grouspen Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 γίνεται κατά την διάρκεια της στρατιωτικής θητείας να κάνω και την πρακτική μου? τι εννοώ . την πρακτική θα την κάνω έτσι και αλλιώς σε επιχείρηση φίλου (που θα δούλευα μετά έτσι και αλλιώς ), απλά αν γινόταν να την κάνω μαζί με τον στρατό να ξεμπερδεύω μερικούς μήνες νωρίτερα να πάρω πιο γρήγορα το χαρτί στα χέρια μου. επιτρέπεται κάτι τέτοιο ή θα έχω πρόβλημα? αλλιώς την κάνω καθώς θα απολύομαι να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και να μην μπλέξω και πουθενά και εγώ και ο άλλος ο άνθρωπος λόγω της βιασύνης/μλκιας μου ...
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 δηλάδή πως το έχεις φαντάστεί το πρωί θα δουλευεις στην επιχειρηση του φίλου σου και το βράδυ θα βαράς σκοπέτα στο στρατόπεδο;
z4rx07 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Εξέτασε την περίπτωση άδειας από το στρατό κατά το μήνα της πρακτικής. Δεν είμαι σίγουρος, πρέπει να ρωτήσεις σε κάθε περίπτωση το γραφείο πρακτικής άσκησης της σχολής σου ...
Liverpool89 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Πολυ δυσκολο., Για να πας στρατο θα χρειαστει βεβαιωση απο την σχολη. Αν θυμαμαι καλα. Η σχολη σου δεν θα σε αφησεις. Αλλωστε ποιος σου λεει οοτι θα υπηρετησεις εκει που θες να κανεις και την πρακτικη σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα