Lucifer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Καλα ρε λουσι , ειπαμε , αλλο να κρατησεις το εισητηριο της συναυλιας της Ριχανας που πηγες και χτυπιοσουν και σε εβρεχαν με το ΑΥΡΑ απο πανω και αλλο το κουτακι με τις Μεντος, που πριν ειχες φαει 2 σουβλογυρα τιγκα στο τζατζτικι , οταν εφαγες την τελευταια. Αν όμως μου το χε δώσει το γκομενάκι στο σταθμό του τραίνου λίγο πριν φύγει με την υπόσχεση να ξανάρθει;;;;;; Αν ήταν αυτό το κουτάκι που άδειασα στην κοκακόλα λάητ του κολλητού μου όταν δεν έβλεπε;;; Αν ήταν το κουτάκι που μου 'χε δώσει ένας μεθυσμένος στα εξάρχεια λέγοντάς μου ΚΡΥΨΤΟ συνωμοτικά;;; 2
mastor10 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 μεγαλη ιστορια εχει αυτο το κουτακι εγω παλι κραταω τα κουτια απο τα πραγματα που παιρνω πχ των ακουστικων που εχω, του λαπτοπ, του ds, joystick κλπ
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Τώρα που το θυμήθηκα, κατά καιρούς κρατάω τις ροδέλες από το κωλόχαρτο και σχεδόν πάντα τις ροδέλες από το αλουμινόχαρτο
bnvdarklord Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Τώρα που το θυμήθηκα, κατά καιρούς κρατάω τις ροδέλες από το κωλόχαρτο και σχεδόν πάντα τις ροδέλες από το αλουμινόχαρτο Καλα κανεις http://petapixel.com/assets/uploads/2011/10/toiletpaper_mini.jpg 2
Andre85 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Εγώ πιστεύω ότι είναι ανάλογα το άτομο. Πχ εγώ πετάω ότι δεν μου είναι απαραίτητο ή σταματάει να λειτουργεί..Έχω φυλάξει μόνο ότι έχει σχεση με υπολογιστές και κονσόλες! Η αδερφή μου δεν πετάει τίποτα και συνέχεια λέει "Θέλω να ψωνίσω αυτό και δεν έχω χώρο να τα βάλω".Και μόλις το πει αυτό γίνεται στο σπίτι παγκόσμιος πόλεμος λέγοντας να πετάξω τα πραγματα μου για να βάλει τα δικά της..
kuzko21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Αν όμως μου το χε δώσει το γκομενάκι στο σταθμό του τραίνου λίγο πριν φύγει με την υπόσχεση να ξανάρθει;;;;;; Αν ήταν αυτό το κουτάκι που άδειασα στην κοκακόλα λάητ του κολλητού μου όταν δεν έβλεπε;;; Αν ήταν το κουτάκι που μου 'χε δώσει ένας μεθυσμένος στα εξάρχεια λέγοντάς μου ΚΡΥΨΤΟ συνωμοτικά;;; Α πάσο κρατάς την ιστορία τη Αθήνας στα χέρια σου.
christiana78 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 κάποτε κράταγα κι εγώ πράγματα είχα συλλογή απο τα ΚΟΜΙΞ . Είχα απο το νούμερο Ενα! Μου τα πέταξε η μάνα μου γιατί "Δεν μπορεί να κρατάει στο σπίτι μικι μάους" Ο ταν της έδειξα μετάαπο καιρό πόσο τα κοστολογούσαν δεν με πίστεψε.... Μετά είχα άλλη συλλογή απο διάφορά κόμικς όχι τόσο πολύτιμα αλλά τα αγαπούσα. Είδα την μεγαλήτερη αδερφή μου να τα πετάει αποτο παράθυρο σε έναν τσακωμό μας... δεν ξαναμάζεψα τίποτά... 1
pinwkolwnies Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 κάποτε κράταγα κι εγώ πράγματα είχα συλλογή απο τα ΚΟΜΙΞ . Είχα απο το νούμερο Ενα! Μου τα πέταξε η μάνα μου γιατί "Δεν μπορεί να κρατάει στο σπίτι μικι μάους" Ο ταν της έδειξα μετάαπο καιρό πόσο τα κοστολογούσαν δεν με πίστεψε.... Μετά είχα άλλη συλλογή απο διάφορά κόμικς όχι τόσο πολύτιμα αλλά τα αγαπούσα. Είδα την μεγαλήτερη αδερφή μου να τα πετάει αποτο παράθυρο σε έναν τσακωμό μας... δεν ξαναμάζεψα τίποτά... Θα μπορούσες να πουλήσεις τη μαμά σε καναν φύλαρχο και την αδερφή σε άραβα.Να ρεφάρεις. Tip:(ξανα)μάζευε κι ας ειν´ και ρόγες. 2
pinwkolwnies Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 @christiana btw,εκτός απ' τους "λαγούς" (βάζουν μιά υπέρογκη τιμή και στο καπάκι με άλλο nick μια απλως φουσκωμένη,οπότε τσιμπάς...) και τους "γραφικούς" (αυτοί είναι το κόσμο τους και νομίζουν πως με τα κόμιξ τους θα βγάλουν το εφ άπξα της σύνταξής τους...),η πραγματική τιμή του περιοδικού ΚΩΜΙΞ είναι κανα τριχίλιαρο όλα,αν βέβαια είναι κατάσταση ΑΑΑ.Αλλοιώς πάνω από 1,5k€
tolis_01 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Εγώ γενικά πέταγα εύκολα πράγματα που δεν χρησιμοποιούσα πια, αλλά για κάποια το μετάνιωσα, ειδικά για: - Κόμιξ γενικά της ντίσνευ (μικυ μαους, αλμανακο, κομιξ, κλασικά κλπ), δεν είχα άπειρα ή οργανωμένα (τεύχη στη σειρά δηλαδή), αλλά είχα αρκετά. Και τα πέταξα στην ψύχρα "γιατί τώρα που μεγάλωσα δεν τα χρειάζομαι". Τελικά, όταν μεγάλωσα περισσότερο, τα ήθελα :/ (ξανααγοράζω αραιά και που τεύχη απο το περίπτερο ) - Παλιές κονσόλες (8-32bit). Δεν τις είχα πετάξει απλά, αλλά τις πούλησα σε εξευτελιστικές τιμές επειδή "πήρα pc και δεν τις χρειαζόμουν πια". Αλλά τελευταία με έπιασε μια αγάπη για τα retro παιχνίδια (μπορώ να τα παίζω και στο pc με emulator ευτυχώς).
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Εχω σταματησει να μαζευω το οτιδηποτε. Πλεον πεταω ο,τι δε χρειαζομαι εκτος απο συγκεκριμενα ρουχα με τα οποια ακολουθω τη φιλοσοφια του Lucifer, δλδ καλο/σπιτι/ξεσκονοπανο και καποια παλια κινητα (ασπρομαυρα) τα οποια κρατατω σε περιπτωση που χρειαστουν για ωρα αναγκης (βλ, χαλασει το κινητο μου και χρειαστω backup device) και καλα. Επομενο challenge ειναι να το ξεπερασω κι αυτο. Γενικα τρελαινομαι στην ιδεα του να βλεπω να μαζευονται πραγματα στο χωρο μου. Αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποιος ορος στην ψυχολογια για αυτο...
Material_Defender_1032 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 έχω 2-3 κούτες γεμάτες με καλώδια και εξαρτήματα pc και δεν έχω ιδέα εάν θα τα χρησιμοποιήσω ποτέ =p 1
ShadowSpectre Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Το αν "δένεσαι" με αντικείμενα σαφώς και είναι ανεξαρτήτως φύλου.Έχω την τάση να βαστάω αντικείμενα για πολύ καιρό και όταν τα ξεφορτώνομαι να μου κακοφαίνεται πάρα πολύ.Πάντως έχω κρατήσει κάτι τετράδια απο λύκειο που γράφαμε μέσα κυριολεκτικά ΌΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!
viper2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Εχω σταματησει να μαζευω το οτιδηποτε. Πλεον πεταω ο,τι δε χρειαζομαι εκτος απο συγκεκριμενα ρουχα με τα οποια ακολουθω τη φιλοσοφια του Lucifer, δλδ καλο/σπιτι/ξεσκονοπανο και καποια παλια κινητα (ασπρομαυρα) τα οποια κρατατω σε περιπτωση που χρειαστουν για ωρα αναγκης (βλ, χαλασει το κινητο μου και χρειαστω backup device) και καλα. Επομενο challenge ειναι να το ξεπερασω κι αυτο. Γενικα τρελαινομαι στην ιδεα του να βλεπω να μαζευονται πραγματα στο χωρο μου. Αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποιος ορος στην ψυχολογια για αυτο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα