Gamerakias1991 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) .. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2013 από Gamerakias1991
WalkerSW Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Τωρα που το πήρες δεν ξερω τι νόημα έχει να ζητάς γνώμες? Τεσπα ... Ο υπολογισ΄της που εφτιαξες έχει πολλα φαουλ ... κυρίως με την καρτα γραφικών , την μητρική καθώς και το τροφοδικό.... Σε αυτά τα λεφτά βγαίνει πολυ καλύτερο μηχανημα...
Gamerakias1991 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Τωρα που το πήρες δεν ξερω τι νόημα έχει να ζητάς γνώμες? Τεσπα ... Ο υπολογισ΄της που εφτιαξες έχει πολλα φαουλ ... κυρίως με την καρτα γραφικών , την μητρική καθώς και το τροφοδικό.... Σε αυτά τα λεφτά βγαίνει πολυ καλύτερο μηχανημα... Γιαυτο ζηταω γνωμες για να δω τι εκανα .. Μπορεις να με βοηθησεις λιγο περισσοτερο ??
WalkerSW Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Η καρτα γραφικών που διάλεξες είναι παρα πολύ αδύναμη και δεν κανει για παιχνίδια.... μια εκ των 7770,650TI,7790 θα ήταν μια σαφώς καλύτερη επιλογή.... Το τροφοδοτικό προέρχεται απο κακο κατασκευαστή με ότι αυτο συνεπαγεται στην ποιοτητα κατασκευής , την αποδοτικότητα του και τις ασφαλιστικές δικλείδες που έχει. Κοινως δεν ξέρω ποσο ασφαλές είναι να λειτουργει το συστημα σου με αυτό το τροφοδοτικο. Μπορει να σου κρατήσει πολλα χρόνια μπορεί και να σου καψει όλα τα εξαρτήματα στην πρώτη ξαφνική διακοπή της ΔΕΗ. Η μητρική έχει το χειροτερο fm2 chipset το οποίο δεν μπορει να εκμεταλλευτεί πλήρως τον επεξεργαστή... Και τελος γενικότερα δεν υπάρχει λογική στο να πας σε fm2 APU και να του βάλεις και ξεχωριστή καρτα... ασε που η 430 παίζει να είναι και χειρότερη απο την ενσωματωμένη του επεξεργαστή!!! Αυτάααααα, αλλα τι νιημα έχει να τα λεμε??? τωρα πλεον είναι αργά! 2
Gamerakias1991 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Η καρτα γραφικών που διάλεξες είναι παρα πολύ αδύναμη και δεν κανει για παιχνίδια.... μια εκ των 7770,650TI,7790 θα ήταν μια σαφώς καλύτερη επιλογή.... Το τροφοδοτικό προέρχεται απο κακο κατασκευαστή με ότι αυτο συνεπαγεται στην ποιοτητα κατασκευής , την αποδοτικότητα του και τις ασφαλιστικές δικλείδες που έχει. Κοινως δεν ξέρω ποσο ασφαλές είναι να λειτουργει το συστημα σου με αυτό το τροφοδοτικο. Μπορει να σου κρατήσει πολλα χρόνια μπορεί και να σου καψει όλα τα εξαρτήματα στην πρώτη ξαφνική διακοπή της ΔΕΗ. Η μητρική έχει το χειροτερο fm2 chipset το οποίο δεν μπορει να εκμεταλλευτεί πλήρως τον επεξεργαστή... Και τελος γενικότερα δεν υπάρχει λογική στο να πας σε fm2 APU και να του βάλεις και ξεχωριστή καρτα... ασε που η 430 παίζει να είναι και χειρότερη απο την ενσωματωμένη του επεξεργαστή!!! Αυτάααααα, αλλα τι νιημα έχει να τα λεμε??? τωρα πλεον είναι αργά! Οκ καταλαβα !!! Γενικα παντως δεν εχω δει να με χαλαει κατι ακομα και στα παιχνιδια που παιζω ειδικοτερα ολα ειναι μια χαρα !!! Οτι μπορουσα να φτιαξω κατι καλητερο με αυτα τα λευτα ,σιγουρα μπορουσα απλα ετυχε που ειχα μεινει καιρο απο pc και δεν ειχα πολλες λυσεις οπως ετυχε να τον φτιαξω!!!! Το τροφοδοτικο ειναι αληθεια οτι με χαλαει και εμενα πολυ ,σκευτομαι να αλλαξω σε ενα corsair 620-650w ... Παντως απο τα παιχνιδια που επεξα δεν ειχα κανενα προβλημα και τα γραφικα σχεδον στο τερμα εκτος απο 1-2 οπου χαμηλωνα το anti- aliasing. (Metro list light ,Grid 2 ,Hitman Absolution ,Dirt 3) Aυτα εχω παιξει μεχρι τωρα και ειμαι ευχαριστημενος ,μην ξεχναμε οτι η καρτα γραφικων εχει μονο 56ε ...
WalkerSW Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Πραγματικά , θα ηθελα να δώ τα metro last light και hitman absolution να παίζουν νεράκι με μια 430 σε full details οπως λες ακομη και στην χαμηλοτερη δυνατή αναλυση , και μετα ειλικρινά σου μιλαω θα σου χαρίσω το μηχανημα μου.... 1
Gamerakias1991 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Πραγματικά , θα ηθελα να δώ τα metro last light και hitman absolution να παίζουν νεράκι με μια 430 σε full details οπως λες ακομη και στην χαμηλοτερη δυνατή αναλυση , και μετα ειλικρινά σου μιλαω θα σου χαρίσω το μηχανημα μου.... Το μετρο παιζει μια χαρα ,οχι τερμα εντελως το ειπα και πριν σχεδον τερμα ,τωρα στο hitman ζοριζεται λιγο και εχω κατεβασει το anti aliasing...
WalkerSW Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Το metro έχει Benchmark μεσα στο φάκελο εγκαταστασης .... τρεξτο και βαλε screenshot τα αποτελεσματα καθώς και τις ρυθμίσεις εδώ. Το ιδιο ισχύει και για το hitman.... Κανε ένα κόπο σε παρακαλω γτ θα μας τρελανεις εσύ όπως και πολύ αλλοι εδώ μέσα! 1
Gamerakias1991 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Το metro έχει Benchmark μεσα στο φάκελο εγκαταστασης .... τρεξτο και βαλε screenshot τα αποτελεσματα καθώς και τις ρυθμίσεις εδώ. Το ιδιο ισχύει και για το hitman.... Κανε ένα κόπο σε παρακαλω γτ θα μας τρελανεις εσύ όπως και πολύ αλλοι εδώ μέσα! Το μετρο το τερματισα και το εσβησα φιλε μου ,το hitman δεν μου πολυ αρεσε και το βαρεθηκα τωρα εχω μονο το dishonored!!!!
WalkerSW Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μαλιστα οκ.... ειναι πολύ αργά για να εχω ηλίθιες αντιπαρεθεσεις εδω μεσα.... Ενα ακομη τρολ λοιπον και η ζωή συνεχίζεται... Αιντε καληνύχτα!!
Passionate Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Χαχαχαχα έσβησε ο troll ts το αρχικό του post. Κρίμα που δεν πρόλαβα να κρατήσω την εκπληκτική σύνθεσή του που παίζει το metro και το hitman absolution νεράκι με σχεδόν τέρμα τα γραφικά. Ειλικρινά μελαγχολώ στη σκέψη ότι έδωσα 1300€ για να παίζω άνετα και ο τυπάς τα κατάφερε με 500€. Και αντί για 7950 μπορούσα να βάλω Αpu και 430.Τι να πει κανείς όσο ζεις μαθαίνεις
spirosd2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Χαχαχαχα έσβησε ο troll ts το αρχικό του post. Κρίμα που δεν πρόλαβα να κρατήσω την εκπληκτική σύνθεσή του που παίζει το metro και το hitman absolution νεράκι με σχεδόν τέρμα τα γραφικά. Ειλικρινά μελαγχολώ στη σκέψη ότι έδωσα 1300€ για να παίζω άνετα και ο τυπάς τα κατάφερε με 500€. Και αντί για 7950 μπορούσα να βάλω Αpu και 430.Τι να πει κανείς όσο ζεις μαθαίνεις Κορόιδο πιάστηκες χαχα, πάντως μπορεί να έσβησε το ποστ του και την φώτο που είχε βάλει αλλά στο πόστ #937 μπορείς να θαυμάσεις το σύστημα έχει βάλει και φίλτρα για να φαίνεται ωραίο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα