ParhsG Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Εχω δοκιμάσει γυρω στα 4 προγραμματα φορολογικών και δεν αντιμετώπισα ιδιαιτερα προβληματα στις εκτυπώσεις σε ρολο. Τοσο σε γραφικά οσο και σε απλο κείμενο. Οι περισσοτεροι δε μπορουν να προσαρμοστουν και να τυπώσουν εκει που πρέπει αλλα το αντιμετώπισα με λιγη ωρα δουλειας περιοριζοντας το μεγεθος φυλλου εκει που πρεπει. Γενικα παντως ως προγραμματα τα θεωρω πολυ προχειρα . Μερικες συσκευες καναν και 10 δευτερολεπτα για μια απλη αποδειξη είτε σε απλο σκετο κειμενο ειτε σε γραφικα λογο πολλων thread.sleep() οπως ειδα με αναλυση. Τελος βασανιζομαι με εναν ο οποιος κρασαρε με τις εκτυπωσεις αν ηταν πανω απο μια σελιδα και ειχαν ελληνικά σε xps. Και δοκιμασα raw text στον ιδιο αλλα παρότι τα εστελνα σε encoding που θελω 737 τα γυριζε σε αλλο που δεν υποστηριζει ο εκτυπωτης 1253. Αντιο ελληνικά... Πρακτικα δε ξερω καποια λυση και τι να κανω. Δεν ειμαι αχρηστος τοσο γιατι αν το στειλω στον εκτυπωτη τα τυπώνει κανονικά. Ξερετε καποιο φορολογικο εκτυπωτη που να δουλευει σωστά; Επισης πως τυπωνετε συνηθως .
albNik Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Η κυρια δυσκολια στο ρολο ειναι το μεταβλητο μήκος χαρτιου και η θέση της σήμανσης Γενικά οι σειριακές επικοινωνίες ειναι λιγο αργές. Μια εντολή π.χ. GetDate μπορεί να θέλει 1 sec. Το αρχείο _a.txt προς σημανση πρεπει να αποσταλει στον μηχανισμό. Οσο μεγαλύτερο ειναι το αρχείο τοσο μεγαλύτερη η καθυστέριση. Ενα αλλο θέμα ειναι πως περιμενει της εκτυπωσεις το πρόγραμμα, απο κάποιο system event η κοιταει περιοδικα μηπως ηρθε κάτι στον εικονικό εκτυπωτη. Τα 10 sec ειναι υπερβολικος χρόνος.
ParhsG Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 ναι τυπου Α. Αξιζει το κοπο να ασχοληθει με Β κανεις; Ναι ξερω αλλα γενικα 1-2 sec ειναι ανεκτο θα ελεγα. Παντως δεν εχουν ολοι τοση αργη επικοινωνια απο οτι εχω δει.Γενικα ομως δεν εχουν κατι στανταρ χωρια που παιζουν στην αγορα προγραμματα που πειραζουν τα δεδομενα. Ειναι οτι να ναι.Απο μαρκες ;
ParhsG Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Casio , taxcode , Proline , Carat Sign , Algobox ,RBS ελληνικα γιατι απαγορευεται να το στειλω
albNik Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Σε 1253 ειναι το αρχειο _a.txt. Ετσι πρέπει από το νόμο. Κοιτας πρώτα να φερεις ελληνικά εκεί ασχετα αν εκτυπωνονται η οχι. Μετα υπάρχει η κωδικοποιηση εξόδου δλδ το codepage που πρέπει να σταλεί στον εκτυπωτή. Αυτο πρέπει να ειναι παραμετροποιησιμο π.χ. να βάλεις νουμερο 737, 437, 1253 κλπ. Συνηθως οι θερμικοί θελουν καποια εντολη (ESC+byte) για να αλλαξουν του δικό τους codepage. Dld να έχει ο θερμικός την αλφάβητο του 737 και εσυ να στελνεις bytes της 1253. Θεωρητικά αν στέλνεις απο το εμπορικο σου προγραμμα στον θερμικό χωρις προβλήμα , τοτε δεν πρέπει να αλλαξεις κατι μεσα απο τον φορολογικο (Υποθέτοντας ότι στέλνεις και στον εικονικό με τον ιδιο τρόπο όπως με τον θερμικό).
ParhsG Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μαλλον δεν δουλευει τοτε η κωδικοποιηση εξόδου. Και δε δουλευει στη παλαια τους έκδοση ενω στη καινουργια δουλευει. Χωρια που εχει μονο 2 επιλογές! Αρα λογικα ειναι bug της παλαιας. Ομως εχουν μεινει στη παλαια λογω προγραμματιστη. Για να αλλαξεις codepage εμενα δε μου εχει κάτσει βασικα και αποτυχαινει αναλογα το μοντελο του εκτυπωτη. Χωρια που εχω δει τεραστια ασυμβατοτητα με escape σε απλες εντολες. Ενταξει αν εχεις επωνυμους δε θα εχεις τοσο προβλημα το θεμα ειναι πως παιζουν πολλοι κινεζικοι στην αγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα