Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εκκαθαριστικό στέλνεται αφού γίνει η εκκαθάριση. Στις εύκολες δηλώσεις, η εκκαθάριση γίνεται γρήγορα. Έχει ήδη ανακοινωθεί ότι περίπου 700.000 δηλώσεις έχουν μπλοκαριστεί λόγω ανακριβών στοιχείων.

Μπορείς να παρακολουθείς την εκκαθάριση της δήλωσής σου ΕΔΩ.

H εκκαθαριση της δηλωσης μου εχει γινει και εχω εισπραξει και τα λεφτα της επιστροφης. Η ερωτηση εχει να κανει με τη ταχυδρομικη αποστολη του εκκαθαριστικου.

Αναρωτιεμαι γιατι δεν το εχω λαβει ακομα, ενω το ελαβε η μανα μου που εκανε τη δηλωση της πιο αργα απο μενα και ειναι και πιο πολυπλοκη.

Αν εκτυπωσω αυτο που υπαρχει στη σελιδα μου στο gsis, μπορω να το χρησιμοποιω κανονικα οπου μου ζητειται?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

να κανω μια ερωτηση!σχετικα με την μηδενικη δηλωση και την αγορα προιοντων!!Απ τα λιγα που ξερω σε περιπτωση που εχεις κατι στ ονομα σου πχ αμαξι σε μηδενικη δηλωση αποτελει τεκμηριο!
σε περιπτωση αγορας μετοχων (μικρης αξιας 1000-2000 ευρω) θα υπαρχει καποιο θεμα??Θα μου πει καποιος μα με μηδενικη δηλωση θα πας να κανεις κατι τετοιο??απλα θελω να ξερω σε θεωρητικο επιπεδο.Δεν υπαρχει κανενα εσοδο να τονισω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...