Προς το περιεχόμενο

Go GoGadget Go !


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

 

 

Χωρίς να έχω τσεκάρει το Site, πέρα από μία ματιά που του έριξα με το κινητό, δε θα ήταν καλό να δίνεται η δυνατότητα με κάποιο τρόπο τα μέλη να προσθέτουν μόνα τους διάφορα Gadgets; Φυσικά το αναφέρω αυτό διότι έτσι και ο δικός σας κόπος θα μειωθεί, αλλά και η βάση θα γεμίσει προφανώς πολύ πιο γρήγορα.

 

Αν υπάρχει ήδη ως λειτουργία, συγχωρέστε με, απλά αυτό κατάλαβα από τα λεγόμενά σου.

 

Το θέμα, αν ενσωματωθεί κάτι τέτοιο, είναι πώς θα γίνεται να μη βάζει ο οποιοσδήποτε, οποιοδήποτε Gadget, προκειμένου να μην αλλοιώνεται το περιεχόμενο της σελίδας. Σίγουρα, μία πρόταση είναι να περνάει από τα χέρια σας η εμφάνιση του στη σελίδα. Άλλη μία, να δίνεται η επιλογή σε μέλη με κάποιο όριο posts στο insomnia.

 

Παρεμπιπτόντως, καλή αρχή και εύχομαι να δικαιωθείτε σε αυτή σας τη κίνηση.

 

=)

Το κάθε gadget έχει αρκετά πολύπλοκη δομή και αν αφήναμε τους ίδιους τους χρήστες να τα ανεβάζουν πιστεύω πως το πιθανότερο θα ήταν να κάνουμε τελικά περισσότερη δουλειά στην επιμέλεια των καταχωρήσεων από ότι αν τα βάζαμε μόνοι μας.

Καλη ιδεα. Θα μπορουσαμε να βαζουμε gadget αλλα να πρεπει να τα εγκρινει ενας adminstrator για να ανεβουν! Ετσι δεν θα υπαρχει σπαμ και θα γεμισει γρηγορα η βαση! Sent from my iPod touch using Insomnia
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης

add them. H αναπτυξη μιας κοινοτητας στηριζεται στη βοηθεια/συνεισφορά όλων ...

 

Εχω την αίσθηση ότι δεν μπορούν τα μέλη να προσθέσουν συσκευές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 μήνες μετά...

Πρώτα από όλα να σας πω ότι έχετε κάνει τρομερή δουλειά, μπράβο ρε παιδιά :)

Έχω μια πρόταση όμως. Στις επιτραπέζιες κονσόλες έχετε βάλει στη βαθμολογία το "Online". Σε αυτό το κομμάτι θα πρότεινα να υπήρχε βαθμίδα "κανένα", η οποία δε θα έκοβε πόντους από το συνολικό σκορ. Είναι λίγο άδικο να κόβονται βαθμοί από το Master System πχ, επειδή δεν έχει online.

Η λύση αυτή τη στιγμή είναι να βάζεις "άψογο" στο "online" για να μην κόβονται βαθμοί, αλλά το "άψογο" δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα, αφού οι παλιές κονσόλες δεν είχαν καν online functionalities :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 5 μήνες μετά...

φτιάξετε λίστες με τα gadgets που έχετε, που θέλετε ή που είχατε, διατηρώντας το προσωπικό ιστορικό σας.  να μπορουμε να βλεπουμε τα προφιλ τον αλλον με το τι εχουν αγορασει 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...