Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα παιδια
Εχω τη κουρευτικη μηχανη της philips QC5070/80 5-6 χρονια (50ε την ειχα παρει τα βγαλε τα λεφτα της). Δε της εκανα καλη χρηση ομως. Τις περισσοτερες φορες τη χρησιμοποιησα συνδεδεμενη στη πριζα και ας την ειχα φορτισει 8 ωρες πριν. Προφανως το εκανα γιατι απεδιδε/εκοβε καλυτερα στη πριζα. Θα εκανα 2πλασιο χρονο με τη μπαταρια μονο σε καθε χρηση.

Επειδη τελευταια ολο και πεφτει η αποδοση της κυριως λογω του εξαρτηματος κοπης (και οχι της μπαταριας, η μπαταρια εχει πεσει μετα απο τοσα χρονια κατ ευθειαν στη πριζα τη δουλευω για μαλλια, για γενια δε εχει προβλημα), ψαχνω να παρω καμια καινουρια. Δε ειμαστε 5-6 χρονια πισω ομως, οποτε τα λεφτα που δινω ειναι λιγοτερα. 

Εχω βρει 3 μηχανες στα 36ε μου βγαινουν και οι 3

Philips QC5365

Wahl ChromePro Adjustable

Wahl-300-Series

Επειδη δε εχω χρησιμοποιησει ποτε Wahl θα ηθελα την αποψη καποιου που εχει. Ειδικα αν καποιος εχει χρησιμοποιησει και wahl και philips θα ταν ιδανικο να μου τις συγκρινει

Δημοσ.

όχι απο προσοπική εμπιρία αλλα με μία συζίτιση με μια φίλη που είχε είδη κομοτιρίου philips μου πρότινε σαν best λυση..........

Δημοσ.

δε εχω δει καμια πανω απο αυτο το μηκος. 40 mm. ισως και να υπαρχει
αλλα μη νομιζεις οτι θα κοβουν καλα σε τοσο μεγαλο μηκος. οσο πιο κοντα στο κεφαλι ειναι στο εξαρτημα κοπης τοσο καλυτερα κοβει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...