Προς το περιεχόμενο

Destiny [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι παιδες δεν μου αρεσει το game...Μονο για την συλλογη το παιρνω απλα να το παιξω ετσι για χαβαλε λιγο...

Για αυτο και παιρνω το απλο...σιγα μην δωσω €+χρονο σε game που δεν γουσταρω.Οπως ειπα απλα και μονο για την συλλογη...Αν ηθελα να ασχολιθω θα το ειχα παρει καιρο τωρα και στο ps4...

thx για τις γνωμες παιδες...

• Απαντ. 689
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οχι παιδες δεν μου αρεσει το game...Μονο για την συλλογη το παιρνω απλα να το παιξω ετσι για χαβαλε λιγο...

Για αυτο και παιρνω το απλο...σιγα μην δωσω €+χρονο σε game που δεν γουσταρω.Οπως ειπα απλα και μονο για την συλλογη...Αν ηθελα να ασχολιθω θα το ειχα παρει καιρο τωρα και στο ps4...

Το βρισκεις μεταχειρισμενο στα 10-15€

Δημοσ.

Για το απλό εννοώ.Πωλείται 15€.Ακόμα και το Taken King φθηνό είναι,άλλοι πλήρωσαν ξεχωριστά το παιχνίδι 50-55€+40 τα 2 Dlc.

Δημοσ.

Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι καποιος να εχει στην συλλογη του παιχνιδι που δεν του αρεσει και δεν γουσταρει. Το διαβασα και αυτο που λεμε :P

Στην τελικη με βαση αυτα που γραφεις,γιατι δεν του ριχνεις μια ενοικιαση ενα 3ημερο(κυριως Σ/Κ)να εισαι κυριος?

• Like 2
Δημοσ.

Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι καποιος να εχει στην συλλογη του παιχνιδι που δεν του αρεσει και δεν γουσταρει. Το διαβασα και αυτο που λεμε :P

Στην τελικη με βαση αυτα που γραφεις,γιατι δεν του ριχνεις μια ενοικιαση ενα 3ημερο(κυριως Σ/Κ)να εισαι κυριος?

Δν μπορεις να το καταλαβεις γτ προφανως δεν εισαι συλλεκτης...

απο τα 5 μου που επιασα 1η φορα να παιξω με θυμαμαι να μην πεταω τπτ και να μαζευω...τωρα στα 33 μου εχω μια συλλογη που πολλοι θα ζηλευαν...Πολλα απο αυτα που εχω δεν τα εχω ανοιξει ΚΑΝ...μονο ενας συλλεκτης μπορει να καταλαβει...Οσο για την ενοικιαση ακυρουμπα γτ το παιχνιδι θελω να μου μεινει στην Σ Υ Λ Λ Ο Γ Η...Πιο ελληνικα δν μπορω να το γραψω...

Για το απλό εννοώ.Πωλείται 15€.Ακόμα και το Taken King φθηνό είναι,άλλοι πλήρωσαν ξεχωριστά το παιχνίδι 50-55€+40 τα 2 Dlc.

τους λυπαμαι ειλικρινα φιλε...αλλα γουστα ειναι αυτα...

• Like 1
Δημοσ.

απο τα 5 μου που επιασα 1η φορα να παιξω με θυμαμαι να μην πεταω τπτ και να μαζευω...τωρα στα 33 μου εχω μια συλλογη που πολλοι θα ζηλευαν...Πολλα απο αυτα που εχω δεν τα εχω ανοιξει ΚΑΝ...μονο ενας συλλεκτης μπορει να καταλαβει...Οσο για την ενοικιαση ακυρουμπα γτ το παιχνιδι θελω να μου μεινει στην Σ Υ Λ Λ Ο Γ Η...Πιο ελληνικα δν μπορω να το γραψω...

Που κολλαει ο συλλεκτης με το μεταχειρισμενο Destiny για ps3???

Παντως δεν ξερω τι συλλογη εχεις ακριβως(υπαρχει και αντιστοιχο θεμα αλλωστε για τους συλλεκτες που λες)αλλα πιστεψε με οτι πολλοι λιγοι θα ζηλευαν να βλεπουν να εχεις τοσα παιχνιδια κλειστα χωρις να τα εχεις παιξει,και το αισθημα που λες που θα ειχαν βλεποντας αυτα θα ηταν περισσοτερο το''get a life'' ή το ''πεταμενα λεφτα'' παρα η ζηλεια που λες.

Στην Ελλαδα ειμαστε αλλωστε. 

Φυσικα οτι θελεις κανεις αλλα σου ξαναλεω οτι συνηθως στην συλλογη θελεις να εχεις πραγματα που να εισαι περιφανος για αυτα,να σε κανουν να νιωθεις ωραια που λεμε.

Δημοσ.

Δεν θεωρείται συλλεκτικό οτι βγαίνει,μόνο συγκεκριμένες εκδόσεις παιχνιδιών,πχ Collector's Edition που αγοράζονται μόνο με προπαραγγελία και μετά την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού δεν υπάρχουν,βγαίνουν σε συγκεκριμένο αριθμό τεμαχϊων,οσο πιο λίγα τα τεμάχια,τόσο πιο σπάνια η έκδοση και πιο ακριβή.Αλλο το σπανιο,άλλο το μαζεύω τα πάντα.Το Destiny δεν είναι συλλεκτικό.

Αυτοί που ηθελαν να παίξουν το παιχνίδι οταν πρώτοβγήκε η ακόμα και Day 1 έδωσαν τα 50-55€ για τους δικούς τους λόγους.Επίσης αγόρασαν τα DLC γιατί τους άρεσε το παιχνιδι και το αγόρασαν γνωστοί και φίλοι,δεν σημαίνει οτι είναι κορόιδα,δεν έχουν όλοι τις ίδιες οικονομικές δυνατότητες.Εσύ που ψάχνεις να παίξεις το παιχνίδι τώρα έχει ήδη περάσει καιρός γιατί κυκλοφόρησε στις 09/09/2014.Σε κάποια παιχνίδια μετά απο καιρό δεν υπάρχει κόσμος στο onlineγ γιατί έχουν πάει στο επόμενο η σε άλλο παιχνίδι.Σε ανταγωνιστικά παιχνίδια οπως πχ COD η Batllefield υπάρχει ανταγωνισμός,παίρνουν το παιχνίδι νωρίς για να ανέβουν γρήγορα levels και να ξεκλειδώσουν πολλά.Μπαίνεις εσύ μετά απο 1 χρόνο πχ και είσαι νουμπάς. :-D Σε παιχνίδια που δεν έχουν online δεν έχει σημασία.

Αλλος τα δίνει σε παιχνίδια,άλλος σε αυτοκίνητα,άλλος σε τζόγο κλπ.Κάπου θα τα δώσεις,εκτός αν δεν μπορείς η αν θες να τα κάνεις μασούρι.Γούστα είναι αυτά. B)

Δημοσ.

Παρακαλω μην βαζετε λογια στο στομα μου που δεν ειπα...Κανεναν χαρακτηρισμο δεν ανεφερα για κανενα παιδι που πηρε το Destiny.Αυτα τα λετε εσεις...Οσο για το συλλεκτικο υπαρχει μια διαφορα που δν εχετε πιασει...Αλλο η συλλογη αλλο το συλλεκτικο κομματι.Μαλλον καπου δεν εγινα κατανοητος και απο οτι καταλαβαινω εθιξα 'φλεβα'...

Τεσπα...εγω συλλεγω τα ΠΑΝΤΑ απο εποχη atari.Οσα μπορω δλδ.ΟΧΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ απαραιτητως,οπως κατανοησατε και λαθος,αλλα σαν χομπι που εχω συλλεγω οσα περισσοτερα μπορω,ειτε κονσολες,ειτε games,ειτε pc οπως amiga πχ...

Δεν ανεφερα οτι συλλεγω συλλεκτικα κομματια...Αλλωστε το περιεχομενο της collector του Destiny το εχω αλλα οχι το παιχνιδι γτ το κρατησε φιλος.Επισης δεν ανεφερα οτι ψαχνω να παιξω τωρα μετα απο 2 χρονια το destiny...Απλα ρωτησα για τον κωδικο για να το βαλω να το δω ετσι λιγο.

Επισης φιλε Fulgore δν ξερω ποσο χρονων εισαι,αλλα για μενα το atari,amiga,gameboy,NES,SNES,gamegear και ολα της 'εποχης' εκεινης σημαινουν πολλα...

"Αλλος τα δίνει σε παιχνίδια,άλλος σε αυτοκίνητα,άλλος σε τζόγο κλπ.Κάπου θα τα δώσεις,εκτός αν δεν μπορείς η αν θες να τα κάνεις μασούρι.Γούστα είναι αυτά"... ...οπως το ειπες και απολυτα συμφωνος...

Ελπιζω να εγινα κατανοητος. 

*μια διορθωση...οχι θα 'ζηλευαν' ηταν λαθος,αλλα θα 'θαυμαζαν'...

**Οσο για το "πεταμενα λεφτα",ας απαντησουν αυτοι που ξερουν τι εννοω...οσο για το "get a life" δεν εχω στερηθει ΤΙΠΟΤΑ στην ζωη μου,οσο και αν δεν το πιστευεις...

***και σταματηστε πια αυτο με την μιζερια και στο "Ελλαδα ειμαστε πια"...ΕΛΕΟΣ...επειδη ειμαστε στην Ελλαδα της κρισης τα τελευταια χρονια δεν σημαινει οτι δν μπορουμε να εχουμε καποιο χομπι-ονειρο-οτιδηποτε...ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ...

****Επισης αν ενοχλει ΤΟΣΟ πολυ τον φιλο Fulgore τα οσα λεω στο νημα και ειναι ΑΛΛΟΚΟΤΑ,ας σβηστουν...δεν εχω θεμα...ευχαριστω τα παιδια που με συμβουλεψαν...

Δημοσ.

Για τα περι συλλογης μιλησες για συλλεκτες και ναι οταν ο αλλος ακουει για συλλεκτη προφανως και ο νους του παει σε πιο ακριβες/σπανιες εκδοσεις(ή στην τελικη αφου εχεις και ps4 να το επαιρνες εκει ξερω γω).

Οσο για τα περι retro δεν θυμαμαι να εγραψα καπου οτι ειναι μαπα(αλλωστα καπου πρεπει να εχω και εγω ενα gamecube,xbox και Snes).

Οσο για τα περι Ελλαδας,τα παραπανω που εγραψα ειναι κουβεντες που μου εχουν πει εμενα προσωπικα,ειτε οταν ειχα πιο παλια Wii U,ps4 και gaming pc και δυστηχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα.Ουτε εγω ειμαι υπερ της μιζεριας αλλα καλως ή κακως ετσι εχουν τα πραγματα.

Αλλωστε μην ξεχνας οτι ειμαστε και σε χωρα που ποικιλια στα παιχνιδια δεν υπαρχουν απο το υποψηφιο κοινο και το εχω γραψει πολλες φορες με τις πωλησεις των παιχνιδιων.

Δημοσ.

Για τα περι συλλογης μιλησες για συλλεκτες και ναι οταν ο αλλος ακουει για συλλεκτη προφανως και ο νους του παει σε πιο ακριβες/σπανιες εκδοσεις(ή στην τελικη αφου εχεις και ps4 να το επαιρνες εκει ξερω γω).

Οσο για τα περι retro δεν θυμαμαι να εγραψα καπου οτι ειναι μαπα(αλλωστα καπου πρεπει να εχω και εγω ενα gamecube,xbox και Snes).

Οσο για τα περι Ελλαδας,τα παραπανω που εγραψα ειναι κουβεντες που μου εχουν πει εμενα προσωπικα,ειτε οταν ειχα πιο παλια Wii U,ps4 και gaming pc και δυστηχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα.Ουτε εγω ειμαι υπερ της μιζεριας αλλα καλως ή κακως ετσι εχουν τα πραγματα.

Αλλωστε μην ξεχνας οτι ειμαστε και σε χωρα που ποικιλια στα παιχνιδια δεν υπαρχουν απο το υποψηφιο κοινο και το εχω γραψει πολλες φορες με τις πωλησεις των παιχνιδιων.

Για αυτο κ ξαναεγραψα για να γινω πιο κατανοητος.

Και επειδη σου εχουν πει καποιοι 'μιζεροι' τετοιες κουβεντες πρεπει να τις αναπαραγεις??αυτο ειναι το κακο που κανουμε και μιζεριαζουμε στο τελος ολοι μαζι...Αναπαραγουμε την μιζερια...

Για το ρετρο που λες,το ανεφερα επειδη ειπες οτι στην συλλογη εχεις κομματια που σε κανουν να νιωθεις καλα κτλ...ε τα ρετρο ΠΑΝΤΑ σε κανουν να νιωθεις ΚΑΛΑ...εμενα τουλαχιστον...

Οσο για την ποικιλια παιχνιδιων συμφωνω απολυτα για την Ελλαδα...Το μεγαλυτερο ποσοστο παιζει οτι ειναι στην 'μοδα' και ελπιζω να μην παρεξηγηθω...

Δημοσ.

Για αυτο κ ξαναεγραψα για να γινω πιο κατανοητος.

Και επειδη σου εχουν πει καποιοι 'μιζεροι' τετοιες κουβεντες πρεπει να τις αναπαραγεις??αυτο ειναι το κακο που κανουμε και μιζεριαζουμε στο τελος ολοι μαζι...Αναπαραγουμε την μιζερια...

Για το ρετρο που λες,το ανεφερα επειδη ειπες οτι στην συλλογη εχεις κομματια που σε κανουν να νιωθεις καλα κτλ...ε τα ρετρο ΠΑΝΤΑ σε κανουν να νιωθεις ΚΑΛΑ...εμενα τουλαχιστον...

Οσο για την ποικιλια παιχνιδιων συμφωνω απολυτα για την Ελλαδα...Το μεγαλυτερο ποσοστο παιζει οτι ειναι στην 'μοδα' και ελπιζω να μην παρεξηγηθω...

Δεν ειναι τι μου εχουν πει καποιοι μιζεροι που λες. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα σου ξαναλεω. Και οι πωλησεις παιχνιδιων το δειχνουν αυτο,και αν πας μια βολτα απο τις μεγαλες αλυσιδες και δεις τι κοσμο μαζευουν και τι παιχνιδια αγοραζουν/προτιμανε.

Γιατι νομιζεις οτι οι περισσοτεροι το ριχνουν σε forum μπας και βρουν ατομα που να  μπορουν εστω να κουβεντιασουν για παιχνιδια?

Δημοσ.

Καλα μην σε πειραζει για το off topic αφου ουτως ή αλλως ενδιαφερον οπως βλεπεις για το παιχνιδι δεν υπαρχει(κλασσικα). Και εγω στην αρχη οταν διαβαζα για τις πωλησεις παιχνιδιων στην Ελλαδα ελεγα οτι δεν παιζει να ισχυουν,μεχρι που ετυχε να περασω απο τις γνωστες αλυσιδες''public,plaisio κυριως'' και να δω στον τομεα των games τι κοσμο μαζευαν''ηλικιες'' και για τι παιχνιδια ρωταγαν/κοιτουσαν/αγοραζαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...