ntinosterpsis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Νομιζω πως το εχουν παρακανει....δεν μπορω να δω ενα βιντεο στα γρηγορα, πρελει να βλεπω το Vodafone red και τον αλλο τον πιτσιρικα ολη την ωρα.Απο τα 10 βιντεο τουλαχιστον τα μισα εχουν διαφημισεις δεν παλευεται.. Υπαρχει κανας τροπος να τις γλιτωσω? 1
nemesiskp Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 adblock για την εκδοση browser που εχεις.Καλα τοσο καιρο σερφαρεις στο νετ χωρις adblock και ακομη να φτασεις στο σημειο να σπασεις το pc; 5
Adon1s Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Εγω πάντα πέφτω στην τύπισσα που οδηγάει και βρίζει σε μια διασταύρωση Sent from my iPhone using Insomnia
nicoc89 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 και εγώ adblock έβαλα γιατι με είχε τρελαίνει αυτό το πράγμαέβαλα playlist μουσική δυνατά και είχα πάει για μπάνιο και μου πέταξε διαφήμιση για ταμπόν.......
bilakos10 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 και εγώ adblock έβαλα γιατι με είχε τρελαίνει αυτό το πράγμα έβαλα playlist μουσική δυνατά και είχα πάει για μπάνιο και μου πέταξε διαφήμιση για ταμπόν....... Σημειωτέον: Οι διαφημίσεις στο youtube επηρεάζονται άμεσα απ'το ιστορικό περιήγησής σου στο εν λόγω site... 15
nilosgr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Η βίντεο-διαφημίσεις έχω την εντύπωση ότι δεν επηρεάζονται από ad-block
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 εγω που εχω το adblock δεν τις μπλοκαρει ουτε με το adblock plus...για chrome υπαρχει το screw ads...παρα πολυ καλο.
nilosgr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Και αμα είσαι απο android τι κανεις; Βλαστημας και ευχαριστείς τη Google... Μπλεγμένα συναισθήματα :-S Σοβαρά: για android κατεβάζεις την -δωρεάν- εφαρμογή pvstar+ πολύ καλύτερη του YouTube app, το μόνο μείωνεκτήμα ότι δεν έχεις πρόσβαση στις playlists που έχεις στο account σου
panos2171 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Το adblock στον FF μπου μπλοκάρει τα πάντα τόσο στο yt όσο και σε άλλες σελίδες.
mixalis@ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 johnbond το adblock plus υπαρχει και για android http://adblockplus.org/en/android
ntinosterpsis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Και εγω απο android μπαινω ταμπλετ.το κακο ειναι οτι σε pc δεν μπορω να δω. Δεν παλευονται !!!!!
sistah Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 εγω που εχω το adblock δεν τις μπλοκαρει ουτε με το adblock plus...για chrome υπαρχει το screw ads...παρα πολυ καλο. Εσυ που εχεις το adblock κατι εχεις κανει λαθος γιατι μια χαρα δουλευει και σε Chrome και σε Firefox.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα