Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλημερα,

εχω το εξης προβλημα, κολλησα τον ιο του Υπουργειου Δημ Ταξης με τα γνωστα αποτελεσματα οταν μπαινω στα windows...μπηκα απο safe mode και εκανα επαναφορα συστηματος 1 μερα πριν και ημουν Ok...

το θεμα ειναι οτι μολις εκανα restart για πρωτη φορα μου βγαζει το εξης:

Windows failed to start up. A recent hardware or software change might be the cause. To fix the problem:

1. Insert your windows installation disc and restart your computer.
2.choose your language settings and then click next.
3.click "repair your computer."

If you do not have this disc, contact your system administrator or computer manufacturer for assistance.

Status: 0xc000000f

Info: The boot selection failed because a required device is inaccesible.

Τι κανω τωρα? Εχω καποια αρχεια που δεν πρεπει να χασω στην επιφανεια εργασιας, μετα δεν με απασχολει να το κανω format.

Ευχαριστω και sorry αν ξαναρωταω κατι συνηθες.

Δημοσ.

Όταν έχεις ιό δεν κάνεις επαναφορά. Τον σβήνεις με antivirus. Η επαναφορά δεν αλλάζει αρχεία, μόνο ρυθμίσεις.

Στο θέμα σου τώρα. Φτιάχνεις ένα live CD εκκινείς το pc Σου Απο κει.κρατάς ότι αντίγραφο ασφαλείας θες κανείς.φορματ και είσαι Κ-Ο-Μ-Π-Λ-Ε.

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση...αλλα τι ειναι το live cd και πως το φτιαχνω? το cd που κανει restore τα windows?

Δημοσ.

Live CD είναι για παράδειγμα ένα CD εγκαταστασης των Linux (όχι των Windows). Πως το φτιάχνεις; Κατεβάζεις το iso του ubuntu, το καις σε ένα CD πατώντας δεξί κλικ, άνοιγμα με..., δημιουργία είδωλου των Windows αν είσαι σε Windows 7, σε windows xp θα χρειαστείς ξεχωριστό πρόγραμμα. Αφού το κάψεις εκκινείς το pc Απο το CD, και στις επιλογές που θα εμφανιστούν πατάς δοκιμή των ubuntu. Μετά απλώς ψάχνεις τα αρχεία που θες, τα γράφεις σε ένα usb stick και κανείς το φορματ σου.

Δες και κάνα βιντεάκι στο YouTube για δημιουργία live CD του ubuntu.

Δημοσ.

Όταν έχεις ιό δεν κάνεις επαναφορά. Τον σβήνεις με antivirus. Η επαναφορά δεν αλλάζει αρχεία, μόνο ρυθμίσεις.

Σε όλα: Since when?... 

Για διάβασε σε παρακαλώ το FAQ για το system restore από την MS... 

@TS

Ακολούθησε τις οδηγίες από εδώ για να φτιάξεις ένα repair disk και κάνε boot με αυτό για να κάνεις repair το σύστημά σου. Σε γλιτώνει και από τη διαδικασία του format

• Like 1
Δημοσ.

Σε όλα: Since when?... 

Για διάβασε σε παρακαλώ το FAQ για το system restore από την MS... 

@TS

Ακολούθησε τις οδηγίες από εδώ για να φτιάξεις ένα repair disk και κάνε boot με αυτό για να κάνεις repair το σύστημά σου. Σε γλιτώνει και από τη διαδικασία του format

Without affecting your personal filesΤι δεν καταλαβαινς;;;Edit: +1 στο repair disk.
Δημοσ.

Είναι πρωί ακόμα, τώρα πίνω τον πρώτο μου καφέ, άρα συγχωρέστε με για την καλοσύνη μου :) 

Πάμε: 

1. How does system restore work? 

System Restore uses restore points to return your system files and settings to an earlier point in time, without affecting personal files.

(το οποίο σημαίνει ότι τις φωτογραφίες που έχεις από την Μαιρούλα με το bikini ή το pretty bra δεν θα τις χάσεις)

Και παρακάτω λέει:

2. What files are changed during a system restore?

System Restore affects Windows system files, programs, and registry settings. It can also make changes to scripts, batch files, and other types of executable files on your computer.

Note

System Restore does not affect personal files, such as e-mail, documents, or photos, so it cannot help you restore a deleted file. If you have backups of your files, you can restore the files from a backup.

Ο ιός, σε ποια κατηγορία ανήκει; Στην πρώτη (personal files); Ή στην δεύτερη;

Δημοσ.

Το restore αντικαθιστά μόνο κάποια αρχεία,τα ποιο σημαντικά για την σωστή λειτουργία ενός Η/Υ,αν ο ιός έχει κολλήσει σε αρχείο που δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία,τότε εύκολα τον ξανά μολύνει.

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητο να είναι από ιό το πρόβλημα ή μπορεί να το είχε δημιουργήσει το πρόβλημα ο ιός. Επίσης, για τον συγκεκριμένο ιό που λέει, δεν έχω δει να δημιουργεί τέτοια προβλήματα. :) 

Δημοσ.

Και πάλι not true :P 

Τα δικά μου έχουν ημερομηνία εγκατάστασης 26/4/2010, έχουν επιβιώσει από μια αλλαγή μητρικής, 4 κάρτες γραφικών, αρκετά errors από 3rd party apps/drivers/κ.λπ, αρκετές BSODs από μια μνήμη (που έκανα το λάθος να την πάρω από Multirama και όταν την πήγα για αλλαγή μου την κράτησαν για έλεγχο 3 εβδομάδες) και ένα χρόνο χωρίς ups αλλά με διακοπές ρεύματος από κάθε δεκάλεπτο μέχρι και κάθε μια ώρα :) 

(καλά, αν είχα XP θα είχα κάνει τώρα 30 format :P )

Δημοσ.

Άλλο επιβιώνουν και άλλο είναι fresh and clean. Και εγώ ξέρω κάποιον που έχει πσ πένταετιας με Windows xp, επιβιώνει αλλά παίρνει ένα δεκάλεπτο να άνοιξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...