χρηστος9 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 δεν ξέρω εάν γράφω στην σωστή κατηγορία αλλά γράφω στο forum για πρώτη φορά αυτή τη στιγμή έχω ένα htc hd2 με android και σκέφτομαι να αγοράσω ένα άλλο κινητό και είμαι σε δίλημμα ανάμεσα σε iphone και το lg optimus l9 ή το lg optimus 4x. Γενικά έχω χρησιμοποιήσει ένα iphone 4 για αρκετές ώρες και μου άρεσε ιδιαίτερα το λειτουργικό του απλά γενικά το κινητό το θέλω για να μπαίνω στο internet να βλέπω e-mail να παίζω κανένα καλό παιχνιδάκι και φυσικά τηλέφωνο και μηνύματα απλά γενικά μου αρέσουν τα κινητά με μεγάλες οθόνες κάτι που δεν το συναντάμε στα iphone περιμένω να ακούσω γνώμες αρνητικά και θετικά και για το iphone και για τα παραπάνω android
ts13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Κοιτα..απο τη στιγμή που θέλεις Internet , email και παιχνίδια..πήγαινε κατευθείαν για iPhone Sent from my iPhone using Insomnia
kataramenos32 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Ρε φιλε εξηγησε μου εφοσον εχεις 600-700€ να διαθεσεις για IPhone γιατι δεν τα διαθετεις σε ενα High-End Android και οχι σε αυτα που αναφερεις?
χρηστος9 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 γιατί δεν πρόκειται να έπαιρνα iphone 5 εκτός άμα βρω κανένα με χαμηλή τιμή σε καμιά αγγελία και γενικά άμα πάω σε iphone θα πάω λογικα σε κάποιο μεταχειρισμένο λογικά λόγο άσχημων οικονομικών γιαυτό ψάχνομαι σε κινητά με τιμές κάπου στα 250+-
cpgr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 γιατί δεν πρόκειται να έπαιρνα iphone 5 εκτός άμα βρω κανένα με χαμηλή τιμή σε καμιά αγγελία και γενικά άμα πάω σε iphone θα πάω λογικα σε κάποιο μεταχειρισμένο λογικά λόγο άσχημων οικονομικών γιαυτό ψάχνομαι σε κινητά με τιμές κάπου στα 250+- Αμα περιμενεις κανα δυο μηνες θα βγουνε καινουρια μοντελα απο lg,htc samsung.. Παντως σε αυτο το budget, κατα σειρα προτιμησης μου πανε 1) iphone4s (Εαν το βρεις σε χαμηλη τιμη) 2)galaxyS2/S2 plus (Κορυφαιο κινητο απο ολες τις πλευρες) 3)LgOptimus4x (κακή αυτονομια,πολυ καλα specs/τιμη) 4)Htc one SV (Παρα τις 4.3ιντσες εχει μεγαλη οθονη+το μοναδικο 4G κατω απο 300ε) 5)Lg l9 (Καλο φενεται αλλα πολυ ποιο πισω απο τα προηγουμενα) 6)Samsung I9070 (Οτι καλυτερο value for money με ανεκτα specs)
χρηστος9 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Αμα περιμενεις κανα δυο μηνες θα βγουνε καινουρια μοντελα απο lg,htc samsung.. Παντως σε αυτο το budget, κατα σειρα προτιμησης μου πανε 1) iphone4s (Εαν το βρεις σε χαμηλη τιμη) 2)galaxyS2/S2 plus (Κορυφαιο κινητο απο ολες τις πλευρες) 3)LgOptimus4x (κακή αυτονομια,πολυ καλα specs/τιμη) 4)Htc one SV (Παρα τις 4.3ιντσες εχει μεγαλη οθονη+το μοναδικο 4G κατω απο 300ε) 5)Lg l9 (Καλο φενεται αλλα πολυ ποιο πισω απο τα προηγουμενα) 6)Samsung I9070 (Οτι καλυτερο value for money με ανεκτα specs) ok ευχαριστώ για τις επιλογές έτσι και αλλιώς θα περιμένω λίγο καιρό μέχρι να πουληθεί το υπάρχων κινητό αλλά θα ήθελα να ακούσω μερικά θετικά και αρνητικά και από την πλευρά των iphone 4 και 4s και των παραπάνω android για την χρήση που τα θέλω
michalisv Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δες το Sony Xperia T που αν και έχει διπύρηνο έχει παρόμοιες επιδόσεις με ένα τετραπυρηνο και είναι και αρκετά όμορφο.Το iPhone 4s έχει πιο σταθερό λειτουργικό Αλλά με πολλούς περιορισμούς + ότι έχει μικρή οθόνη.
ShadowSpectre Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Κοιτα..απο τη στιγμή που θέλεις Internet , email και παιχνίδια..πήγαινε κατευθείαν για iPhone Sent from my iPhone using Insomnia Εκτιμώ την αίσθηση του χιούμορ και την οποία προφανως διαθέτεις. Αλλά σοβαρά τώρα...άμα κάποιος ήθελε αύτά που ανέφερες θα αγόραζε PS Vita,μη τρελαθούμε κιόλας. Ή απλά αγοράζεις ενα S3 που είναι κλάσης ανώτερο σαν specs απο 4s ή/και το iphone 5. Ή αν δες θες Samsung,πας και σε Nokia...διόλου άσχημα τα Windows phone. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2013 από ShadowSpectre 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα