Superpie Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Παιδια θελουν να στειλουν απο πολη της Ευρωπης,Γερμανια συγκεκριμενα σε εναν φιλο μου κατι πραγματα.Δηλαδη,cpu m/b ram playstation 4 μια οθονη υπολογιστη,μια τηλεοραση 40", 2 καρτες γραφικων,εναν ssd ενα κινητο και ενα Tablet.Θα τα στειλει ιδιωτης,γνωστος του φιλου δλδ και θελω να μου πειτε ποιος ειναι ο πιο οικονομικος τροπος να τα στειλει εδω στην Ελλαδα? Και ασφαλης σχετικα μην δουμε σπασμενες τις οθονες δηλαδη..Εχει κανεις καμια προταση?
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 PS4; Δεν του λες να στείλει και σε μένα ένα τέτοιο; Πράγματα τόσο μεγάλης αξίας, μόνο με μεταφορική και μόνο ασφαλισμένα.
makfil Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Παιδια θελουν να στειλουν απο πολη της Ευρωπης,Γερμανια συγκεκριμενα σε εναν φιλο μου κατι πραγματα.Δηλαδη,cpu m/b ram playstation 4 μια οθονη υπολογιστη,μια τηλεοραση 40", 2 καρτες γραφικων,εναν ssd ενα κινητο και ενα Tablet.Θα τα στειλει ιδιωτης,γνωστος του φιλου δλδ και θελω να μου πειτε ποιος ειναι ο πιο οικονομικος τροπος να τα στειλει εδω στην Ελλαδα? Και ασφαλης σχετικα μην δουμε σπασμενες τις οθονες δηλαδη..Εχει κανεις καμια προταση? Στον οδηγό της υπογραφής μου έχει προσθέσει ο Gus4 (post #90, σελίδα 6) τη μεταφορική εταιρεία transport2greece που μεταφέρει δέματα από την Ευρώπη και, κυρίως, από τη Γερμανία. Μπορείς να τους τηλεφωνήσεις (Κατερίνη,2351036010) και να συζητήσεις μαζί τους ότι θέλεις.
Superpie Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 PS4; Δεν του λες να στείλει και σε μένα ένα τέτοιο; Πράγματα τόσο μεγάλης αξίας, μόνο με μεταφορική και μόνο ασφαλισμένα. Οχι με κουριερ δηλαδη? Εχεις να μου προτεινεις καμια μεταφορικη σχετικα οικονομικη + ασφαλεια?
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Οι κούριερ είναι για μικρά δέματα. Εγώ σε διάφορες εισαγωγές που έχω κάνει για τη δουλειά μου έχω χρησιμοποιήσει αυτή τη μεταφορική και είμαι αρκετά ικανοποιημένος: http://www.intercontor.gr/ Εξηγείς αναλυτικά τι δέματα θες να μεταφέρεις, τι διαστάσεις θα έχουν πακεταρισμένα και πόσο ζυγίζουν. Σε κάθε περίπτωση, όποια μεταφορική και να επιλέξεις, θα πληρώσεις οπωσδήποτε ασφάλεια. Μην το τσιγκουνευτείς, δεν κοστίζει κάτι ιδιαίτερο και επειδή ατυχήματα συμβαίνουν στον καθένα, καλό είναι να είσαι καλυμένος.
Superpie Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Ξερετε καποια αλλη μεταφορικη που να εχει καποιο ενδεικτικο καταλογο τιμων? Το δεμα θα ειναι τελικα περιπου 40 κιλα και θα εχει διαστασεις 1,6μετρα σε ολες του τις πλευρες..
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Ξερετε καποια αλλη μεταφορικη που να εχει καποιο ενδεικτικο καταλογο τιμων? Το δεμα θα ειναι τελικα περιπου 40 κιλα και θα εχει διαστασεις 1,6μετρα σε ολες του τις πλευρες.. Οι διαστάσεις που λες είναι χονδρικά οι διαστάσεις μιας παλέτας. Γύρω στο 150-160άρι σε κόβω.
Superpie Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δεν μου βγαζει τιμη,το εκανα.Μονο χρονο παραδοσης..
giorgos147 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Όπα, με συγχωρείς, δε το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ, αλλά πίστευα ότι θα βγάλει και αξία. Edit: Αφού το λέει πάνω-πάνω, χρόνο παράδοσης. Τυφλήτιδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα