ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Οτι βαριεμαι να πεταξω το μαζευω με την δικαιολογια οτι "ισως χρειαστει καπου" ακομα και αν ειναι μια κατεστραμενη κασσετα MC90.
*nenya* Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Και οι άντρες και οι γυναίκες πιστεύω μαζεύουμε πράγματα σε ίδιο ποσοστό. Προσωπικά, ο παράγοντας συναίσθημα παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο στην μαζωξη. Π.χ. κρατάω χαρτάκια με χειρόγραφα μηνύματα από εποχή φοιτητικών χρόνων, αστείες κάρτες γενεθλίων, καμια μπλούζα από γυμνάσιο/λύκειο, όλα τα παλιά μου games (φυσικά), παλιά τεύχη national geographic, παλιές τσάντες που φοριούνται ακόμη κλπ. Γενικά ρούχα καλό είναι να κρατάμε γιατί έτσι κι αλλιώς οι μόδες πάνε κι έρχονται. Α! Και μην πετάτε τα ρούχα που βαρεθηκατε! Δώστε τα σε πολύτεκνες πχ οικογένειες.
kyriakh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 πετάω τα πάντα εύκολα, δεν κολλάω.Παλιά τα κρατούσα, και τι κατάλαβα; τίποτα.Τώρα τα αφήνω έξω ή τα πήγα σε ιδρύματα, και είμαι μιαααα χαρα
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 εγώ κρατάω σκουπίδια κυρίως σακουλάκια απο τσίχλες , μπουκάλια απο κοκα κόλες λάιτ κ σακούλια απο καπνούςείναι παντού στο δωμάτιο μου , οπου και να κοιτάξεις θα βρειςκαι να σου πω την αλήθεια μου έχουν βρεθεί. Αν ξεμένω απο καπνό όλο και κάποιο σακούλι θα έχει για ένα τσιγάροαν ξεμένω απο φιλτράκια όλο και κάποιο θα βρω πεσμένο πίσω απο το γραφείο η μάνα μου λέει οτι θα με φάνε οι κατσαρίδες και τα ποντίκια και νομίζει οτι φτιάχνω φωλιά αλλα εγώ ξέρω γιατί το κάνω,είναι πρακτικό και συμφέρει . ποντίκι μια φορά είδα στο δωμάτιο μου πριν λίγα χρόνια και κατσαρίδες καμια 10ριά φορές άλλα δεν έχει να κάνει , αν αφήνεις ανοιχτή την μπαλκονόπορτα και έχεις κήπο σε επισκέπτονται ζώα χωρίς λόγο , εξερευνούν και αυτά , ψυχή έχουν , δεν ειναι χαζά 1
kyriakh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 εγώ κρατάω σκουπίδια κυρίως σακουλάκια απο τσίχλες , μπουκάλια απο κοκα κόλες λάιτ κ σακούλια απο καπνούς είναι παντού στο δωμάτιο μου , οπου και να κοιτάξεις θα βρεις και να σου πω την αλήθεια μου έχουν βρεθεί. Αν ξεμένω απο καπνό όλο και κάποιο σακούλι θα έχει για ένα τσιγάρο αν ξεμένω απο φιλτράκια όλο και κάποιο θα βρω πεσμένο πίσω απο το γραφείο η μάνα μου λέει οτι θα με φάνε οι κατσαρίδες και τα ποντίκια και νομίζει οτι φτιάχνω φωλιά αλλα εγώ ξέρω γιατί το κάνω, είναι πρακτικό και συμφέρει . ποντίκι μια φορά είδα στο δωμάτιο μου πριν λίγα χρόνια και κατσαρίδες καμια 10ριά φορές άλλα δεν έχει να κάνει , αν αφήνεις ανοιχτή την μπαλκονόπορτα και έχεις κήπο σε επισκέπτονται ζώα χωρίς λόγο , εξερευνούν και αυτά , ψυχή έχουν , δεν ειναι χαζά χαχα μας κούφανες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα