Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ένα Asus UX21 και τώρα που καλοκαιριάζει σκέφτομαι να παρω μία βάση/cooler για να το προστατέψω από πιθανή αύξηση της θερμοκρασίας.

Δουλεύω με αυτό αρκετές ώρες τη μέρα(πάνω από 12 ώρες παραμένει ανοιχτό και σίγουρα τις 8 θα κάνω κάποια δουλειά). Οπότε θα ήθελα ένα cooler να είναι αποτελεσματικό ώστε οι θερμοκρασίες του να είναι σε κανονικά επίπεδα και να είναι και βολικό σε εμένα. Δεν θα ήθελα να έχω δηλαδή μία επιφάνεια πολύ μεγαλύτερη από το λάπτοπ μιας και έχω συνηθίσει με έναν συγκεκριμένο τρόπο.

Μπορώ να διαθέσω 20-25 ευρώ. Έτσι κι αλλιώς απ ότι είδα εκεί κυμαίνονται οι τιμές κατα μέσο όρο.

Μέχρι στιγμής έχω βρει αυτό που μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον:

http://www.akasa.com.tw/update.php?tpl=product/product.detail.tpl&no=181&type=Notebook%20coolers&type_sub=NB%20Coolers&model=AK-NBC-10

Πως σας φαίνεται; Κάποια άλλη πρόταση;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αν και ψαχνεις για βαση netbook εγω θα σου προτεινα

https://www.skroutz.gr/s/440090/CoolerMaster-NotePal-U3.html

Ειναι βεβαια λιγο μεγαλυτερη (θα περισευει 5cm περιπου απο καθε μερια) και λιγο πανω απο 20-25ευρο αλλα εχει τρεις ρυθμιζομενους (θεση και ενταση) ανεμιστηρες και δεν "χανεις" θυρα usb...

Θεωρω οτι ειναι απο τις καλυτερες βασεις που κυκλοφορουν για τιμη κατω απο 30ευρο...

Review

http://www.tweaktown.com/reviews/3540/cooler_master_notepal_u3_notebook_cooler/index.html

Δημοσ.

Γεια χαρά,

Έχω τσεκάρει και αυτήν που μου προτείνεις η οποία είναι όντως καλή επιλογή αλλά είναι αρκετά μεγαλύτερη από τον υπολογιστή μου. Δεν είναι 5cm αλλά 10 και 15 σε μήκος και πλάτος αντίστοιχα. Αυτός είναι και ο λόγος που την απέκλεισα. Θα ήθελα να είναι όσο το δυνατόν κοντά στις διαστάσεις του λαπτοπ μου.

Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση πάντως.

Δημοσ.

Ευχαριστώ Coolerman! :)

Το άτιμο...ξυρίζει καλά! :D Πέρα από την πλάκα είναι ίσως από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει ποτέ...Έχω γράψει σε άλλο thread τι παραπάνω θα ήθελα, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα!

Ευχαριστώ για τις προτάσεις...Θα τις εξετάσω!Πάντως απ' όσο έψαξα τα πιο εντυπωσιακά coolers, τα οποία ελπίζω να δουλεύουν επίσης καλά, είναι της Zalman.

Δημοσ.

Ευχαριστώ Coolerman! :)

Το άτιμο...ξυρίζει καλά!  Πέρα από την πλάκα είναι ίσως από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει ποτέ...Έχω γράψει σε άλλο thread τι παραπάνω θα ήθελα, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα!

Ευχαριστώ για τις προτάσεις...Θα τις εξετάσω!Πάντως απ' όσο έψαξα τα πιο εντυπωσιακά coolers, τα οποία ελπίζω να δουλεύουν επίσης καλά, είναι της Zalman.

κάπου είδα έχει start Up 2sec λόγο ssd. :D

διάτρυτο σώμα να είναι π.χ coolermaster εκεί να συγκλίνεις.καλό το ντιζάιν αλλά θέλουμε καλά "στοιχεία" για καλύτερη απαγωγή θερμότητας.

Δημοσ.

Έχει 2sec από αναμονή. Αν είναι off θέλει κάπου στα 15 αν θυμάμαι καλά.

Για το διάτρητο σώμα έχεις δίκιο. Χμμ...Μάλλον για coolermaster με βλέπω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...