Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεγαλύτεροι ρακοσυλλέκτες από τους άντρες δεν υπάρχουν. Εξαιρούνται τα ρούχα/παπούτσια οπού εκεί οι γυναίκες δεν πετάνε ποτέ και τίποτα.

• Like 2
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παλιά pc parts, παλιά παιχνίδια (κάθε είδους), περιοδικά. Δε νομίζω να χει να κάνει με το φύλο αλλά με τα hobby κυρίως. Ρούχα κρατάμε γιατί βαριόμαστε να πάμε για ψώνια ώστε ν αγοράσουμε άλλα :Ρ

Αυτό ακριβώς.Έχω κρατήσει κάτι computer games magazine,κάτι pc master,burn out ( :P ).....μου λέει η μάνα μου 10 χρόνια τα χεις κάθονται στο  σπίτι μου και πιάνουν χώρο....."Άστα" της λέω ..."θα χρειαστούν".Από πλευράς ρούχων πάντως ακριβώς το αντίθετο.Κάθε χρόνο αλλάζω εντελώς τα ρούχα μου...βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια.

Δημοσ.

@μαιρούλα,topic starter,ενταύθα:

Μαιρούλα,επειδή βαριέμαι (ναι,μου τυχαίνει ενίοτε) να ψάχνω τα προηγούμενα posts,σου δίνω με τη μία την απάντηση:

ΟΝΗΣΙΜΟΣ

Πως έλεγε ο σχωρεμένος (Γυρίστε το Γαλαξία με ωτο-στοπ) τη λύση για το σύμπαν,τα πάντα (όχι τα αρκουδάκια,42; )

Αρσενικό είναι αυτό που νομίζει ότι με ένα σπέρμα θα κυριαρχίσει στη φύση τη συνέχειά της.

Το κόλπο είναι εσείς τα θηλυκά* να εντείνετε αυτές τις δοξασίες,αποδέχοντάς τες.

*Τη μεγαλύτερη μαλακία ανθρώπινου γένους ever είναι που απεμπολήστε τη μητριαρχία.Σε κανα-δυο-τρεις δεκαετίες χιλιετηρίδων εξελιξης ίσως πιάστε το timing...

• Like 1
Δημοσ.

@μαιρούλα,topic starter,ενταύθα:

Μαιρούλα,επειδή βαριέμαι (ναι,μου τυχαίνει ενίοτε) να ψάχνω τα προηγούμενα posts,σου δίνω με τη μία την απάντηση:

ΟΝΗΣΙΜΟΣ

Πως έλεγε ο σχωρεμένος (Γυρίστε το Γαλαξία με ωτο-στοπ) τη λύση για το σύμπαν,τα πάντα (όχι τα αρκουδάκια,42; )

Αρσενικό είναι αυτό που νομίζει ότι με ένα σπέρμα θα κυριαρχίσει στη φύση τη συνέχειά της.

Το κόλπο είναι εσείς τα θηλυκά* να εντείνετε αυτές τις δοξασίες,αποδέχοντάς τες.

*Τη μεγαλύτερη μαλακία ανθρώπινου γένους ever είναι που απεμπολήστε τη μητριαρχία.Σε κανα-δυο-τρεις δεκαετίες χιλιετηρίδων εξελιξης ίσως πιάστε το timing...

Τα κεφτεδάκια με σκόρδο ρε φίλε,πω πω,αυτό κι αν είναι...

Δημοσ.

Προσωπικά είμαι μεγάλη μαζώχτρα. Κρατάω ελεεινά πολλά αντικείμενα κυρίως γιατί θυμάμαι την ιστορία του καθενός και είμαι ευαίσθητο παλικάρι.

Τα ρούχα εξαιρούνται, είναι όπως είπαν τα παιδιά στην αρχή, άμα δε λιώσει, δε το πετάς. Πρώτα είναι καλό, μετά είναι για μέχρι το περίπτερο, μετά για πυτζάμα και μετά για να γυαλίζεις το νιπτήρα. Παπούτσι επίσης, άμα δε φύγει η σόλα εμπίπτει και αυτό σε παρόμοια ιεράρχηση.

Δημοσ.

^Σωστός. Μα καλά, πόσο ψώνια και λεφτάδες είναι αυτοί που αλλάζουν συνέχεια ρούχα;

Ως απάντηση για το θρεντ, νομίζω πως οι γυναίκες είναι αυτές που πετάνε συνέχεια πράγματα(συνήθως για να ικανοποιήσουν την ματαιοδοξία τους παίρνοντας άλλα), ή απλώς για τάξη

Δημοσ.

Και γω κρατάω "σαβούρα", τα περισσότερα για λόγους αναμνησεων. Τα υπολοιπα ειναι οντως σαβουρα και θα φύγουν σε καποια μελλοντικη εκκαθαριση.

Για παράδειγμα εχω καμια 100αρια κασέτες με παιδικα, ματζικ ιγκλις, το σωμα μου κτλ κτλ ενω δεν εχω καν βιντεο πλεον, επιτραπέζια που επαιζα μικρός και απλα πιανουν χώρο, παιχνίδια ακσιομαν πλει μομπιλς, αμαξακια κτλκτλ, ενα καλαθι γεματο.

Δημοσ.

^Σωστός. Μα καλά, πόσο ψώνια και λεφτάδες είναι αυτοί που αλλάζουν συνέχεια ρούχα;

Είναι ψώνια,λεφτάδες,κάγκουρες και κ@λοχαρακτήρες.

Δημοσ.

Προσωπικά είμαι μεγάλη μαζώχτρα. Κρατάω ελεεινά πολλά αντικείμενα κυρίως γιατί θυμάμαι την ιστορία του καθενός και είμαι ευαίσθητο παλικάρι.

Τα ρούχα εξαιρούνται, είναι όπως είπαν τα παιδιά στην αρχή, άμα δε λιώσει, δε το πετάς. Πρώτα είναι καλό, μετά είναι για μέχρι το περίπτερο, μετά για πυτζάμα και μετά για να γυαλίζεις το νιπτήρα. Παπούτσι επίσης, άμα δε φύγει η σόλα εμπίπτει και αυτό σε παρόμοια ιεράρχηση.

Καλα ρε λουσι , ειπαμε , αλλο να κρατησεις το εισητηριο της συναυλιας της Ριχανας που πηγες και χτυπιοσουν και σε εβρεχαν με το ΑΥΡΑ απο πανω και αλλο το κουτακι με τις Μεντος, που πριν ειχες φαει 2 σουβλογυρα τιγκα στο τζατζτικι , οταν εφαγες την τελευταια.

Δημοσ.

Οτι λειτουργεί το κρατάω άσχετα αν δεν το χρησιμοποιώ. Ακόμα έχω κάπου πεταμένο το πρώτο μου PC, χωρίς το case. Επίσης κρατάω κουτιά συσκευών βάζοντας μέσα συνήθως κάτι άλλο. Ρούχα δεν πετάω, αυτή τη διαδικασία την αναλαμβάνει η μαμά. Όταν δει ότι είναι για πέταμα τα κάνει ξεσκονόπανο.

Δημοσ.

ειναι σιγουρα θεμα ανθρωπου, εγω βεβαια το εχω αναγει σε επιστημη το πεταγμα αχρηστων πραγματων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...