PhonEee Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 γεια σας παιδια στο λαπτοπ δεν ανοιγει η οθονη το συνδεσα σε αλλη οθονη με καλωδιο και εδειχνει μια χαρα εικονα ενω η δικια του οθονη εχει νεκρωσει γιστι ?ξερετε τι μπορει να φταιει και ποσο περιπου θα κοστιζει?και εχετε να μου προτεινετε κανα καταστημα για να το παω για φιαξιμο γιατι δυστιχως ειναι εκτος εγγυηησης και πιστευω οι μεγαλες αλυσιδες θα ζητησουν οτι να ναι... σε θεμα λευτων :0
coolerman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 ποιό λάπτοπ έχεις;; είναι σκοτάδι/πίσσα η οθόνη,η αχνοφαίνονται είδωλα αν ρίξεις φώς μέσα στην οθόνη; το ποιό φθηνό αν το κατέχεις βέβαια,την βρίσκεις/αγοράζεις και την αλλάζεις μόνος σου. αν πάς σε κατάστημα θα σου πιάσουν τον κ@λο
PhonEee Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 σκοταδι τπτ...οχι δεν ξερω πολλα αρα θα τ χαλασω αμα κανω κτ μονος Αποστολή από το GT-I9070 με τη χρήση Insomnia App
Roger Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Προσπαθησε το ξερεις δεν ξερεις,τι και αν το χαλασεις?αγοραζεις και δευτερη οθονη.Τα καταστηματα και οι τεχνικοι πιανουν κωλους
coolerman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 σκοταδι τπτ...οχι δεν ξερω πολλα αρα θα τ χαλασω αμα κανω κτ μονος αφού δεν μπορείς αναγκαστηκά θα πας σε κατάστημα. απο που είσαι;;
PhonEee Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 γεια σας φιλοι μου πηγα σε γνωστη αλυσιδα και μου ζητησαν λευτα τρελα με αυτα παιρνεις καινουργιο λαπτοπ /: εκει που νομιζα οτι θα ειναι λιγο το ποσο τελως παντων ξερετε κανα οικονομικο καταστημα αθηνα και εμπιστο? και πειραια γιατι εχω γνωστους και μπορει να τους το δωσω για να το πανε αφτοι παντως δεν νομιζω να τα καταφερω να βαλω.μονος οθονη παιζει να ξερει κανεις
coolerman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 πρέπει να είναι έμπιστο το μαγαζί,για εγγυημένη εργασία. υπάρχουν και "μαστοράκια" αρπακόλλες,για αυτό πρόσεχε που θα το δώσεις να το επισκεύασεις. είμαι σε άλλη πόλη, δεν μπορώ να σε βοήθησω.
PhonEee Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 τι θα κανω ρε κανεις που να γνωριζει βρε παιδια ?
Roger Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Ψαξε καλα στο ιντερνετ,μην βαριεστε να ψαχνετε και περιμενετε ετοιμη τροφη.Οτιδηποτε μαγαζι προτεινουμε θα θεωρηθει διαφημιση. Κανε ερευνα αγορας να δεις που σε συμφερει να στο φτιαξουν.Και αν ειναι καμμια καλωδιοταινια οεο?
PhonEee Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Ναι σιγουρα ψαχνω αλλα αμα ξερει καποιος γιατι να μην μου το πει.. δεν ειναι κακο μπορει να ξερει κατι η να εχει συμβει σε καποιον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα