karmen1983 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Απο Η100 και πάνω για κάτι καλύτερο απο την Silver arrow. Αρα 105+ ευρώ ξεκινάμε και για να πιάσει σε ησυχία την arrow μιλάμε και για άλλα fans. Οπότε στα 95 δεν βγανει
saab_21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Απο Η100 και πάνω για κάτι καλύτερο απο την Silver arrow. Αρα 105+ ευρώ ξεκινάμε και για να πιάσει σε ησυχία την arrow μιλάμε και για άλλα fans. Οπότε στα 95 δεν βγανει εχω δει εγω στις αγγελιες πουλανε καινουριες h100i και με 80 ευρω.περα απο τις θερμοκρασιες cpu με την υδροψυξη θα εχει και καπως καλυτερες θερμοκρασιες στην μητρικη λογω καλυτερου airflow μεσα στο κουτι.
karmen1983 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Αν μπορεί να περιμένει ας περιμένει. Αρκεί να μην είναι σφραγισμένη, αλλά δοκιμασμένη. Αν είναι σφραγισμένη μάλλον είναι απο RMA και θα πρέπει να δουλέψει σωστά, αλλιώς θα αρχίσει και αυτός διαδικασία RMA. Και έτσι πάντως με άλλα fans αν έχει θέμα με το θόρυβο, περνάει τα 95
Zapee995 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 εχω δει εγω στις αγγελιες πουλανε καινουριες h100i και με 80 ευρω.περα απο τις θερμοκρασιες cpu με την υδροψυξη θα εχει και καπως καλυτερες θερμοκρασιες στην μητρικη λογω καλυτερου airflow μεσα στο κουτι. Εγω διαφορες στο κουτι δεν ειδα οσο ειχα μεγαλη ψυκτρα και μια καρτα γραφικων αλλα οταν εκανα crossfire. Οι θερμοκρασιες στις gpu επεσαν απο 39-40 idle σε 35-36 οποτε με μια καρτα δε θα εχεις προβλημα με airflow.
saab_21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Αν μπορεί να περιμένει ας περιμένει. Αρκεί να μην είναι σφραγισμένη, αλλά δοκιμασμένη. Αν είναι σφραγισμένη μάλλον είναι απο RMA και θα πρέπει να δουλέψει σωστά, αλλιώς θα αρχίσει και αυτός διαδικασία RMA. Και έτσι πάντως με άλλα fans αν έχει θέμα με το θόρυβο, περνάει τα 95 Αν μπορεί να περιμένει ας περιμένει. Αρκεί να μην είναι σφραγισμένη, αλλά δοκιμασμένη. Αν είναι σφραγισμένη μάλλον είναι απο RMA και θα πρέπει να δουλέψει σωστά, αλλιώς θα αρχίσει και αυτός διαδικασία RMA. Και έτσι πάντως με άλλα fans αν έχει θέμα με το θόρυβο, περνάει τα 95 απο θεμα θορυβου τα εχεις να δουλευουν στις 600 στροφες και ειναι μια χαρα.και σφραγισμενη να ειναι απο rma δυσκολα να τυχει 2 στα 2 προβληματικα.και γω την h100 που εχω την ειχα στειλει πισω και η δευτερη που μου εστειλαν σε σχετικα συντομο χρονικο διαστημα δεν ειχε προβλημα..το καλο με την corsair ειναι οτι με το παραμικρο ψεγαδι στην αλλαζει αμεσως με καινουρια
Gongor Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Τελικά παιδιά κατέληξα στην h90-92 ευρώ για τον λόγο ότι μπορώ να την προμηθευτώ από το κατάστημα όπου πήρα και τα υπόλοιπα κομμάτια του pc! Χάνει ένα 10% σε επιδόσεις σε σύγκριση με την h100 αλλά για το budget μου πιστεύω πως είναι αξιοπρεπέστατη επιλογή ! Υπερβολή θα ήταν να ξεφύγω και άλλο ! Sent from my iPhone using Insomnia
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 να εχεις υποψην σου οτι η Silver arrow ειναι ποιο ησυχη απο την h100(νομιζω και απο την H90 οπου διαλεξες)και ιδιες επιδωσεις με την H90 περιπου. επεισης ειναι 140mm η διαμετρος του ανεμηστηρα λογικα θα ταιριαζει στο κουτι σου,απλα το αναφερω. το airflow δεν επηρεαζεται παρα το μεγεθος της ψυχτρας.ισα ισα,αν εχει καλο airflow το κουτι σου μπορει να κερδισεις και κανα βαθμο οσο αναφορα το rma της corsair,δεν ισχυει για ολους το ιδιο.ειχα στειλει πριν κανα τριμηνο μεσω καταστηματος ενα τροφοδοτικο για rma και εκανε σχεδον 1 μηνα να ερθει!!τωρα το καταστημα εφταιγε,η corsair δεν το γνωριζω.ασε που αν το στειλεις μονο σου RMA θελει και ~15 μεταφορικα. τελος θεμα γουστου ειναι..αν σου γυαλισε η h90 περισσοτερο καλα εκανες και την αγορασες.οι διαφορα στη θερμοκρασια ειναι αμελητεα. buy the way καλοριζικο
MoviemakerGr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Και εγώ επιμένω οτι VFM είναι η Antec hydro η οποία αν θέλεις αργότερα για δiκους σου λόγους την κάνεις push pull με άλλο ένα φουρφουρι των 10-12 ευρώ.
qsis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Spank το 1150 με το 1155 έχουν ίδιες τρύπες. (εκτός αν διάβασα λάθος) Η Noctua είναι χειρότερη ψύκτρα απο την Silver arrow ειναι; γιατι ειχα την εντυπωση οτι πρακτικα ανηκουν στην ιδια κατηγορια και οι μεταξυ τους διαφορες ειναι ελαχιστες με τη noctua να ειναι καπως πιο συμμαζεμενη 1156, 1155, 1150 εχουν ιδιες τρυπες ακριβως
karmen1983 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Εχω αφήσει λινκ για τις επιδόσεις τους σε θόρυβο και temps. 1
saab_21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Τελικά παιδιά κατέληξα στην h90-92 ευρώ για τον λόγο ότι μπορώ να την προμηθευτώ από το κατάστημα όπου πήρα και τα υπόλοιπα κομμάτια του pc! Χάνει ένα 10% σε επιδόσεις σε σύγκριση με την h100 αλλά για το budget μου πιστεύω πως είναι αξιοπρεπέστατη επιλογή ! Υπερβολή θα ήταν να ξεφύγω και άλλο ! Sent from my iPhone using Insomnia τσεκαρε την h80i αν αποδισει παρομοια με την h90 γιατι στα θετικα της ειναι οτι εχει καλυτερα fans οποτε δεν χρειαζεται να παρεις αλλα.σε κατι τεστ που ειδα παιζει στον ενα βαθμο διαφορα απο h100 και h100i. http://www.kitguru.net/components/cooling/henry-butt/corsair-h80i-liquid-cpu-cooler-review-firmware-v1-0-4/6/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα