Λαλάκης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τα φώτα σας σε κάτι που έχει να κάνει με την αντικατασταση ενός προϊόντος. Πήρα αυτό τροφοδοτικό απο το e-gate μου κάηκε απο την 3η μέρα και το πήγα για έλεγχο μετα απο 2 εβδομάδες περίπου. Το έστειλαν αντιπροσωπία και μου είπαν ότι υπάρχει πρόβλημα με την αντικατασταση και ότι θα μου κόψουν πιστωτικό. Στο e-gate έχουν το ίδιο τροφοδοτικό με διαφορερική τιμή. Η ερώτηση μου είναι η εξής: απο την στιγμή που το έχουν δεν θα έπρεπε να μου δώσουν το ίδιο ή ακόμα κάποιο μεγαλύτερης κατηγορίας αν δεν το είχαν. Ρωτάω επειδή είμαι άσχετος με αυτό το θέμα.
coolerman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τα φώτα σας σε κάτι που έχει να κάνει με την αντικατασταση ενός προϊόντος. Πήρα αυτό τροφοδοτικό απο το e-gate μου κάηκε απο την 3η μέρα και το πήγα για έλεγχο μετα απο 2 εβδομάδες περίπου. Το έστειλαν αντιπροσωπία και μου είπαν ότι υπάρχει πρόβλημα με την αντικατασταση και ότι θα μου κόψουν πιστωτικό. Στο e-gate έχουν το ίδιο τροφοδοτικό με διαφορερική τιμή. Η ερώτηση μου είναι η εξής: απο την στιγμή που το έχουν δεν θα έπρεπε να μου δώσουν το ίδιο ή ακόμα κάποιο μεγαλύτερης κατηγορίας αν δεν το είχαν. Ρωτάω επειδή είμαι άσχετος με αυτό το θέμα. το 2ο είναι semi modular CX430M το δικό σου είναι το κανονικό CX430.
Λαλάκης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση, δεν ήξερα αυτην την λεπτομέρια. Με την αντικατασταση ξέρει κανείς τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις?
WalkerSW Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Αν οπως ισχυρίζονται δεν έχουν ιδιο ή καλυτερο προιν για αντικατασταση τότε ή δέχεσαι το πιστωτικο ή παιρνεις τα λέφτα σου πίσω... ειναι δική σου επιλογη το τι θα κανεις οσο και αν λενε αυτοι το αντίθετο!
coolerman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση, δεν ήξερα αυτην την λεπτομέρια. Με την αντικατασταση ξέρει κανείς τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις? πιστωτικό η επιστοφή όλου του ποσού σε αυτήν την περίπτωση,η αλλαγή με το ίδιο.αν θέλεις κάποιο άλλο τα προσθέτεις απο την "τσέπη" σου
WalkerSW Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 πιστωτικό όλου του ποσού σε αυτήν την περίπτωση,η αλλαγή με το ίδιο.αν θέλεις κάποιο άλλο τα προσθέτεις απο την "τσέπη" σου Η επιστροφή χρηματων... ας μην ξεχνάμε αυτή την βασικοτατη λεπτομέρια!
Λαλάκης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Ok σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
coolerman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Η επιστροφή χρηματων... ας μην ξεχνάμε αυτή την βασικοτατη λεπτομέρια! έκανα edit 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα