Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...Εχω προσπαθησει να αλλαξω παστα(και οχι μονο εγω) στο συγκεκριμενο laptop 4-5 φορες και καθε φορα η καρτα γραφικων εχει διαφορετικη θερμοκρασια...Και εξηγουμαι...Ενω ο επεξεργαστης τωρα το καλοκαιρι ξεκιναει στους 41 βαθμους η καρτα αρχιζει απο τους 50 και σε κατασταση idle φτανει μεχρι 68...Του αλλαξα παστα το μεσημερι και μολις τον ανοιξα ο επεξεργαστης ειχε ιδια θερμοκρασια αλλα η καρτα ηταν μεταξυ 95-102....Αυτο που μου φαινεται παραξενο ειναι οτι με 100 βαθμους και το μηχανημα στη βαση δεν εκαιγε τοσο οσο να δικαιολογει την θερμοκρασια αυτη(λιγο χλιαρο ηταν)....Μηπως υπαρχει καποιο θεμα με τους αισθητηρες και βγαζει οτι να ναι....

Δημοσ.

στην κάρτα είχε thermal pad όταν έκανες την αλλαγή; η είχε πάστα;;

μέσω bios τι θερμοκρασίες λεει;;

Δημοσ.

Σε τεσσερα σημεια διπλα απο την καρτα εχει thermal pad και δεν τα εχω πειραξει...Τωρα πανω στην καρτα δεν θυμαμαι τι ειχε..Ενδεχεται η διαφορα αυτη να προκαλει τοσο μεγαλη διαφορα; Στο Bios δεν γραφει θερμοκρασιες...

post-175700-0-22306700-1371308888_thumb.jpg

Δημοσ.

Σε τεσσερα σημεια διπλα απο την καρτα εχει thermal pad και δεν τα εχω πειραξει...Τωρα πανω στην καρτα δεν θυμαμαι τι ειχε..Ενδεχεται η διαφορα αυτη να προκαλει τοσο μεγαλη διαφορα; Στο Bios δεν γραφει θερμοκρασιες...

ίσως,μόνο με δοκιμή με thermal pad θα το διαπιστώσεις.

για αισθητήρες δεν νομίζω να έχεις θέμα..μόνο στην κάρτα βλέπω φεύγει κατά πολύ.

Δημοσ.

Ποιο προτεινεις εσυ(ποιοτητα-καταλληλες διαστασεις);

κοίτα αν είχε και το μετρούσες θα έβγαζες συμπέρασμα.

δεν ξέρω τι διακένο έχει 0.5 χιλιοστό, 1χιλιοστό,1.5χιλιοστό,

υπάρχουν διάφορα σε χιλιοστά.

συνήθως 1 με 1.5 χιλιοστό εκεί παίζουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...