Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 παιδια έχω ad-block στο firefox και δεν βλέπω καμια απολύτως διαφήμιση! ούτε στο ytube ούτε πουθενά αλλού. Ενώ στο safari που έχω, όποτε μπαίνω να δω κανα βινετο στο youtube στα περισσότερα θα πέσει διαφήμιση.
original89 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Κοντευω να σπασω το PC με την κωλοδιαφημιση της wind σε ολα τα αθλητικα site , sport24,gazetta,contra
Razor7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 παιδια έχω ad-block στο firefox και δεν βλέπω καμια απολύτως διαφήμιση! ούτε στο ytube ούτε πουθενά αλλού. Ενώ στο safari που έχω, όποτε μπαίνω να δω κανα βινετο στο youtube στα περισσότερα θα πέσει διαφήμιση. Κι εγώ το ίδιο δε θυμάμαι πόσο καιρό έχω να δω διαφήμιση στο yt. 1
ParhsG Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Εκανα υπομονη αλλα το παραξηλωσαν οι διαφημισεις.Να σκανε στη μεση του video και πλεον σε καθε video να βλέπω τις διαφημίσεις της COSMOTE που παραλιγο να σπασω το pc ειναι πολυ σπαστικες.Xωρια που πλεον το youtube εχει διαφημίση μπουζουκοτραγουδα και κατι ασχετα covers απο ασχετους ! Ad bloc for youtube και τελος. Καποια στιγμη θα τις κανουν υποχρεωτικες.
walkerr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μπορει κανεις να κερδισει λεφτα απο τις διαφημισεις που παιζουν στα βιντεο του? Στο μεταξυ το utube οσο παει και χειροτερευει. Παρατηρησατε τη νεα μανουρα με τα σχολια?
star12 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μπορει κανεις να κερδισει λεφτα απο τις διαφημισεις που παιζουν στα βιντεο του? Στο μεταξυ το utube οσο παει και χειροτερευει. Παρατηρησατε τη νεα μανουρα με τα σχολια? ναι μπορεις να παρεις καπια λεφτα αν παιξουν τα διαφιμστικα αισχη της γουιντ η κοσμοτε η τζαμπο πριν καπιος δει το βιντεο σου .απλα πρεπει να παρεις εγκριση πρωτα σε περιπτωση που το βιντεο εχει σχεση με πνευματικα δικαιωματα οπως τραγουδι απο συναυλια και συναφη. οσο για τα σχολια τα νεα συμφωνω .το καταλαβαινω γιατι το κανουν απ την μια .ιδιως να βλεπατε τα καθε κομεντς που ταν για τη γιουροβιζιον εκει πραματικα ξεσπασε ο τριτος παγκοσμιος. . αλλα να μη μπορεις κανεις reply σε καπιον ειναι μαμακια
walkerr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 ναι μπορεις να παρεις καπια λεφτα αν παιξουν τα διαφιμστικα αισχη της γουιντ η κοσμοτε η τζαμπο πριν καπιος δει το βιντεο σου .απλα πρεπει να παρεις εγκριση πρωτα σε περιπτωση που το βιντεο εχει σχεση με πνευματικα δικαιωματα οπως τραγουδι απο συναυλια και συναφη. οσο για τα σχολια τα νεα συμφωνω .το καταλαβαινω γιατι το κανουν απ την μια .ιδιως να βλεπατε τα καθε κομεντς που ταν για τη γιουροβιζιον εκει πραματικα ξεσπασε ο τριτος παγκοσμιος. . αλλα να μη μπορεις κανεις reply σε καπιον ειναι μαμακια Εννοειται οτι μιλαμε για αποκλειστικα δικο σου βιντεο, χωρις πνευματικα δικαιωματα αλλων. Καπου ειχα διαβασει για λεφτα που μπορει να βγαλει ο uploader απο το βιντεο του μεσω των διαφημισεων. Τα κομεντς για τη γιουροβιζιον ειναι σταγονα στον ωκεανο μπροστα στα δισεκατομμυρια κομμεντς των βιντεο του site αυτου. Μπορεις να κανει replay αλλα κατι γραφει για μεσω google....
Anorymous Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ξέρει κανένας αν μπορούμε να μπλοκάρουμε και τις διαφημίσεις από τα video τον web tv πχ antenna-mega, στο youtube είμαι ok αλλα εκεί όταν πάω να δω μια παλιά σειρά έχει όλο διαφημίσεις.
revolver1990 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Καπου ειχα διαβασει για λεφτα που μπορει να βγαλει ο uploader απο το βιντεο του μεσω των διαφημισεων. .1 δολάριο τα 1000 views περίπου.Κάτι jeremy,Mikeius βγάζουν περίπου 500-700 δολάρια τον μήνα.
walkerr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 .1 δολάριο τα 1000 views περίπου.Κάτι jeremy,Mikeius βγάζουν περίπου 500-700 δολάρια τον μήνα. Και πως ακριβως εισπραττονται αυτα τα δολλαρια?
Geosim79 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 ^^^^^ ζεστό μαύρο $.....πιθανολογώ μέσω paypal
ZAKKWYLDE Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Έχω το adblock εδώ και καιρό, και δεν έχω παρατηρήσει ποτέ διαφημίσεις στο Youtube...άρα δουλεύει .
revolver1990 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Και πως ακριβως εισπραττονται αυτα τα δολλαρια? Κάνεις συμβόλαιο με μια διαφημιστική ή το yt και σου στέλνουν μετά τα λεφτά μέσω paypal όπως είπανε και πιο πάνω. Πάντως ίσως τα λεφτά που παίρνουν οι έλληνες youtubers να είναι λιγότερα από αυτά που σου πα.Ο jeremy είχε πει παλιά ότι βγάζει αρκετά χρήματα ώστε να αγοράζει τον εξοπλισμό του και κάποια extra κάθε μήνα ενώ ο Μιχαλάκης είχε δηλώσει ότι ζει μέσω του youtubing μαζί με κάτι άλλες ψευτοδουλίτσες.Πάντως μετράνε και άλλα εκτός των views.Όπως πχ τα like του video.Γι αυτό ακούς τον κάθε βλάκα και λέει κάντε like,share,subscribe.Τέλος η αναλογία 1 δολάριο σε 1000 views είναι στο Αμέρικα.....εδώ αν δεν κάνω λάθος είναι λίγο χαμηλότερη.
fatsas1990 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Και πως μπορεί κάποιος να βαλει στο βιντεο του αυτες τις διαφημίσεις να παίζουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα