Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια στο λαπτοπ δεν ανοιγει η οθονη το συνδεσα σε αλλη οθονη με καλωδιο και εδειχνει μια χαρα εικονα ενω η δικια του οθονη εχει νεκρωσει γιστι ?ξερετε τι μπορει να φταιει και ποσο περιπου θα κοστιζει?και εχετε να μου προτεινετε κανα καταστημα για να το παω για φιαξιμο γιατι δυστιχως ειναι εκτος εγγυηησης και πιστευω οι μεγαλες αλυσιδες θα ζητησουν οτι να ναι... σε θεμα λευτων :0

Δημοσ.

ποιό λάπτοπ έχεις;;

είναι σκοτάδι/πίσσα η οθόνη,η αχνοφαίνονται είδωλα  αν ρίξεις φώς μέσα στην οθόνη;

το ποιό φθηνό αν το κατέχεις βέβαια,την βρίσκεις/αγοράζεις και την αλλάζεις μόνος σου.

αν  πάς σε κατάστημα θα σου πιάσουν τον κ@λο ;)

Δημοσ.

σκοταδι τπτ...οχι δεν ξερω πολλα αρα θα τ χαλασω αμα κανω κτ μονος

Αποστολή από το GT-I9070 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Προσπαθησε το ξερεις δεν ξερεις,τι και αν το χαλασεις?αγοραζεις και δευτερη οθονη.Τα καταστηματα και οι τεχνικοι πιανουν κωλους

Δημοσ.

σκοταδι τπτ...οχι δεν ξερω πολλα αρα θα τ χαλασω αμα κανω κτ μονος

αφού δεν μπορείς αναγκαστηκά θα πας σε κατάστημα.

απο που είσαι;;

Δημοσ.

γεια σας φιλοι μου πηγα σε γνωστη αλυσιδα και μου ζητησαν λευτα τρελα με αυτα παιρνεις καινουργιο λαπτοπ /: εκει που νομιζα οτι θα ειναι λιγο το ποσο τελως παντων ξερετε κανα οικονομικο καταστημα αθηνα και εμπιστο? και πειραια γιατι εχω γνωστους και μπορει να τους το δωσω για να το πανε αφτοι παντως δεν νομιζω να τα καταφερω να βαλω.μονος οθονη παιζει να ξερει κανεις

Δημοσ.

πρέπει να είναι έμπιστο το μαγαζί,για εγγυημένη εργασία.

υπάρχουν και "μαστοράκια" αρπακόλλες,για αυτό πρόσεχε που θα το δώσεις να το επισκεύασεις.

είμαι σε άλλη πόλη, δεν μπορώ να σε βοήθησω. ;)

Δημοσ.

Ψαξε καλα στο ιντερνετ,μην βαριεστε να ψαχνετε και περιμενετε ετοιμη τροφη.Οτιδηποτε μαγαζι προτεινουμε θα θεωρηθει διαφημιση.

Κανε ερευνα αγορας να δεις που σε συμφερει να στο φτιαξουν.Και αν ειναι καμμια καλωδιοταινια οεο?

Δημοσ.

Ναι σιγουρα ψαχνω αλλα αμα ξερει καποιος γιατι να μην μου το πει.. δεν ειναι κακο μπορει να ξερει κατι η να εχει συμβει σε καποιον...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...