z4rx07 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Για να δούμε σε πόσους αρέσει το ποδήλατο ... Ο υποφαινομενος εχει ενα mountain bike το οποίο το χρησιμοποιώ και με λαστιχα πολης για την πολη να πηγαινω στη σχολη ενω για extreme καταστασεις βαζω αυτα με το "τακουνι" και παίρνω τα βουνά Ποια η σχέση σας με το ποδήλατο; Αγωνιστική; Ως μέσο μεταφοράς και μόνο; Αν δεν έχετε θα αγοράζατε; Σε λιγο καιρο θα επιχειρησω να ανεβω Πορταρια του Πηλίου. Επονται pics
wizzy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Ρε φιλαράκι, καλημέρα κιόλας, αλλά κάνε μια αναζήτηση στο Μπλα-Μπλα πριν να ξεκινήσεις ΑΛΛΟ ΕΝΑ θέμα για ποδήλατα, πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 5...
nemesiskp Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Εγω ελεγα να συνεχισουμε εδω.Αλλα εαν θελετε ενα νεο-καθαρο θεμα,δεν θα πω οτι με χαλαει.
nemesiskp Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Τελικα δεν εγινε συγχωνευση των θεματων;Ας κανω εγω την αρχη λοιπον. Εγω το ποδηλατακι το εχω καθαρα για χομπυ και πολυ σπανια το παιρνω για μετακινηση.Το ποδηλατο ειναι ενα ideal boommax 2012,δηλαδη οχι κατι το ιδιαιτερο.Μερικες φωτο απο τις βολτες μου: Εγκατελημενο αυτοκινητο στο Ποικιλο Ορος: Βροχη1: Βροχη2: Βροχη3: Γηπεδα Γρηγοριου Πετρουπολης: Μονοπατακι:
minaras_tio Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Τελικα ποιο θα ειναι το επισημο thread για να ποσταρουμε τα πιστολια μας???
nemesiskp Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Τελικα ποιο θα ειναι το επισημο thread για να ποσταρουμε τα πιστολια μας??? Βαλε εσυ εδω να χαζεψουμε κανα ποδηλατακι,και θα δουμε εαν τραβηξει.Στο αλλο εαν θυμαμαι καλα δεν επαιζαν και πολλες φωτος.
kalogeros Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Έχω ένα Ballistic Coater 3.0 2012, το οποίο χρησιμοποιώ αποκλειστικά μέσα στην πόλη. Καθημερινά κάνω 15-20 χιλιόμετρα, καθώς με αυτό κάνω τις περισσότερες αστικές μου μετακινήσεις (σπίτι-δουλειά-σπίτι και ό,τι άλλο προκύψει). Φυσικά, το χρησιμοποιώ και για απλές βόλτες για να ξεσκάσω. Σόρρυ γκάις, αλλά φωτογραφίες δεν έχω να ανεβάσω.
Lucifer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Για να ξεκαθαρίσω λίγο, το παλικάρι επικοινώνησε πρώτα μαζί μου κι εγώ σαν βλάκας δεν σκέφτηκα να τσεκάρω αν υπάρχει ήδη θρεντ. Οπότε το φταίξιμο είναι ξεκάθαρα και όλο δικό μου. /ικανός_moderator
Προτεινόμενες αναρτήσεις