nicoc89 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 οι σκύλες μου όταν ήταν ποιο μικρές σε ηλικία έκαναν πανικό οταν έβλεπαν συγκεκριμένα άτοματώρα έχουν ηρεμήσει και γαβγίζουν μόνο αν δουν άγνωστη φάτσα να πλησιάζει την περίφραξη του σπιτιούη μικρή μου η σκύλα η γκόπ γκόπ γαβγίζει οταν σε δει να τρως κάτι , έχει ψύχωση με το φαιήρεμο τελείως σκυλί που δεν γαβγίζει με τίποτα έχω δει μόνο γέρικο που δεν είχε όρεξη , έγραφε τους πάντες και τα πάντακαι συνέχιζε το άραγμα .
crupo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Ξερεις τι ρατσα ειναι το σκυλι? Ή αν δεν ειναι καθαροαιμο με τι μοιαζει. Π.χ. με τσοπανοσκυλο λυκοσκυλο κλπ.
noob Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Πιο πολύ μου κάνει για τσοπανόσκυλο/tibetan mastiff.
noob Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Θα εκτεθούμε. Όχι σοβαρά θα το ρωτήσω το σκυλί πιο μετά (γιατί ακόμα είναι ψιλοσκοτάδι και δε φαίνεται καλά) αν μου επιτρέπει να βγάλω τη μουτσούνα του στο internet και αν τυχόν δε μου πει κάτι ελπίζω τουλάχιστον να μου γνέψει . Πάντως το κοιτάζω με κοιτάει του μιλάω τίποτα ατάραχο lexotanil του δώσανε wtf?
noob Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Η παροιμία λέει σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει, οπότε προσοχή..... HALF EVIL σου μιλάει ο half noob. Πήγα να χαϊδέψω το θηρίο και τώρα μαζεύω τα κομμάτια μου.. Τζαστ κιντιν'. Λοιπόν η αλήθεια είναι ότι από χθες το σκυλί δεν το βλέπω. Ή είναι σε σημείο που δεν μπορώ να το δω ή την έκανε.
HALF EVIL Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 HALF EVIL σου μιλάει ο half noob. Πήγα να χαϊδέψω το θηρίο και τώρα μαζεύω τα κομμάτια μου.. Τζαστ κιντιν'. Λοιπόν η αλήθεια είναι ότι από χθες το σκυλί δεν το βλέπω. Ή είναι σε σημείο που δεν μπορώ να το δω ή την έκανε. Μάλλον είναι φιλοσοφημένο για την σκυλίσια ζωή , ή είναι σε κατάθλιψη και δεν δίνει δεκάρα για τίποτα.
noob Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 noob,μήπως,λέω μήπως,μένεις Βριλήσσια; Που το κατάλαβες??? Και το είπα ρε γμτ θα εκτεθούμε,τώρα ξέρεις ακριβώς πού μένω.. Ο σφίχτερμαν με το πομεράνιαν είσαι?? Καλό σκυλάκι αξιαγάπητο πλάκα έκανα πριν! 'Oχι,δε μένω Βριλήσσια. 3
Coddoc Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 HoHoHo!!!Απλά σε ρώτησα γιατι ξέρω μια περίπτωση που και πομεράνιαν έχουν και ένα κτηνάκι που πρόσφατα έφεραν και δεν γαβγίζει σχεδόν ποτέ!
noob Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Mικρός που είναι ο κόσμος ε?Τι ράτσα είναι το κτηνάκι? Σίγουρα δεν είσαι ο μούσκουλας?
bilakos10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Ή το σκυλί είναι κωφάλαλο ή οι γείτονες είναι πολύ φλώροι και δεν μπαίνει στον κόπο να γαβγίσει.
noob Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Κάποιος χρειάζεται οφθαλμίατρο άμεσα.. Αφού λέμε ότι στην ίδια γειτονιά υπάρχει άλλο σκυλί που ΓΑΒΓΙΖΕΙ πώς θα μπορούσε να ισχύει το 2ο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα