john654321 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ έχω καμιά πενταετία να ανεβάσω videos, ωστόσο ακόμα κάνω περίπου 2000 views την ημέρα και σε ένα video χτυπάω σχεδόν 1000 κάθε μέρα. Βγάζω τίποτα; Πρεπει να ενεργοποιησεις την δημιουργια εσοδων στο youtube και να ενεργοποιησεις τον λογαριασμο adsense και να τους συνχωνευσεις
lebron15 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μάλλον, δεν ισχύει για μένα γιατί έχω ανεβάσει τραγούδια και είδα ότι δεν βγάζεις χρήματα από τέτοιου είδους βίντεο.
savvas90p Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 που πηγαινω για να ξεκηνισω την λειτουργεια αυτη μετα τα δολλαρια?
mentoras99 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Πρεπει να ενεργοποιησεις την δημιουργια εσοδων στο youtube και να ενεργοποιησεις τον λογαριασμο adsense και να τους συνχωνευσεις Φαινεται καλη φαση, το να βγαζεις χρηματα απο διαφημισεις στα βιντεο. Πηγα να ενεργοποιησω το monetize, αλλα θελει να δηλωσουμε κανονικη postal address, για να κανει το adsense account? Εχει κανει κανείς προσφατα την διαδικασια να μας πει τι χρειαζεται, για το adsense account?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα