Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομιζω πως το εχουν παρακανει....δεν μπορω να δω ενα βιντεο στα γρηγορα, πρελει να βλεπω το Vodafone red και τον αλλο τον πιτσιρικα ολη την ωρα.Απο τα 10 βιντεο τουλαχιστον τα μισα εχουν διαφημισεις δεν παλευεται..

Υπαρχει κανας τροπος να τις γλιτωσω?

• Like 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

adblock για την εκδοση browser που εχεις.Καλα τοσο καιρο σερφαρεις στο νετ χωρις adblock και ακομη να φτασεις στο σημειο να σπασεις το pc; :P

• Like 5
Δημοσ.

και εγώ adblock έβαλα γιατι με είχε τρελαίνει αυτό το πράγμα
έβαλα playlist μουσική δυνατά και είχα πάει για μπάνιο και μου πέταξε διαφήμιση για ταμπόν....... :mad:

Δημοσ.

και εγώ adblock έβαλα γιατι με είχε τρελαίνει αυτό το πράγμα

έβαλα playlist μουσική δυνατά και είχα πάει για μπάνιο και μου πέταξε διαφήμιση για ταμπόν....... :mad:

Σημειωτέον: Οι διαφημίσεις στο youtube επηρεάζονται άμεσα απ'το ιστορικό περιήγησής σου στο εν λόγω site...

• Like 15
Δημοσ.

Και αμα είσαι απο android τι κανεις;

Βλαστημας και ευχαριστείς τη Google...

Μπλεγμένα συναισθήματα :-S

Σοβαρά: για android κατεβάζεις την -δωρεάν- εφαρμογή pvstar+ πολύ καλύτερη του YouTube app, το μόνο μείωνεκτήμα ότι δεν έχεις πρόσβαση στις playlists που έχεις στο account σου

Δημοσ.

εγω που εχω το adblock δεν τις μπλοκαρει ουτε με το adblock plus...για chrome υπαρχει το screw ads...παρα πολυ καλο.

Εσυ που εχεις το adblock κατι εχεις κανει λαθος γιατι μια χαρα δουλευει και σε Chrome και σε Firefox. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...