billysK Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Καλημέρα , Θα ήθελα να μου πει κάποιος τι μπορώ να σώσω απο το laptop . Έχει καεί η gpu λογικά, κάνει 3 μπιπ όταν ανοίγει λάθος μου dv6755ev είναι
coolerman Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Καλημέρα , Θα ήθελα να μου πει κάποιος τι μπορώ να σώσω απο το laptop . Έχει καεί η gpu λογικά, κάνει 3 μπιπ όταν ανοίγει λάθος μου dv6755ev είναι τα πάντα εκτός μητρικής(βέβαια αν την δώσεις σε κάποιο μαγαζί στην επισκεύαζουν). μνήμες,cpu,τα πλαστικά όλα,πληκτρολόγιο,καλωδιοταινίες,οθόνη κλπ
μtj Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Αν η gpu δεν είναι ενσωματωμένη στη μητρική, όλα εκτός από την gpu.
billysK Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις , έψαξα για το τι είναι reballing , δεν φαίνεται διαδικασία για κάποιον ερασιτέχνη , να το δοκιμάσω?
μtj Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις , έψαξα για το τι είναι reballing , δεν φαίνεται διαδικασία για κάποιον ερασιτέχνη , να το δοκιμάσω? Δεν έχεις τα απαραίτητα εργαλεία κι όντως δεν είναι για ερασιτέχνες. Ο φίλος προφανώς εννοεί να το πας σε κάποιον που ξέρει. Αλλά προσωπικά αμφιβάλλω αν έχει νόημα. Με 300 ευρώ παίρνεις λάπτοπ του 2013 με 2 χρόνια εγγύηση.
billysK Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Το θέλω για την αδερφή μου απλή χρήση και autocad αυτό κάνει ? http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904423&sid=1 ? η να δώσω κάτι παραπάνω ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα