Prof_Chaos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Η μαλακία ευδοκιμεί σε αυτό το φόρουμ . Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν υποστηρικτές σε μια σειρά απολύσεων για ακόμα μια φορά. Ας τους εξηγήσει κάποιο νήπιο τουλάχιστον, που θα έχει και την υπομονή. Η μαλακία φίλε μου ευδοκιμεί γιατι ποστάρουν νήπια σε αυτό το φόρουμ... δικαιολόγησε τα .. 2
Fotis13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ο ιδιωτικος τομεας μετραει 1.5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ,τι αν μας απολυσουν λες? Ηρθε η σειρα των ιερων αγελαδων επιτελους!Σημερα ειμαι χαρουμενος θα βγω εξω να πιω ετσι για το γαμωτο! 6
LogokrisiaGR Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Tα ιδιωτικα δεν τα πληρωνουμε εμεις ξυπνα κοιμασαι ορθιος ,το αν πηραν δανεια απο τραπεζες στα @@ μου , το αν τις ανακεφαλαιωσαμε εγινε για να παρουν οι δικοι σου συνταξη οχι απο τα δανεια των καναλιων νεος ανθρωπος και κοιμασαι ορθιος ... αλήθεια... σοβαρά; τι λες ρε; πληρώνουν τα ιδιωτικά για τις συχνότητες; ΟΧΙ ποιος πληρώνει τις κρατικές διαφημίσεις που τα τελευταία χρόνια κρατούν σε ζωή τα ιδιωτικά κανάλια; Οπότε αλλού αυτά εξυπνάκια... για την άλλη τη λάσπη που πέταξες για τους εργαζομένους πάλι αβαβά.... απορώ... σας πληρώνουν ρε τρολλάκια; 1
tritonas00 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ηρθε η σειρα των ιερων αγελαδων επιτελους! Aυτo ακριβως. 10
Fotis13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Αυτα να τα πεις στους απολυμενους της τυποεκδοτικης και του 902 οχι σε μενα ,ιδεολογε της τσεπης... 5
Coddoc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Σωστά,δεν έπρεπε να γίνουν απολύσεις.Έπρεπε απλά να ιδρύσουν την ΕΤ4 και να κάνουν μερικούς εκατοντάδες διορισμούς ακόμη.Συγγνώμη τώρα,φεύγω για φρουτόκρεμα και ύπνο. 13
tritonas00 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Αυτα να τα πεις στους απολυμενους της τυποεκδοτικης και του 902 οχι σε μενα ,ιδεολογε της τσεπης... Μην ασχολεισαι...νομιζεις θα βγαλεις ακρη ?
gatokoritso Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 κριμα πραγματικα.ειμαι υπερ των αλλαγων αλλα οχι τοσο καταστροφικά. α και παει η f1, αθλητικα, ert hd και οι ταινιες χωρις διαφημισεις :cry: ειναι αναγκη να ειναι κλειστο μεχρι το φθινόπωρο?
rikos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ο ιδιωτικος τομεας μετραει 1.5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ,τι αν μας απολυσουν λες? Ηρθε η σειρα των ιερων αγελαδων επιτελους!Σημερα ειμαι χαρουμενος θα βγω εξω να πιω ετσι για το γαμωτο! Get a life Κατι ακουσα οτι το τέλος της ΕΡΤ μετονομάζεται σε ειδικό τέλος και συνεχίζει να υφίσταται παρά το κλείσιμο της ΕΡΤ...Ισχυει?
mastor10 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 + θα απολυθουν οσοι τοσα χρονια τρωγανε με χρυσα κουταλια, δεν θα υπαρχει το αναγκαστικο τελος (αργοτερα μειωμενο) που πληρωνουμε ειτε την βλεπουμε ειτε οχι, οι επομενοι που θα μπουν να ειναι πραγματικα εργαζομενοι και οχι κατευθυνομενοι απο την εξουσια - οτι απολυθηκαν και ανθρωποι οι οποιοι παρήγαγαν εργο και αξιζαν τα λεφτα τους, αυτο επρεπε να ειχε γινει χρονια τωρα οχι εν καιρο κρισης απαραίτητα για τον τελικο though θα το δειξει ή ο αντ1 ή η nova
LogokrisiaGR Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ρόμπα και χωρίς επιχειρήματα για άλλη μια φορά.... αρχίσαμε τους χαρακτηρισμούς,τις λάσπες και η μπάλα στην εξέδρα... Νεοφιλελεύθερα τρολλάκια δεν πάτε δίπλα στο νήμα για το χρηματιστήριο να καμαρώσετε για τα λεφτά που βγάζετε επενδύοντας... άντε....
Muchacho Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Για το μπασκετ θα γινει εξαιρεση με τροπολογια που θα κατεθεσει η κυβερνηση ωστε να μην ξυπνησετε. 5
MovingShadow Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 http://www.star.gr/Pages/Media.aspx?art=184101&artTitle=chamos_stin_ert_meta_tin_anakoinosi_tou_kedikoglou_oti_mpainei_louketo_video_
Προτεινόμενες αναρτήσεις