Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι σκύλες μου όταν ήταν ποιο μικρές σε ηλικία έκαναν πανικό οταν έβλεπαν συγκεκριμένα άτομα
τώρα έχουν ηρεμήσει και γαβγίζουν μόνο αν δουν άγνωστη φάτσα να πλησιάζει την περίφραξη του σπιτιού
η μικρή μου η σκύλα η γκόπ γκόπ γαβγίζει οταν σε δει να τρως κάτι , έχει ψύχωση με το φαι
ήρεμο τελείως σκυλί που δεν γαβγίζει με τίποτα έχω δει μόνο γέρικο που δεν είχε όρεξη , έγραφε τους πάντες και τα πάντα
και συνέχιζε το άραγμα .

Δημοσ.

Ξερεις τι ρατσα ειναι το σκυλι? Ή αν δεν ειναι καθαροαιμο με τι μοιαζει. Π.χ. με τσοπανοσκυλο λυκοσκυλο κλπ.

Δημοσ.

Θα εκτεθούμε.  :P   Όχι σοβαρά θα το ρωτήσω το σκυλί πιο μετά (γιατί ακόμα είναι ψιλοσκοτάδι και δε φαίνεται καλά) αν μου επιτρέπει να βγάλω τη μουτσούνα του στο internet και αν τυχόν δε μου πει κάτι ελπίζω τουλάχιστον να μου γνέψει . :D  Πάντως το κοιτάζω με κοιτάει του μιλάω τίποτα ατάραχο lexotanil του δώσανε wtf?

Δημοσ.

Η παροιμία λέει σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει, οπότε προσοχή.....

HALF EVIL σου μιλάει ο half noob. Πήγα να χαϊδέψω το θηρίο και τώρα μαζεύω τα κομμάτια μου..   :shock:

Τζαστ κιντιν'. :X  Λοιπόν η αλήθεια είναι ότι από χθες το σκυλί  δεν το βλέπω. Ή είναι σε σημείο που δεν μπορώ να το δω ή την έκανε. :mellow:

Δημοσ.

HALF EVIL σου μιλάει ο half noob. Πήγα να χαϊδέψω το θηρίο και τώρα μαζεύω τα κομμάτια μου..   :shock:

Τζαστ κιντιν'. :X  Λοιπόν η αλήθεια είναι ότι από χθες το σκυλί  δεν το βλέπω. Ή είναι σε σημείο που δεν μπορώ να το δω ή την έκανε. :mellow:

Μάλλον είναι φιλοσοφημένο για την σκυλίσια ζωή , ή είναι σε κατάθλιψη και δεν δίνει δεκάρα για τίποτα.

Δημοσ.

noob,μήπως,λέω μήπως,μένεις Βριλήσσια;

Που το κατάλαβες??? :wacko:  Και το είπα ρε γμτ θα εκτεθούμε,τώρα ξέρεις ακριβώς πού μένω..  Ο σφίχτερμαν  με το πομεράνιαν είσαι??  :shock:   Καλό σκυλάκι αξιαγάπητο πλάκα έκανα πριν!

'Oχι,δε μένω Βριλήσσια.  :P 

• Like 3
Δημοσ.

HoHoHo!!!Απλά σε ρώτησα γιατι ξέρω μια περίπτωση που και πομεράνιαν έχουν και ένα κτηνάκι που πρόσφατα έφεραν και δεν γαβγίζει σχεδόν ποτέ!

Δημοσ.

Mικρός που είναι ο κόσμος ε?Τι ράτσα είναι το κτηνάκι?

Σίγουρα δεν είσαι ο μούσκουλας?  :ph34r:

Δημοσ.

Ή το σκυλί είναι κωφάλαλο ή οι γείτονες είναι πολύ φλώροι και δεν μπαίνει στον κόπο να γαβγίσει.

Δημοσ.

Κάποιος χρειάζεται οφθαλμίατρο άμεσα..  Αφού λέμε ότι στην ίδια γειτονιά υπάρχει άλλο σκυλί που ΓΑΒΓΙΖΕΙ πώς θα μπορούσε να ισχύει το 2ο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...