Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια θελω να παρω intel intel core i3 και http://www.e-shop.gr/product?id=PER.513578

θα λειτουργισουν σε αυτην και ειναι καλος συνδιασμος καρτας γραφικων και cpu και η μητρικη υποστηριζει την καρτα και τι τροφοδοτικο θελει eshop κατα προτιμηση

Δημοσ.

να υποθέσω η μητρική είναι αυτή της υπογραφής σου ? Αν ναι τότε μιά χαρά  συμβατά είναι.

Επίσης γνώμη μου δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για 7770 . Με ίδια και λιγότερα χρήματα πας σε 7790 και με λίγα παραπάνω σε 7850 και 650 ti boost που είναι αρκετά ανώτερες

Δημοσ.

να υποθέσω η μητρική είναι αυτή της υπογραφής σου ? Αν ναι τότε μιά χαρά  συμβατά είναι.

Επίσης γνώμη μου δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για 7770 . Με ίδια και λιγότερα χρήματα πας σε 7790 και με λίγα παραπάνω σε 7850 και 650 ti boost που είναι αρκετά ανώτερες

ναι η μητρικη ειναι αυτη επισης την 7770 την βρισκω 40ε στο ebay και κατι αλλο για τροφοδοτικο τι θελουν αυτα ?

Δημοσ.

αν μιλάμε για i3 και 7770 δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις σε ρεύμα . Με ένα ποιοτικό ~500W είσαι υπερκαλυμένος πιστεύω

Δημοσ.

<p>αν μιλάμε για i3 και 7770 δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις σε ρεύμα . Με ένα ποιοτικό ~500W είσαι υπερκαλυμένος πιστεύω</p>

Αν μπορείς να μου προτείνεις ένα μέχρι 40 Ε από eshop ποιοτικό

Δημοσ.

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E207031C1BEEAFF197DF1CC1DEEF978D&pa=55388E87BE5D7E41807781169A8166D1

κοντά στα λευτά που θέλεις μπορείς να δεις κάτι τετοιο στα 46 με δωρεάν μεταφορικά . Καλύτερα να περιμένεις και άλλες γνώμες , αλλά πιστεύω θα σε καλύψει με το παραπάνω .

Δημοσ.

Στο οριο θα εισαι και με 40 ευρω psu αλλα και με 430watt. Η amd προτεινει τουλαχιστον 500. Λογικα θα χρειαστει να ανεβασεις budget.

Δημοσ.

<p>Αν μιλάμε για 7770 τη σηκώνει άνετα το συγκεκριμένο.Ίσως μπορεί να βρει και καλύτερο που να τον βολεύει σε αυτά τα χρήματα.</p>

Μάλλον θα παρω Ρο thermaletake 55Ε από το eshop 530 w

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...