noob Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Έφεραν οι γείτονες πριν τρεις μέρες ένα θηριάκι το οποίο είναι σε περίεργη φάση ηρεμίας.Για την ακρίβεια το σκυλί είναι σε φάση Μπουτάρη (πιο cool πεθαίνεις).Δεν έχει βγάλει κιχ 3 μέρες τώρα,ανοίγει το στόμα του μόνο όταν είναι να φάει.Απ' όσο μπορώ να καταλάβω,είναι αρκετά μεγάλο σε ηλικία.Λέτε εκεί να οφείλεται η τόση ηρεμία,παίζει να είναι στα τελευταία του?
Toufas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δεν εχει καποιο λογο να γαβγισει, αρα δεν το κανει. 1
RottenLungs Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Η δικιά μου γάβγιζε μόνο όταν ήθελε κάτι δηλαδή 2-3 φορες την μέρα και για κάποια seconds την φορά.
noob Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δεν εχει καποιο λογο να γαβγισει, αρα δεν το κανει. Χμμ ναι το σκέφτηκα κι αυτό.. αλλά μπορείς να μου πεις ένα pomeranian από άλλους γείτονες τι λόγο έχει να μου ζαλίζει τα @@ όλη μέρα?
andreapaog328 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 και το δικό μου άραζε ολη μέρα. αν πέρναγε τιποτα όμως γινοτανε σοου...
mary Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Και αντί να χαίρεστε που δε γαυγιζει ολη την ωρα, παραπονιέστε κιολας!! 5
gatokoritso Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 παιξε του αυτο το βιντεο: και πες αντιδρασεις.
noob Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Και αντί να χαίρεστε που δε γαυγιζει ολη την ωρα, παραπονιέστε κιολας!! Δεν παραπονιόμαστε απλώς απορούμε. Ε μα τι να κάνω σκυλί που δε γαβγίζει πρώτη φορά βλέπω.. 1
REDODIN7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 παιξε του αυτο το βιντεο: και πες αντιδρασεις. Εμενα ειναι δεδομενο οταν περναει αστυνομια, ΕΚΑΒ, πυροσβεστικο και κανενας γυφτος με ντουντουκα εχουμε show Υ.Γ Δεν ειναι τρελες φατσουλες οταν το κανουν αυτο ?
HALF EVIL Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δεν παραπονιόμαστε απλώς απορούμε. Ε μα τι να κάνω σκυλί που δε γαβγίζει πρώτη φορά βλέπω.. Η παροιμία λέει σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει, οπότε προσοχή.....
noob Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Ηρεμια πριν την καταιγιδα. Η παροιμία λέει σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει, οπότε προσοχή..... Να μην πλησιάσω ε?
noob Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 παιξε του αυτο το βιντεο: και πες αντιδρασεις. Εγώ να του το παίξω το βίντεο,άμα όμως μετά κάνει ντουέτο με το pomeranian πες μου ποιον θα κυνηγάω..
apostolisR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 και το δικό μου άραζε ολη μέρα. αν πέρναγε τιποτα όμως γινοτανε σοου... και το δικό μου σε μια τέτοια φάση είναι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα