται στο κέντρο, τα σπίτια που νοικιάζονται κοντά σ' αυτό είναι ακριβά. Υπάρχουν, βέβαια, πολλές επιλογές σε διαφορετικής κατηγορίας κατοικίες.

Πρέπει να καταλήξεις όσο μπορείς πιο γρήγορα στους δύο αυτούς παράγοντες, ώστε να ψάξεις με περισσότερη ηρεμία για το σπίτι που σου κάνει. Εγώ επέλεξα τη μέθοδο των αγγελιών, αν και ως πρωτάρης στο Λονδίνο δεν είχα αυτές τις γνώσεις και την εμπειρία που απέκτησα στη συνέχεια.

Δημοσ.

Οι εστίες πόσο είναι?Λογικά κάπου εκεί θα είναι(120-140).Εγώ θα μένω λίγο πιο κάτω από τον Τάμεση στα όρια κέντρου του Λονδίνου και θα πληρώνω 150 την βδομάδα.Αν θέλεις κάτι σε κάτω από 130 θα βρεις σε εκείνες τις περιοχές αλλά από ποιότητα κοντά στο 0..

Τσέκαρε και εδώ για να δεις πως πάνε οι τιμές http://www.gumtree.com/roomshare/london?price=50_to_130&sort_by=price&sort_order=increasing

Δημοσ.

γαμησετα και εγώ ψάχνω απο το internet για σπίτια μπας και πάω αρχές ιουλίου να κλείσω τίποτα αλλά εγώ στο york :P

Δημοσ.

Δεν γουστάρω interacial φάσεις με τον ινδό του τοξο,,,,τούφα μένεις κοντά στο LSE?Μαγειρεύεις καλά? άμα είναι σουρχομαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...