Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και εενα κομπλε λες και δεν  δουλευει ειναι   μονο αν παω κοντα ακουγεται οτι κανει ηχο μεσα...  με το παλιο κουτι που ειχα παρολο τις καλες θερμοκρασιες  ηταν ορχηστρα απο θορυδους   και δνε εισαι υπερβολικος που αν δεις εμενα που καθε  τρεις και λιγω που κοιταω θερμορασιες γιατι τωρα με τη ζεστη   θελει προσοχη

και εγω  ssd  θελω να βαλω      τωρα να φανταστεις εμ ενανα πλο  hdd ανοιγει ο υπολογυστης σε 38 δευτερολεπτα  me ssd στα 6 με 10 παει νομιζω ε

Δημοσ.

Ανάλογα και πόσο σε καθυστερεί το post της μητρικής σου

Εμένα αφού αρχίσει να φορτώνει το λειτουργικό θέλει max 15", αλλά θέλω και άλλα 18-20 λόγω bios

Δημοσ.

παιδες εχει διαφορα να εχεις παιχνιδια στο  ssd παροτι στον hdd σε θεμα ανγνωσης καια υατ στο φορτωμα? καλα για τις εφαρμογες δε το συζηταω καμια σχεση  θα ναι σε ταχυτητα.. απλα ειναι και πολυ ακριβοι οι ssd ενς που ειχα βαλει ματι ηταν  samsung 128  γιγα με 95 ευρω  μετα ενας 256 γιγα    παει στα 180   
που να ακουγες το θορυβο   εκανε ο σκληρος μου και τα υπολοιπα στο παλιο μου κουτι  
:D

post-245088-0-22032800-1371112113_thumb.jpg

post-245088-0-91595700-1371112116_thumb.jpg

Δημοσ.

εχει διαφορα και στα παιχνιδια, ειδικα σε αυτα που εχουν καποια σημεια που φορτωνουν πολλη ωρα ή ειναι παιχνιδια ανοικτου κοσμου που διαβαζει συνεχεια ο σκληρος

δεν ειναι βεβαια ο βασικος λογος τα παιχνιδια για να βαλει κανεις ssd, απλα αφου τον εχουμε γιατι να μη βαλουμε και αυτα; δεν ειμαι της αποψης να τον εχω να καθεται για να φορτωνει γρηγορα το λειτουργικο και ο chrome, o,τι μπορω να κερδισω απο αυτον θελω να το κερδισω και για αυτο θα του πιω το αιμα

για αυτο αλλωστε πηρα και ssd με 5ετη εγγυηση 

Δημοσ.

εγω μεχρι  και το broken sword 2 που ηθελα να ξαναπαιξω εχω αυτη τη στιγμη επανω :P 

ο,τι εχει .exe παει στον ssd, τελος 

Δημοσ.

Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα και την διάθεση να κόψεις από κάπου αλλού για να βάλεις SSD, το κάνεις.
Είτε στα παιχνίδια, είτε στο Internet, είτε σε επαγγελματικού επιπέδου δουλειά, βλέπεις ότι το σύστημα αποκρίνεται πολύ πιο γρήγορα και ομαλά, αφήνοντας σου μοναδική αίσθηση.

Δημοσ.

ναι δε το συζηταμε σε θεμα αποδοσης και ταχυτητας οτι θαναι τρελη διαφορα  απλα το ολο πραγμα  φορματ και ιστοριες ολα απο την αρχη ξανα αχαχ
δε θαχα θεμα αν το εκανα σιγα το πραγμα    το προβλημα σε μενα ειναι οτι στον εξωτερικο μου δισκο   δεν μπορω να αντιγραψω ολοκληρα αρχεια πανω απο 3.50 γιγα  ... και ετσι καποια δεδομενα που θα χριεαστω κυριως στα παιχνιδια  θα χρειαστει ψαξιμο και ιστοριες 
  ξερετε καμια λυση να το διορθωσω τωρα τον σκληρο αυτον χψρις να παθουν κατι τα αρχεια που εχω ηδη μεσα?    ακουσα οτι αν αλλαξω το συστημα αρχειων στη διαμορφωση σε  NTFS ..  αλλα λογικα θα πρεπει να σβησω και να σωσω τα αρχεια πρωτα ετσι δεν ειναι?      αυτον εδω εχω  
http://www.getitnow.gr/prod/ypologistes/perifereiaka/eksoterikoi-skliroi-diskoi/apacer-ac202/prod1670041pp/

Δημοσ.

οχι ρε φιλε, γιατι εχεις σκληρο σε fat 32; αμαρτια

ουτε τα φλασακια δεν αφηνουμε fat 32 , εκτος αν υπαρχει λογος 

απο οσο θυμαμαι δε γινεται να το κανεις ntfs χωρις να σβηστουν αυτα που εχεις επανω , ισως θα πρεπει να τα μεταφερεις πρωτα αλλου 

Δημοσ.

ναι βασικα τον εχω χρονια    τωρα το πηρα χαμπαρι οτι παιζει αυτο     γινεται να το διορθωσω δηλαδη  αν αλλαξω το συστημα αρχειων?  σε  ntfs?     τα αρχεια μου τα μεταφερω αλλου ναι αλα μετα θα μπορω να αντγραφω οσα γιγα θελω? αυτο μολις βαλεις  πανω απο 3.5 γιγα γραφει οτι ο σκληρος εινα πληρης αχαχαχ :-D :huh:

Δημοσ.

δε θυμαμαι σε ποιες περιπτωσεις μπορεις να αλλαξεις το file system χωρις να σβηστουν τα αρχεια, αλλα επειδη  συνηθως το ntfs εγω το κανω με format που σβηνει τα παντα θα σου ελεγα να τα βαλεις προσωρινα καπου αλλου και στη συνεχια να κανεις φορματ 

ναι αφου το κανεις ntfs θα μπορεις να μεταφερεις οσο μεγαλα αρχεια θες (o περιορισμος σε μεγεθος του ntfs ειναι πολυ μεγαλος για να σε απασχολησει στη πραξη ) , θα γινει οπως ο σκληρος σου που εχεις εγκατεστημενα τα windows που ειναι ntfs 

το ιδιο ισχυει και για τα φλασακια που στανταρ πωλουνται με fat32 , μπορεις πχ να παρεις ενα των 16 ή 32 GB και να μη μπορεις να βαλεις μια ταινια των 5-6 GB , αν το κανεις ntfs μπορεις

απλα το μονο αρνητικο του ntfs ειναι οτι δε το διαβαζουν ολες οι συσκευες (πχ ενα στικακι που το θες για ενα mp3 player στο αυτοκινητο για να βαζεις μουσικη πρεπει να ειναι fat32) , αλλα αν προκειται για χρηση σε pc αποκλειστικα αυτο δεν αποτελει προβλημα 

Δημοσ.

αα μαλιστα καταλαβα ευχαριστω πολυ θα το φτιαξω μια μερα  γιατι κυριως εχω πολλες ταινιες στο σκληρο και καποια προγραματα θα τα σωσω σε ενα σκληρο ενος φιλου μου  .. και ετσι θα κανω δολεια σωστη χωρις πειριορισμους αν του κανω φορματ..     για μουσικη ενταξει δνε εχω θεμα  συνηθως  εβαζα  cd με  mp3   στο αυτοκινητο   το κουλο ειναι  οτι τετοια δισκακια  δε διαβαζοντε σε  diskman  περιεργο.. τεσπα.         να σου  πω κατι αλλο    μηπως γνωριζεις πως να φτιαξω     to windows media player?    δεν ανοιγει καν αν το πατησω και αν    πατησω να ανοιξει κατι βιντεο η ηχος  λεει ο διακομιστης απετυχε να εκτελεσει τη ενεργεια κατι τεοιο..  δε ξερω τι μπορει ναπαθε το προγραμμα αλλα ενταξει κανω δουλεια με αλλα σα  to media player    αυτο θα φτιαχτει εαν κανω επιδιορθωση με  windows?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...